Om Henrik Daniel Bygg och VVS-Service AB

Vi på H. Daniel Byggservice AB har mycket goda kunskaper inom byggbranschen. Vi kan och har alla de kontakter som krävs för att du som kund ska känna dig trygg och nöjd med vårt arbete. Vi tar stora som små jobb där ni som kund står i centrum och erbjuder totalentreprenad om så krävs. Vi samarbetar med de bästa inom el coch VVS och kan vid behov kalla in de bästa konstruktörerna för att hjälpa er med ritningar etc.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Henrik Daniel Bygg och VVS-Service AB Snickare, Eslöv - 1
  • Henrik Daniel Bygg och VVS-Service AB Snickare, Eslöv - 2
  • Henrik Daniel Bygg och VVS-Service AB Snickare, Eslöv - 3
  • Henrik Daniel Bygg och VVS-Service AB Snickare, Eslöv - 4

Henrik Daniel Bygg och VVS-Service AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnHenrik Daniel Byggservice AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande06.11.2008
Org.nr:5567691448
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall3000 - 4999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch43320 Byggnadssnickeriarbeten, 43221 Värme- och sanitetsarbeten

Exekutiva befattningar/Administration

Ulf Henrik Gunnar DanielLedamot
Lisa Katarina DanielSuppleant

Omdömen om Henrik Daniel Bygg och VVS-Service AB

K Persson

mer än ett år sedan

Vi har i flera omgångar anlitat Henrik Daniel och hans team. Huset är gammalt och det finns många utmaningar som kräver kreativitet och uppfinningsrikedom. Badrum, våtutrymme, sovrum och hall. Det har gått smidigt och lätt. Det har alltid varit en öppen och rak dialog. Killarna är tidseffektiva och håller tiderna. Slutfinish är felfritt och med känsla för de små slutdetaljerna. Vi ska boka dem igen för att byta ut alla teakdetaljer runt alla våra fönster. Tack Henrik Daniel för ditt stora engagemang!

Esko

mer än ett år sedan

Henrik rev ut gamla plastmattor i badrum och gästtoa, fuktsäkrade och satte kakel och klinker på utsatt tid och till fastställt pris. Resultatet blev så bra det över huvud taget kan bli.

Jesper L

mer än ett år sedan

Henke och hans grabbar har hjälpt oss med att sätta upp staket och byggt staket (grindar och dörrar) på plats. Vi är mycket nöjda med arbetet, både tidsaspekt och kostnad. Och framför allt att man var på plats de tider som avtalades. Vi är mycket nöjda.

Lotta Törner

mer än ett år sedan

Vi har använt Henrik och hans killar till en total ombyggnad av vårt badrum samt en helrenovering av undervåning inklusive kök i av vår gamla villa (stommen över 100 år) i Limhamn. Vi är otroligt nöjda. Både med jobbet och med det sätta som Henrik och hans team har bidragit med egna idéer.
Vårt självklara förstahandsval även i framtiden!

Jesper

mer än ett år sedan

Satte dagspris, vilket var ett misstag. Tog 50% längre tid på sig än vad de borde enl andra hantverkare. Slarvade med flertalet saker. Lämnade hål i väggar som vi fick spackla igen själva. Kom och korrigerade en del av misstagen i efterhand men överlag besvikna. De sa sig vara erfarna på köksmontering men visade sig att så inte var fallet.

Svar från företaget

Ja vad ska man säga. Det var fast pris och det priset fakturerades. Att Ikeas montörer hade gjort det mkt snabbare, mkt möjligt, men varför anlitade man då oss? Särskilt när man själv jobbar på Ikea? Dessutom var det ingen vanlig montering där vi påpekade problemen tydligt. Hålet i väggen påpekade kunden själv att han kunde spackla och måla. Jag var själv på plats och besiktiga köket och kunden var nöjd. Köket tog 4 dagar för 2 man att montera och sätta i det byggdes en köksö i leca som putsades. Totalt 27000:- Ink moms. Och ngn skulle göra det till halva priset. Tror inte det. Våra person kemier funkade inte från 1a början och jag borde med min erfarenhet dragit mig ur. Det e tråkigt när man blir påhoppad på detta sättet men sånt e livet. Mvh

Anders Lamberth

mer än ett år sedan

Henrik kom förbi på en inspektion. Jag blev förvånad då en hantverkare faktiskt höll tiden...(ursäkta skämtet). Vi fick en ungefärlig uppskattning av priset i timmar plus material. Vi accepterade och bokade tid.
Jag stod själv för rivning och bortfraktning av det gamla materialet.
Henrik och hans team kom varje dag på minuten när de lovat. De förde noga bok över tiden och arbetade både snabbt och noggrannt. Nytt innertak, ny isolering, nya väggar och krypgång samt ny innerdörr som fick tillpassas genom att kapa dörrkarmen mm.
Slutresultatet blev mycket bra och antalet uppskattade arbetstimmar hölls med råge: det blev ca 10 timmar kortare än beräknat.
Vi kan varmt rekommendera Henrik och hans team !

Håkan Berg

mer än ett år sedan

Henrik totalrenoverade min lägenhet, 41 kvadrat, på en vecka. Kök, badrum samt målning av tak och väggar. Många bra lösningar och smakråd, jag är grymt nöjd med bemötande och kvalitet. Dessutom mycket prisvärt.

Håkan Svenbro

mer än ett år sedan

Henrik Daniel Bygg bytte våra fönster och en del annat. Jag kan bara ge jobbet högsta betyg. Jättebra!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Killarna rev hela överdelen på vårt hus för att sedan enligt mycket specifika önskemål bygga ny övervåning. Detta skedde till största belåtenhet. Hela arbetet samt kostnader specificerades skriftligen och helt transparent.

Claus

mer än ett år sedan

Byggare med det rätta "drivet" och helt utan den tråkiga attityd som tyvärr är alltför vanlig i branschen. Dessa killar sätter verkligen dig som kund i centrum. Snabba och effektiva och har grym koll! Kommer definitivt att anlita Henrik och Anders för alla mina kommande projekt!