Om Heart in business ledarträning

Heart in business ledarutveckling tränar ledare i Sverige och Norge att utveckla engagemangstyrt ledarskap genom certifieringsgrundande processledarutbildning och ledarskapscoachning. Välkomna! www.heartinbusiness.se

Behärska det engagemangsstyrda ledarskapet och få det du önskar från dina medarbetare

Engagemangsledarprogrammet är en utbildning som ger kunskaper och metoder för att driva utvecklingsprocesser med engagemangsperspektiv i både sak- och relationsorientering inbakade i pedagogiken. När du leder engagemangsstyrt leder du med styrkebaserade förhållningssätt genom att väva in medvetenhet om personliga styrkor och att utgå från att kärnkvaliteter hos individer och grupper är framgångsnycklar.

Engagemangstyrt ledarskap innebär att snabbt etablera ett effektivt och välfungerande engagemang som bygger på individuellt ansvar, tydliga roller och mandat samt vilja till samarbete mot gemensamma mål. Det handlar också om att skapa förutsättningar och ge näring till självledarskap, självorganisering och nyttjande av den kollektiva intelligensen. Som styrkebaserad engagemangsledare är den mänskliga processledningen central, där du inte bara har kunskaper inom själva processmetodiken utan också (och kanske främst) hur du framgångsrikt stödjer dina medarbetare att utveckla optimalt engagemang.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Heart in business ledarträning, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
ArbetsgivaravgiftNej
Aktiekapital0
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för momsNej
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration