Om H J Hansen Sverige AB

Utveckling genom generationerUtveckling eftersom vi hela tiden måste förbättra oss och anpassa oss efter förändringarna i samhället. Vi ska utveckla våra produkter, verksamheter och vår organisation till nytta för våra kunder, leverantörer, medarbetare och ägare.Generationer eftersom vi är ett företag med stor erfarenhet, kompetens och tradition. Vi tänker framåt och handlar långsiktigt.VISIONVi skall vara en erkänd samt respekterad affärspartner och kundernas självklara val vid återvinning och förädling av stål- och metallskrot.

PROBLEMLÖSNINGAR - NU OCH I FRAMTIDEN

I ett modernt konsumtionssamhälle där avfallsmängden från den enskilde medborgaren och från organisationerna innebär allt större problem ställs stora krav på nytänkande.

Vi arbetar i ett samhälle – det lokala och det globala – som förändras snabbt, och inom en bransch där det ställs stora krav på våra kunskaper, vår kompetens och vår teknik.

Vi prioriterar utveckling och innovation högt inom vårt företag. Vi är ett dynamiskt företag, och vi vill ligga i utvecklingens framkant både marknadsmässigt, inom nya produktionsområden och inom ny teknologi som t.ex. tätare logistiska nätverk.

Inom H.J.Hansen försöker vi hela tiden hitta lösningar på klok och miljömässigt korrekt bearbetning och återvinning av restprodukter från det moderna samhället. Det gäller även restprodukter, som blir allt mer komplexa. Vår uppgift är att hitta alternativa sätt att använda restprodukter som råvaror till ny produktion

AFFÄRSOMRÅDEN

H.J.Hansen gör att den enskilde samarbetspartnern kan vara säker på att få en klok och miljömässigt korrekt hantering av alla restprodukter och avfallsströmmar, vilket ger kunden möjlighet att fokusera på sin egen verksamhet och utveckling. Samtidigt ser vi till att alla avfallsmaterial återvinns på optimalt sätt. Vi tar också emot råvaror som är miljömässigt problematiska att hantera samt farligt avfall.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • H J Hansen Sverige AB Återvinning, Malmö - 1
  • H J Hansen Sverige AB Återvinning, Malmö - 2
  • H J Hansen Sverige AB Återvinning, Malmö - 3
  • H J Hansen Sverige AB Återvinning, Malmö - 4
  • H J Hansen Sverige AB Återvinning, Malmö - 5
  • H J Hansen Sverige AB Återvinning, Malmö - 6
  • H J Hansen Sverige AB Återvinning, Malmö - 7

H J Hansen Sverige AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnH j Hansen Sverige AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande08.11.2002
Org.nr:5566354071
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall10000 - 19999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch38320 Återvinning av källsorterat material

Exekutiva befattningar/Administration

Jens Hempel- HansenOrdförande
Jens Hempel- HansenLedamot
Mogens Bach ChristensenLedamot
Steffen Simpson JonasenLedamot
Oganes OganesianExtern firmatecknare
Anders Henrik Tobias MolinRevisor