Om Hasslö Bygg & Kakel

Hasslö Bygg & Kakel utgår från Listerby i Ronneby kommun. Vi har 25 års branscherfarenhet som snickare & plattsättare inom bygg och plattsättning. Vi utför alla sorters snickeriarbeten såsom nybyggnation, lösvirkesbyggnation och renoveringar.

Hasslö Bygg & Kakels utvalda länkar

Hasslö Bygg & Kakel, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

-

Bolagsform

-

Datum för upprättande

-

Org.nr:

-

Arbetsgivaravgift

-

Aktiekapital

-

Omsättn.intervall

-

F-skatt

-

Registrerad för moms

-

SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

reviews aboutName

Robert Green

moreThanAYearAgo

Vi är mycket nöjda med Hasslö bygg och Danskens bygg. Pålitliga och proffsiga helt enkelt.

Karin Svedbjörk

moreThanAYearAgo

Hasslö bygg = Leif och Simon, har varit hos mig för tredje året i rad och gjort isoleringsarbete på huset. Duktig, seriösa, hjälpsamma, lyssnar på kunden och kommer med idéer. Kan rekommendera dem. Men räkna med att de kan vara uppbokade och du får vänta men det är det värt.

Ewa Johansson

moreThanAYearAgo

Leif och Simon renoverade mitt badrum 2017 . Så nöjd med arbetet. De är bara bäst . Leif har gjort tidigare arbeten renoverat verandan bytt fönster. Samma fina resultat . Så rekommenderas varmt .

Magnus Nordahl

moreThanAYearAgo

Vi anlitade Hasslö Bygg för ett nybyggnadsprojekt, allt har fungerat mycket bra från rivning av det gamla till att nytt står på plats. Bra och genomtänkta förslag till lösingar, och mycket hög kvalitetsnivå, även kontakt med underleverantörer har fungerat oerhört bra. Kommer absolut att anlita Leif igen, och rekommenderar varmt Hasslö Bygg.
Magnus

Annika Lindberg

moreThanAYearAgo

Vi kom i kontakt med Leif och Hasslö Bygg via Simon (Danskens Bygg). Kul att se två hantverkare som arbetar så bra ihop!

Jag kan varmt rekommendera Hasslö Bygg. Leif är noggrann, duktig, trevlig och inte "bara gör" utan kommer kommer med tankar/idéer och delar med sig av sina erfarenheter. Han har också visat ett engagemang för oss som går utanför det jag förväntar mig av en hantverkare.

Hoppas vi får arbeta med detta team fler gånger!

Daniel Gullin

moreThanAYearAgo

Rekommenderar varmt Hasslö Bygg och Leif. Vi anlitade Leif till ombyggnation av vårt dubbelgarage till enkel garage + ungdomsrum. Vi är mer än nöjda!

Henrik S Törnblom

moreThanAYearAgo

Leif är duktig och jag skulle anlita honom igen.