Om Heed & Thom Design AB

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Heed & Thom Design AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnHeed & Thom Design Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande29.08.1991
Org.nr:5564312063
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital125000
Omsättn.intervall10000 - 19999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch47521 Specialiserad butikshandel med virke och byggvaror, 47540 Specialiserad butikshandel med elektriska hushållsmaskiner och hushållsapparater, 47591 Specialiserad butikshandel med möbler för hemmet, 47592 Specialiserad butikshandel med kontorsmöbler, 74103 Inredningsarkitektverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Kjell Herbert Mikael HasselbergOrdförande
Rut Karin Agneta Heed ThomLedamot
Cecilia Elisabeth HasselbergLedamot
Kjell Herbert Mikael HasselbergLedamot
Camilla Marianne NierothLedamot
Maria Katarina ClaessonRevisor

Omdömen om Heed & Thom Design AB

Per H

mer än ett år sedan

Pelle Thom är väldigt lyhörd för önskemål men ändå tydlig med vad som han tycker blir bra lösningar. Det är så skönt med det helhetsperspektiv som Heed&Thom har. Jag har en 30-tals lägenhet så rekommendationen blev ett shaker-kök från Lundins. Det var rejäla prylar må jag säga och finishen superbra. Allt stämde och jag har nu ett kök i toppklass till väldigt rimlig peng

Andreas

mer än ett år sedan

Heed och Thom har alla komponenter för att jag skall bli en mycket nöjd kund. Fantastisk service och mycket stor kunskap inom inredning. Det viktigaste för min del ha ändå varit i efterhand. Lite olyckligt var det en del strul med leveransen som varken Heed och Thom eller köksleverantören kunde råda över. Av olika anledningar tog det en del tid innan jag kunde kontrollera att allt var med i leveransen och nu några månader senare när allt skulle upp var det en del som fattades. Många leverantörer skulle kunna skyllt ifrån sig. Där skiljer sig Heed och Thom med sina leverantörer. De har verkligen ställt upp på alla tänkbara sätt för att det skall bli så bra som möjligt. Tusen tack för enastående service!

Svar från företaget

Tack! Jag blir glad, för att inte säga lycklig över att bli uppskattad, när man försöker anstränga sig för att göra ett så bra jobb som någonsin är möjligt.