Se på karta
Klockarevägen 433152 Värnamo

Värnamo Flyttningsbyrå AB är en flyttfirma som servar Värnamo och Västbo med bohags och kontorsflyttningar.

Upplandsgatan 4B80283 Gävle

1 (2)

Städtjänst Westlunds AB startades 1967 av Kjell Westlund. Företaget har sedan dess sysslat med städning, fönsterputs, golvvård samt till viss del med andra servicearbeten.Företagets mål har alltid varit att bli bäst men aldrig störst.

Vasavägen 3317752 Järfälla

3.67 (6)

Företaget Proffssystern i Stockholm AB har lång erfarenhet inom vård och omsorg av äldre och funktionshindrade.Vi fokuserar ständigt på att tillfredsställa den enskildes behov på bästa möjliga sätt och med bästa kvalitet.

Engelbrektsgatan 970212 Örebro

4.88 (85)

Professionella städtjänster för hem och kontor. Städning kan vara en syssla och vi vet att du har många val när du funderar på att hyra en städservice. På grund av det är vi ständigt blomstrande för att förbättra våra redan höga krav så att vi ser oss som absolut bästa inom branschen. Det räcker inte att ha förtroende för städpersonalen som du släpper in i ditt hem … du måste också lita på att de kommer att utföra ett förstklassigt städjobb för dig. Att sätta våra anställda genom ett noggrant träningsprogram säkerställer att varje medlem i vår rengöringsteam förstår deras roll och hur den relaterar till teamets totala prestanda.

Druveforsvägen 3250433 Borås

Vi utför flyttstädning, fönsterputs, hemstäd, trädgårdsarbeten samt gräsklippning. Vi är medlemmar i SRTF och Företagarna. Välkomna att kontkta oss för vidare information!

Hedvigsgatan 1070225 Örebro

3 (2)

TS Hemservice utför hemstädning och andra hushållsnära tjänster hos privatpersoner. Vi ingår i TS Lokalvård och är ett medarbetarägt företag från Örebro. Vi prioriterar att ni får en säker och ansvarskännande service.

Prästgatan 241666 Göteborg

5 (1)

Klinab ägs av Marita Klarin som arbetar i företaget med kontorsarbete, arbetsledning, planering av personal m.m. Klinab är ledande när det kommer till städning i Göteborgsområdet.Klinab startades 1989 med målsättningen att prioritera kvalitet, miljö och flexibilitet. Vi ville starta en verksamhet som skulle ge kunderna en enklare och bättre lösning. Sedan dess har bara fler och fler kunder uppskattat vår totallösning med personlig service.

Årstaängsvägen 1711743 Stockholm

2.95 (20)

Att komma hem till ett nystädat och väldoftande hem är en vardagslyx som allt fler unnar sig. Sedan 2007 har vi hjälpt tusentals stockholmare att få vardagen att gå ihop genom att frigöra ovärderlig kvalitetstid.

Sandåsvägen 1826362 Viken

Vi erbjuder alla typer av hushållsnära tjänster så som städning, tvättning, fönsterputsning och trädgårdsarbete.

Ulvsjö84393 Bräcke

Vi kan efter ett antal år i branschen erbjuda kvalificerad hjälp med den allt viktigare miljösaneringen såsom Ventilationssanering - Asbestsanering - Byggplatsstädning - Lokal- och fastighetsvård - Fastighetsskötsel. Välkommen att kontakta oss!

Tunbytorpsgatan 172137 Västerås

Vi är en seriös, professionell aktör med goda yrkeskunskaper som du kan lita på så att dina önskemål utförs effektivt & noggrant.

Hovslagaregatan 627157 Ystad

Städälvan är ett lokalt företag som städar i Ystad, Sjöbo, Tomelilla, Skurup, Veberöd, men som även erbjuder städning i hela södra Skåne och har kunder i Malmö, Lomma och Lunds kommun. Vi hjälper er med veckostädning, storstädning, fönsterputsning, flyttstädning, byggstädning, kontorsstädning och dessutom trädgårdsservice.

Lyckselevägen 13416267 Vällingby

RUT-Service i Sverige grundades 2012 och är idag en del av verksamheten (Bifirma) till SWEPO Group AB som är ett säkerhetsföretag inom säkerhetstjänster och säkerhetsteknik och som i sin tur har funnits på marknaden sedan 2004 vilket innebär att du kan känna dig trygg i valet av städföretag då vi ställer samma krav på våra lokalvårdare som på vår säkerhetspersonal.

Vävaregatan 665462 Karlstad

Vi är en pålitlig och lyhörd städfirma med mångårig erfarenhet inom städ som vill underlätta i din vardag eller företagande. Vi finns för att kunna erbjuda dig precis den städhjälp du behöver. Med oss kan du känna dig trygg genom hela städprocessen då vi ser till att din städning blir både smidig, kostnadseffektiv och utfört med kvalitet. Kontakta oss för allt från hemstäd och fönsterputsning till fönsterputsning i Karlstad så att du kan fokusera på annat!

Lilla Jordbergavägen 349-0231 99 Klagstorp
Tippvägen 5531 40 Lidköping
Lindholmspiren 3B417 56 Göteborg
Returvägen 30722 46 Västerås
Valla Gård641 93 Katrineholm
Nymöllavägen295 73 Nymölla
Sixten Sparres gata 2A27139 Ystad

3.5 (2)