Se på karta

högskolor, universitet 

gav 2248 företag inom detta område

Lidingövägen 111433 Stockholm
logo

GIH är en högskola som sedan 200 år framgångsrikt utbildar och forskar inom området idrott, fysisk aktivitet och hälsa.Vi finns vid Stockholms Stadion och utbildar lärare i idrott och hälsa, hälsopedagoger, sport managers, tränare och idrottsvetare.

Ingenjör Bååths gata 1972212 Västerås
logo

Myndigheten för yrkeshögskolan bidrar till att försörja arbetslivet med rätt kompetens i rätt tid. Vårt huvuduppdrag är att ansvara för frågor som rör yrkeshögskolan i Sverige och verka för att utbildningarna tillgodoser arbetslivets behov av kompetens.

Hälsovägen 11C14157 Huddinge
logo

Vi har utbildat framtidens sjuksköterska sedan starten 1867.

Teknikringen 3511428 Stockholm
logo

Välkommen till en inspirerande och utmanade utbildningsmiljö. I våra utbildningar står konsten i fokus. Hos oss kan du läsa kortare kurser eller längre program.

Kom och dansa! Gå en danskurs på DOCHs praktikstudio! Vi har kurser för barn, unga och vuxna och välkomnar både nybörjare och mer erfarna.

Välkommen till en inspirerande och utmanade utbildningsmiljö. I våra utbildningar står konsten i fokus. Hos oss kan du läsa kortare kurser eller längre program.

(1.5)

Allégatan 150332 Borås
logo

Högskolan i Borås är en modern högskola, med ett campus mitt i city. Flera av våra utbildningar finns bara hos oss och lockar därför studenter från hela Sverige.

Slottsskogen Östra Björngårdsvillan 41308 Göteborg
logo

Vi erbjuder utbildningar som ger dig nödvändig kunskap för att kvalificera dig till konstnärliga högskoleutbildningar. De studerande får lära sig vägen till ett eget konstnärligt språk. Skolan har stora ateljéer, gips- och träverkstad, grafiska verkstäder, bibliotek, välutrustad datasal med uppdaterad utrustning m.m.

(1)

Elmetorpsvägen 1529139 Kristianstad
logo

På Högskolan Kristianstad finns några av landets mest populära kurser och program. Vi bedriver forskning och utbildning inom många samhällsviktiga områden.

Fakultetsgatan 170281 Örebro
logo

Örebro universitet är ett modernt lärosäte med ämnesmässig bredd och internationellt framstående forskning. Här finns cirka 15 500 studenter och ungefär 1 300 anställda. Vi erbjuder cirka 80 utbildningsprogram på grundnivå och avancerad nivå samt cirka 600 fristående kurser. Vi har nationella och internationella samarbeten och samverkar med näringsliv, landsting, kommuner och organisationer.

Valhallavägen 10511551 Stockholm
logo

På Kungliga Musikhögskolan får du möjlighet att specialisera dig inom de genrer eller ämnesområden, som representeras av KMH:s starka sidor: klassisk musik, folkmusik, musik från andra kulturer, jazz, komposition, dirigering, musik- och medieproduktion och musikpedagogik i olika former. Vi förbereder dig samtidigt för en yrkesmässig flexibilitet. Det är redan idag en nödvändighet för musiker och pedagoger, och kommer i framtiden att ge nya spännande möjligheter.

Fiskehamnsgatan 121118 Malmö
logo

The World Maritime University (WMU) in Malmö, Sweden is a postgraduate maritime university founded in 1983 by the International Maritime Organization (IMO), a specialized agency of the United Nations.

Kavelbrovägen 1754136 Skövde
logo

Gymnasium Skövde erbjuder ett brett utbud av gymnasieprogram med flera unika inriktningar och profiler. I Gymnasium Skövde ingår två kommunala gymnasieenheter, Kavelbro och Västerhöjd som tillsammans har ett stort utbud av praktiska och teoretiska gymnasieutbildningar där flera av dem är unika i sitt slag i Skaraborgsregionen. Några exempel är: Bygg, El, VVS, Hantverk (frisör), Barn och Fritid, Restaurang, Fordon, Natur, Ekonomi, Samhäll, Estetisk, Vård och omsorg, Handel samt Gymnasiesärskola.

Trädgårdsgatan 175309 Uppsala
logo

Juridiska fakulteten är Nordens äldsta fakultet som funnits sedan Uppsala universitet grundades år 1477. Den juridiska fakulteten har endast en institution; den juridiska institutionen, även kallad Juridicum.

Almas Allé 875651 Uppsala
logo

Sveriges lantbruksuniversitet, SLU är ett universitet i världsklass inom livs- och miljövetenskaper.

Otto Torells Gata 1643244 Varberg
logo

Campus Varberg är en mäklare av kunskap. Det är vår grundidé. Vi har inga egna anställda lärare, utan engagerar istället de bästa lärarna från högskolor och universitet till våra efterfrågade utbildningar.Kunskapshavet ligger blankt och lockande framför dina fötter, och nu gäller det bara att ta sig över. Varberg är förmodligen en av de bästa platserna du kan göra detta på.

Brinellvägen 3411428 Stockholm
logo

Välkommen till en inspirerande och utmanade utbildningsmiljö.I våra utbildningar står konsten i fokus. Hos oss kan du läsa kortare kurser eller längre program.

LM Ericssons väg 1412626 Hägersten
logo

Här på Sveriges största konstnärliga högskola kan du bli allt det där uppenbara som våra program handlar om - konstnär, designer, inredningsarkitekt, grafisk formgivare, illustratör, pedagog samt konsthantverkare inom en rad olika material – till exempel smyckekonstnär. Och bara inom designyrket finns ju en rad olika spår, allt från produkt- och möbel- till tjänstedesign.

Klostergatan 759230 Vadstena
logo

Vadstena-Akademien – Sveriges mesta operaförnyare!

Tulegatan 1111353 Stockholm
logo

Vetenskapsrådet är en myndighet under Utbildningsdepartementet, som har en ledande roll att utveckla svensk forskning av högsta vetenskapliga kvalitet och därmed bidra till samhällets utveckling. Utöver finansiering av forskning är myndigheten rådgivare till regeringen i forskningsrelaterade frågor och deltar aktivt i debatten för att skapa förståelse för den långsiktiga nyttan av forskningen.

Hantverkargatan 11B11221 Stockholm
logo

Vetenskapsrådet är en myndighet under Utbildningsdepartementet, som har en ledande roll att utveckla svensk forskning av högsta vetenskapliga kvalitet och därmed bidra till samhällets utveckling. Utöver finansiering av forskning är myndigheten rådgivare till regeringen i forskningsrelaterade frågor och deltar aktivt i debatten för att skapa förståelse för den långsiktiga nyttan av forskningen.

Hospitalstorget 2B58227 Linköping
logo

Leg. psykoterapeut och handledare med lång erfarenhet. Psykodynamiskt orienterad psykoterapi. Handledning erbjuds individuellt eller i grupp. BRT och IPT (Relationell korttidsterapi och Interpersonell korttidsterapi). Välkommen att kontakta mig för mer information.

Kullagatan 825220 Helsingborg
logo

På mottagningen bedriver jag KBT-behandling med sjukvårdstaxa och högkostnadsskydd efter remiss från husläkare för personer från och med 16 år.