Om Hasanovs Bilskrot

Hasanovs bilservice och bilskrot är ett familjeföretag som startade 1975. Sedan dess har vi varit verksamma inom området och skrotar idag ca 1200 bilar om året.Vi finns både i Perstorp och i Bjuv.Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom vårt område. Tillsammans med oss kan du enkelt tjäna pengar på din skrotbil, vi betalar bäst för din skrotbil.Vi erbjuder: Nya/begagnade bildelar, Däckverkstad, Bilverkstad, Hämtning av skrotbil, Fyrverkerier.

Bilskrot

Tillsammans med oss kan du enkelt tjäna pengar på din skrotbil, vi betalar bäst för din skrotbil. Välkommen att kontakta oss!

Bilverkstad

Vi diagnostiserar, felsöker, repare, servar, och avhjälper problem gällande alla på marknaden förekommande bilmärken och modeller. Både bensin-såväl dieselmotorer. Allt med hjälp av den senaste tekniken i samspel med välutbildad och erfaren personal.

Vi erbjuder service och reparationer till fasta priser. Alla nya reservdelar har alltid ett års garanti. Givetvis erbjuder vi denna service till mycket konkurrenskraftiga priser.

Däckverkstad

Vi har en stor däckverkstad med både nya och begagnade däck till bästa pris.

Fyrverkerier

Välkommen till Skrotpågarnas Fyrverkeri vi säljer olika märken tex: Extreme fireworks, Royal party, Linders, mm. Vi har Sveriges billigaste fyrverkeri!

Hasanovs Bilskrots utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Hasanovs Bilskrot Bilskrot, Bjuv - 1
  • Hasanovs Bilskrot Bilskrot, Bjuv - 2
  • Hasanovs Bilskrot Bilskrot, Bjuv - 3

Hasanovs Bilskrot, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

-

Bolagsform

-

Datum för upprättande

-

Org.nr:

-

Arbetsgivaravgift

-

Aktiekapital

0

Omsättn.intervall

-

F-skatt

-

Registrerad för moms

-

SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Finansiell information

Omsättning

-

Vinstmarginal

-

Anställda

-