Om företaget

Snörasskydd till alla takmaterial. Uthyrning av skyliftar och byggnadsställning. Försäljning av takplåt, flaggstänger, snörasskydd, ståltrappor, ställverksgolv och hängrännor. Leverans samma dag som ni beställer.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0920-151...
Adress

Banvägen 9

97346 Luleå

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Snörasskydd till alla takmaterial. Uthyrning av skyliftar och byggnadsställning. Försäljning av takplåt, flaggstänger, snörasskydd, ståltrappor, ställverksgolv och hängrännor. Leverans samma dag som ni beställer.

Webshop - Alltid fraktfritt över 3000:-

Vi har välfyllt lager och levererar samma dag som vi får beställningen av er. Vi vill ha nöjda kunder. Besök vår hemsida för att se hela vårt produktutbud.

Liftar

Vi har liftar till alla höjdar jobb. Från små saxliftar till stora bomliftar. Lastbilsliftar är smidiga och har stor räckvidd. Perfekt för er som jobbar mycket i centrum. Bomliftar används framförallt på nyproduktion och industrin. Ska ni måla huset så använder i skyliftar eller aluminiumställning.

Flaggstänger

Det finns alltid plats för en flaggstång. Den svenska flaggan har varit symbol för Sverige sedan 1400-talet. Flaggstång med flagga eller vimpel ger huset ett vackert utseende. Flaggstänger finns mellan 6-18m i olika varianter.

Aluminiumställningar

Aluminiumställning för både hemmafixare och proffs. Från små hantverkarställningar till stora målarställningar. Hantverkarställningarna har en plattformshöjd från 1,40 m.

Fallskydd

Säkerhet först när ni jobbar på hög höjd. Fallskydds västar finns i olika modeller, använd den som passar till ert arbete. Komplettera med fallblock, falldämpare och stödlina.

Omdömen

D

DINO 160

Mer än ett år sedan

Trevliga och kunniga medarbetare och ägare

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

heri, ab

Omsättning

91 957 tkr

Vinstmarginal

15.50 %

Anställda

17

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från heri, ab finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Heri Aktiebolag

Org.nr:

5562137439

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

46741 Partihandel med järnhandelsvaror

77110 Personbilsuthyrare

77320 Uthyrare av bygg- och anläggningsmaskiner

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

17.12.1981

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 8
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

092015120

09-201 51 20

092-01 51 20

0920-151 20