Nastagatan 10A70227 Örebro

Brandskyddsföreningen Örebro län är en medlemsorganisation som arbetar för ett brandsäkrare Sverige.

Medborgarplatsen 311826 Stockholm

Riksförbundet för sexuell upplysning, RFSU, är en ideell organisation för sexualupplysning och sexualpolitik, som har funnits sedan 1933. RFSU-förbundet äger RFSU AB. Förbundets högsta beslutande organ är kongressen. Vi är en medlemsorganisation med runt 20 lokalföreningar/grupper runt om i landet.

Hökargatan 377630 Hedemora

Välkommen till Röda Korset i Hedemora. Röda Korset finns i nästan alla jordens länder. I Sverige finns 190 föreningar och Hedemorakretsen som grundades 1902 är en av landets äldsta. Oavsett var vi befinner oss uppdrag är alltid detsamma oavsett var vi befinner oss; Vi ska förhindra och lindra mänskligt lidande, var det än uppstår och vem som än drabbas.

Sikås Stationsvägen 27083349 Hammerdal

Vårabyar.se är mer än bara en vanlig annons webbplats - vi är ett levande community där människor i olika byar och orter kan dela sin reklam, så alla kan få ta del av eventet.Vill du att ditt event eller företag ska synas, kontakta oss för mer info.Reklam kanaler, Tv skärmar, Facebook, instagram, Vårabyar.se högre synlighet på GoogleMaila oss: [email protected]

Sintervägen 672130 Västerås

3 (1)

Elektra är en mångkulturell mötesplats för film och samtal med ett brett utbud av filmer från hela världen. Här kan du uppleva stor film i en liten bio. Antingen du kommer som publik, hyr salongen eller vill engagera dig som medlem, kontaktombud eller volontär är Elektra din egen bio!

Vikene Skutboudden67194 Brunskog

Brunskogs hembygdsgård är belägen på Skutboudden nära Brunskogs kyrka. På hembygdsgården arrangeras årligen ett antal evenemang och mässor som ett samarbete mellan Brunskogs Hembygdsförening och Brunskogs Husmodersförening. Årets största evenemang är Gammelvala då man återupplivar gamla arbetsmetoder som varvas med olika programinslag. Sommartid är en härlig kaffeservering och handelsboden öppna.

Folkärna Hembygdsförening77596 Krylbo

Hembygdsrörelsens består av 2050 föreningar med en vision om en levande hembygd öppen för alla. Vår idé handlar om att ta tillvara och levandegöra natur- och kulturarvet, från Treriksröset i norr till Smygehuk i söder. Här hittar du fakta om hembygdsrörelsen, vår organisation och medlemskapet i Sveriges Hembygdsförbund.

Smålandsgatan 3626540 Åstorp

VÄLKOMMEN TILL HEMBYGDSFÖRENINGEN I ÅSTORP. Åstorps hembygdsförening har ca 500 medlemmar. Föreningen äger och förvaltar Perslunds hembygdsgård i Åstorp. Perslunds hembygdsgård är belägen i ett naturskönt område mitt i Åstorp. Strax intill ligger ett gravfält från förhistorisk tid med över 50 fornlämningar. Till Perslunds hembygdsgård hör det dessutom en fullt fungerande mölla.

Fågelsjö Gryssjövägen 182770 Los

Fågelsjö gammelgård, även kallad gården Bortom Åa, är en av de sju Hälsingegårdar som den 1 juli 2012 förtecknades på UNESCOs världsarvslista.Vi erbjuder guidade turer under sommarsäsongen maj - september, sommarcafé, kursverksamhet, kanot- & cykeluthyrning samt bakstuga. STF-anslutet vandrarhem finns i byn och vid byns Bygdegård finns enklare övernattningsrum.Vi finns i närheten av Hamra Nationalpark, Loos Koboltgruva, fina fiskevatten och vandringsleder.

Ås 10682474 Delsbo

Delsbo Forngård består av gamla välbevarade gårdar och byggnader från trakten, varav flera är särpräglade och värdefulla.Delsbo Hembygds- och Fornminnesförening bildades 1934, och som ett resultat av föreningens verksamhet kunde forngården invigas 4 år senare.Flera av forngårdens byggnader uppvisar ett väggmåleri av särdeles hög klass. Här finns målningar av Delsboskolans mästare Gustav Reuter (1699-1783) och hans förnämste lärjunge Erik Ersson (1730-1800), mer känd som Snickarmålaren.