Hagstedt & Wesslau Inredningar logo

Hagstedt & Wesslau Inredningar

Om företaget

En exklusiv inredningsfirma som låter dig inspireras av vackra tyger och inredningsdetaljer. Kompletta inredningar för alla miljöer. Stort exklusivt urval av textilier, möbler, belysning, preciosa samt antikviteter.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
08-661 16...
Adress

Erikslunds gård

61995 Västerljung

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

En exklusiv inredningsfirma som låter dig inspireras av vackra tyger och inredningsdetaljer. Kompletta inredningar för alla miljöer. Stort exklusivt urval av textilier, möbler, belysning, preciosa samt antikviteter.

Verksamheten

En exklusiv inredningsfirma som låter dig inspireras av vackra tyger och inredningsdetaljer. Här kan du få hjälp med allt ifrån kuddar i soffan till färdiga inredningar i såväl våningen i stan, som torpet på Österlen, herrgården i Södermanland eller huset i skärgården.

Vi drev i över 20 år en inredningsbutik på Östermalm i Stockholm. Numera finns vi på Erikslunds Gård i Västerljung utanför Trosa. Vi har något begränsade öppettider, men öppnar alltid enligt överenskommelse.

Hagstedt & Wesslau arbetar med att skapa hemtrevliga och vackra inredningar. Målet är att inredningen ska kännas gedigen och tidlös. Vi använder gärna trendiga färger och mönster tillsammans med klassiska textilier. Arvegods hör hemma tillsammans med moderna möbler och era personliga fotografier och preciosa finner en plats i våra inredningar.

I ett gult hus med vita knutar på en gård utanför Trosa kan du få hjälp att förverkliga dina inredningsdrömmar.

Sortiment

Vi har ett stort antal leverantörer och har idag ett brett exklusivt och varierat sortiment av textilier, tapeter, lampor, preciosa, möbler, mattor mm. Vi har även ett mycket väl inarbetat nätverk av kunniga och duktiga sömmerskor, gardinuppsättare, tapetserare, finsnickare och andra hantverkare som vi har samarbetat med under många år.

Hagstedt & Wesslau Inredningars utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Hagstedt & Wesslau Inredningar

Omsättning

523 tkr

Vinstmarginal

1.90 %

Anställda

0

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Hagstedt & Wesslau Inredningar finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Hagstedt & Wesslau Aktiebolag

Org.nr:

5563528115

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

46470 Partihandel med möbler, mattor och belysningsartiklar

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

17.02.1989

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

086611610

08-661 16 10

086-61 16 10

0866-116 10