Om Haket Kök och Bar

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Liknande företag i närheten

197 mBara Vara

Bara Vara

503 m

Restaurang Tågvagnen

609 m

Subway

722 mKyoto Sushi & Boba Tea

Kyoto Sushi & Boba Tea

Haket Kök och Bar, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnByzantique Restaurant & Barbeque AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande25.07.2008
Org.nr:5567628614
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall200 - 299 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch56100 Restaurangverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Refik KonceLedamot
Musa CetinSuppleant

Omdömen om Haket Kök och Bar

Anonym användare

mer än ett år sedan

En helt okej restaurang, dock inget favoritställe. Det kändes som det var dåligt bemannat med personal, för det kändes som de var väldigt stressade men försökte ändå hålla en trevlig stil.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Jag har inte själv ätit kött där, utan bara sallad eller pizza och de gånger jag varit där har även servicen varit bra. (Både från manlig och kvinnlig personal). Maten har alltid varit på topp och priserna okej.

S.W

mer än ett år sedan

Bra service och trevlig personal. Dock var mitt kött genomstekt när jag bad om en medium rare. Skickade tillbaka och fick en ny tallrik som var lite bättre.

Lillamy

mer än ett år sedan

Mycket god mat till ett bra pris! Har inte haft något problem med servicen vid de tillfällen jag ätit där. Det har gjort sitt jobb och inget mer bara. Men att personalen får klagomål är inte konstigt då de jobbar för usel lön, utan kollektivavtal. Ofta 10-12 timmars pass knappt utan raster. Unga och personer utan gymnasieutbildning som inte tror sig kunna få något annat. Sen är väl ägaren själv lite suspekt och verkar vara inblandad i det ena efter det andra.

Jill

mer än ett år sedan

Har suttit och läst om den dåliga servicen. När vi var där var det inget som märktes av. Tvärtemot så var servetriserna myckt trevliga och hjälpsamma och maten var supergod till hyfsat pris. Det enda negativa var att få betala inne vid baren. Är inte speciellt intresserad av att så i kö i 30 minuter efter att ha avnjutit en god middag.

Jacob

mer än ett år sedan

Blev bemötta och visades till ett bord, fick sedan själva be om menyer, fick sedan själva be om att få beställa. Väl efter lagd beställning serverades vi sallad. Våra tallrikar blev sedan ståendes på bordet trots flera uppmaningar till de flera förvirrade servitriserna om att få bordet avdukat.

Efter en timmes väntan bad vi en av servitriserna om att få betala för drickan och hoppa över all maten. Vi berättade då att vi sett folk komma, äta, betala och lämna. Servitrisen vi pratade med var väldigt trevlig men strax därpå kom ägaren ut och motsatte sig våra klagomål. På ett väldigt tråkigt sätt försökte han bortförklara vårt missnöje. Vi stod fast vid att få betala för drickan och gå vilket vi slutligen fick.

Vi har alla tidigare haft flera besök då vi varit missnöjda. Denna gången har vi alla bestämt oss, vi går aldrig hit igen!

Anonym användare

mer än ett år sedan

servitriser och servitörerna är väldigt oerfarna (inte alla men generellt) och inte så himla trevliga, det blir fel väldigt ofta med beställningarna (äter där ofta, TYVÄRR, ska dock sluta med det ) maten är väl god men inte mer än så. När det är mycket folk där märker man verkligen att personalen är stressade och lite otrevliga.. speciellt dem i kassan....

Dennis

mer än ett år sedan

Har varit och ätit här ett par gånger och det slår aldrig fel. De flesta killarna har en hård gangster attityd. Fattar de inte att de jobbar i ett serviceyrke. Ända anledningen till två stjärnor är att maten är prisvärd. Hur folk kan säga att servicen är bra fattar jag inte.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Tvekade lite om att gå hit då flera klagat över personal mm.
Men blev glatt överraskad. Fick vårt bord. Blev dock lite besviken över att sitta på en pall.
Beställde mat som kon efter 15 minuter. Trevlig och snabb personal. God mat och ett mycket trevligt ställe. Återvänder hit fler gånger.

Alex

mer än ett år sedan

Har varit på Haket flera ggr och har varit supernöjd med maten (mycket o gott o vällagat)
Servicen varit hyfsad men de behöver kanske ha en erfaren serveringsföreståndare som kan hålla rätt på de yngre förmågorna.
Det jag däremot vill (klaga) på är tillgängligheten för handikappade.
Tack för ordet

Anonym användare

mer än ett år sedan

maten är god, men då måste man först stå ut med sjukt dålig service att få beställa, att få maten .. o sen får man knappt beställa! Ussshhh, man blir trött efter ett besök där. Jag tror att de anställer bara okunnig o lat personal!

Caterina

mer än ett år sedan

Jag har alltid tyckt att Haket var underbart, men igår skiftades min tro lite.
Alla tre som jag åt med fick sin mat samtidigt, medan jag inte fick något alls. Fick fråga efter ett bra tag, så när kyparen kom. var det fel mat, så fick vänta mer. Blev så besviken att jag tappade aptitet. Sen så sprang en av tjejerna iväg med mitt vattenglas trots jag inte var klar med det! Nej kommer dröja innan jag åker dit igen.

nana

mer än ett år sedan

Trevligt ställe, men nästan alla tallrikar som de har serverat mat var sönderslagna.

Jeanette

mer än ett år sedan

Jag är jättenöjd med denna restaurang. Pizzan jag beställde är den bästa jag någonsin har ätit. Dagen efter gick jag dit igen för att pröva räksalladen, och jag var lika nöjd då. När jag kommer tillbaka till Helsingborg blir det Haket igen, garanterat.

ceesolga

mer än ett år sedan

Bästa restaurangen i Helsingborg.
Hur bra och gott som helst.
Deras vitlöksbröd är inte av denna världen, så det har de gjort rätt. Precis som alla andra rätter.

Fanny

mer än ett år sedan

Vi möttes av en apatisk servitris som istället för att visa oss ett bord gick sin väg. Vi fick hitta ett bord själva. Beställningen blev fel, vi fick ingen dricka och maten dröjde väldigt länge. Vi är inte alls nöjda.

Guran

mer än ett år sedan

Servicen var ganska ok. Maten var inte vad jag förväntat mig. Beställde Sovulaki m klyftpotatis, som jag tycker är gott. Men hälften av potatisklyftorna var halvråa och smakade konstigt. Spetten var ganska smaklösa och hade en konstig grönaktig ton, som jag aldrig sett tidigare (kryddning?). Fick in en liten skål med sås där någon tryckt ner gurkbitar i, som smakade som en hel vitlök. Om jag klagade...nej, det gjorde jag inte. Hungrig och trött efter en lång resa, och ville äta så snabbt som möjligt. Om jag kommer till Helsingborg igen så kommer jag inte besöka detta Hak igen.

Anders

mer än ett år sedan

Hade bokat bord igår (1feb -13) och kommer dit.
Då hade man missat att skriva upp vår bokning.
Nåväl vi fick iallafall bord.
En mycket oengagerad servitör kommer in o tar emot vår beställning.
Jag beställer oxfilé WELL DONE
Vad kommer in?
Jo medium så klart, så den åker ut igen.
"Gör om, gör rätt"
När vi sen äter/ätit så kan vi konstatera att samtliga i vårt sällskap på sex personer har mat kvar på tallriken.
Portionerna kunde krympas med 25% enligt mig.
Sen kunde det vara lämpligt med grillbestick om man skall äta oxfilé.
Tyvärr var det inte särskilt gott heller, men det är väldigt personligt, och kökspersonalen skall inte hängas för det.
Jag har varit på haket en gång tidigare, och någon mer usel och oengagerad serveringspersonal har jag aldrig varit med om tidigare.
Mitt sista besök, ALDRIG MER

Anonym användare

mer än ett år sedan

Supergod mat och bra service, enda problemet är att det är nästan alltid är proppar och lån hör knappt sina egna tankar. Annars skitbra och jag rekommenderar verkligen!! :)

Anonym användare

mer än ett år sedan

Mat.. Service

Kass service

mer än ett år sedan

Varför hamna jag på haket igen, aldrig mer.

Missnöjd

mer än ett år sedan

Bokat bord på Morsdag! Första frågan var om vi kunde vara klara till 18.30 inte så kul mottagande när man bokat bord (har förståelse för detta om man ej bokat i förväg). Satte oss vi vårt bord beställde dricka fick sen bröd med sallad serverat, när vi ätit upp kom drickan in (är det inte meningen att man skall ha dricka till maten). Ingen tog undan tallrikarna från bordet utan när maten kom fanns där ingen plats att sätta den på utan fick hjälpa till att ta undan detta själva för att inte få maten på oss. Beställde en annan sås till en rätt. Den fick vi inte - utan fick be om en gång till. Fick be om en köttkniv till oxfié, det brukar man få med köttet in. När vi hade ätit färdigt kom en servitör och dukade av i fart som hette duga mkt slarvigt och drog skedarna från såserna rakt över oss, fick inget på våra kläder som tur var men hälften av såsen i vinet. Vi fick själva säga till om ett nytt glas vin, det fick vi men absolut ingen ursäkt. Notan fick vi bet vid baren ej grann bordet

Anonym användare

mer än ett år sedan

Haket är bäst I helsingborg med sin mat och myclet myssigt ställe kan jag säga och trevliga personal.. skit ba tycker... så ska ni förtsätta tycker jag..

Förbannad

mer än ett år sedan

Vi var ett sällskap på 9 vuxna och 5 barn, efter ca 30 min vid bordet fick vi själva gå och beställa vid baren, där det stod två apatiska servitörer som var totalt ointresserade av att ta upp nån beställning. Tiden det tog för maten att komma in var bra MEN när en i sällskapet blev serverad sin mat, släppte servitören tallriken ca 5 cm ovanför händerna på gästen, földen blev att tallriken kraschade i bordet och spillde ut dricka för fem personer.
Det var inte det värsta utan man förväntar ju sig då ett oj, förlåt, ursäkta eller ett vad hände; tja vad som helst men icke.
Servitören agerade med en nedlåtande uppsyn som att du får skylla dig själv. Servetter fick jag hämta själv att torka upp rester av pizzaost blandat med hallonsoda samt slaskig pizzasallad. Nästa Servitör som tog över efter den Otrevlige var bättre, han bad om ursäkt och ordnade ny mat och dricka, men men resterna fick jag torka upp själv

Det enda positiva jag kan säga om de är: hyfsad mat till hyfsade priser...

Helene

mer än ett år sedan

Tag på er kläder som går att tvätta , även ytterplagg. Stinkande av matos. Beställ INTE räksallad. Helt smaklös med vattniga miniräkor,sallad, vattniga tomater, lite rödlök och persilja serveras med en plastbytta vitlöksås.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Besökte Haket för en tid sedan i ett stort sällskap. Personalen frågade gång på gång vad vi beställt och när vi fick in drycken var det ändå fel, då vi under kvällen beställde in mer dryck kom den inte utan vi fick påminna flera gånge och när den väl kom in var det återigen fel. Plötsligt kom de in med notan, problemet var bara att vi inte bett om den och den gällde ett annat bord. Slutligen när vi betalat och skulle gå sprang de efter oss ut på gatan och påstod att vi inte betalt allt, men de kunde inte redogöra för vad vi inte betalt. Pinsamt!!

K

mer än ett år sedan

Flera gånger fått vänta 45 min för att betala fast man sagt till 3-4 gånger. Enkla saker som ketschup kommer ej fast man beställt det från början.

Sussie

mer än ett år sedan

Mycket dålig service.....vi var ute på möhippa och hade bett om att få sitta längre vid bordet redan när vi bokade och fick OK men blev mer eller mindre utkörda....servitören hade precis innan frågat om vi ville beställa något mer och vi tog in ytterligar vin. Sällskapet som skulle ha vårt bord hade fått veta att vi vägrade gå....dåligt att skylla på gästerna när det är ni själva som gjort fel. Kommer inte att besöka Haket igen, tar hellre o betalar lite mer och får bra service på någon annan restaurang.

Emma

mer än ett år sedan

Personalen bör gå en charmkurs. Beställningen blev fel och tog en timme innan vi fick notan.

alias

mer än ett år sedan

Grymt god oxfilé prisvärt

Tina

mer än ett år sedan

Jättetrevligt ställe, mysigt inrett, bra priser ,god mat med variationer. Super

CeCe

mer än ett år sedan

Ett ställe man kan ta hela familjen utan att känna sig ruinerad tom med bjuda vänner på en flaska vin! Urgod sovelaki, den grekiska salladen rikligt garnerad med fetaost suveränt smaskig!

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

04212454604-212 45 46042-12 45 460421-245 46