Se på karta

högtryckstvättning 

gav 62 företag inom detta område

Högsboholmsvägen 4544891 Floda
logo

Vår personal är välutbildad och har lång erfarenhet av krävande entreprenader. Högtryckskompaniet har genom åren fått förtroende att renovera flera kulturhistoriskt värdefulla fastigheter såsom Kungliga Slottet i Stockholm, Göteborgs Universitet i Göteborg och Råda säteri i Mölnlycke.

Klårrödsvägen 6929192 Kristianstad
logo
Hyvelgatan 1262141 Visby
logo

Vi på Specialrengöringar Gotland hjälper kunder när de stöter på olika rengöringsproblem. Det kan handla om sanering efter fåglar, fasadtvätt, sopkärlstvätt eller avlopps- eller mögelsanering. Vi fokuserar på olika sorters specialrengöringar. Vi levererar alltid den bästa kvalitén på arbeten som utförs. Vi kan lova att du som kund kommer att bli nöjd. Kontakta oss redan idag.

Resteröds ryr ÖVRE 12545994 Ljungskile
logo

Vi utför rengöring, kontroll, reparation & nedskärning av oljetankar. Saneringsarbeten & transport av farligt avfall.Rivningsarbeten. Högtryckstvättning.Avloppsspolning/slamsugning ochrörfilmning.Tömning & kontroll av oljeavskiljare.

Roxtorpsgatan 16B58273 Linköping
logo

Vi säljer och servar produkter för högtryckstvättning, städning, smörj- och tryckluft, batteri- och nätdrivna handelverktyg m.m.

Bruksgatan 586433 Matfors
logo

Vi är ett specialföretag som arbetar med puts, murning, läggning av stengolv och fasadrengörning och mindre byggnadsarbeten i samband med större puts och murentreprenader. Vi arbetar mot kommunala fastighetsbolag, privata fastighetsbolag, församlingar och byggentreprenörer.

Ljungvägen 491233 Vilhelmina
logo

Välkommen till Permo Högtryckstvätt AB - vi är expeter inom högtryckstvätt! Med många års erfarenhet i branschen kan du anlita oss för rengöring av nedsmutsade ytor! Högtryckstvättning är en effektiv, skonsam och miljövänlig metod för ett eliminera smuts och beläggningar.

Kungsängens gård 175323 Uppsala
logo

FSAB är ett fullserviceföretag inom fastighetsservice och skadeservice. Vi har specialkompetens för att klara av de tuffa krav som ställs på sanering, bygg, VVS, industriservice och fastighetsjour.

Sikforsvägen 871234 Hällefors

Vi erbjuder våra kunder anpassade lösningar och inget jobb är för stort eller för litet för oss! Hos oss kan du hyra skylift och vi har även jour! Vi jobbar även med avloppsrensning, avloppsspolning och högtrycksspolning med hetvatten, rörinspektion, rörfilmning och tv-inspektion. Med lång erfarenhet och stor kunskap ger vi den bästa servicen. Kontakta oss för mer information!

Gyllerogatan 123351 Svedala
logo

Vi erbjuder allt från yttre renhållning och trädgårdsskötsel till avancerad teknisk service och reparationsarbete på våra objekt.

Tosterövägen 2112570 Älvsjö
logo

Vi på MASAB har specialiserat oss på såväl invändiga rör i fastigheten liksom anslutande utvändiga rör. Vi har lång och gedigen erfarenhet.

Lagervägen 1314291 Skogås
logo

Ett konsult- och tjänsteföretag som arbetar med problemlösningar, saneringstjänster, åkeritjänster och försäljning av sopbilar. Vi kan hjälpa er med allt som har med sopor att göra, allt från att tvätta rum/kärl till att bygga om det så att det klarar av dagens lagar och krav.

Klangfärgsgatan 1942652 Västra Frölunda
logo

Vi erbjuder fastighetsservice/förvaltning, bygg , fönsterputs, trappstädning, snöröjning, trädgårdsanläggning och jourtjänst m.m.

(3)

Karlsgatan 3229159 Kristianstad
logo

CANDEO Städservice AB är ett företag som värnar om en god inomhusmiljö. Vi sysslar med städning, golvvård och fönsterputsning. Vi tar även hand om andra uppgifter som våra kunder vill ha, ex. trädgårdsskötsel, frukostservering m.m.

(5)

Föreningsvägen 730265 Halmstad
logo

Vi utför det mesta inom måleri. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Trailer service, tvätt, däck.Breakdown service.Ring oss. Vi hjälper dig.Vi strävar efter en nära relation till våra kunder, goda dialoger och korta beslutsvägar.

J A Wettergrens gata 642130 Västra Frölunda
logo

Vi erbjuder professionella, kvalitetssäkrade tjänster inom högtryckstvättning, blästring, målning (fasadmålning, takmålning, industrimålning, rostskyddsmålning, brandskyddsmålning) och sanering (industri) i Göteborg. Våra kunder återfinns bland både företag, fastighetsägare, industrier, föreningar och privatpersoner.

Västerbyholmsvägen 760238 Norrköping
logo

Renall AB är ett hållbart miljöserviceföretag som arbetar med avfalls- och återvinningslösningar, slamsugning, högtrycksspolning, fastighetsjour, miljökonsulttjänster, bygglogistik och kommunala entreprenader. Renall ska kännetecknas av att ha modern, väl underhållen utrustning och fordon, långsiktiga kundrelationer och stabil ekonomi. Företagets tjänsteutbud riktar sig mot kommuner, företag, fastighetsförvaltare samt privatpersoner.

(5)

Fäladsgatan 729159 Kristianstad
logo

Städproffsen är ett allserviceföretag baserat i Kristianstad, hässleholm Sjöbo, Sölvesborg, men vi är verksamma i hela Södra Sverige.Det våra kunder uppskattar mest är vårt breda utbud av tjänster. Vi kan till exempel hjälpa er med allt från hushållsnära tjänster till att måla om huset eller sköta om er trädgård. Kontorsstäd och flyttstädning är också två uppskattade tjänster för att nämna några.

Flöjtgatan 454336 Tibro
logo

Vi utför tvätt & rengöring på stenytor såsom garageuppfarten, terrasser, gångvägar m.m. Vi erbjuder även tilläggstjänster som t.ex. påfyllning av fog efter att rengöringen är slutförd. Vi ser till så ni åter igen får en fin & hållbar stenläggning, till en liten kostnad jämfört med vad det skulle kosta att lägga om stenläggningen på nytt.

Nämndemansgatan 4591 32 Motala
logo
Norra Mellby 1117A28273 Sösdala
Göteborgsvägen 9243137 Mölndal