hårstudio 

gav 10000 företag inom detta område

Paul Bogensparr Hårstudio

Stängt

Pyrolavägen 1318160 Lidingö
logo

Med kunden i fokus är ett helhetstänkande som vi tillsammans skapar en personlig stil, för att ge dig som kund rätt frisyr & färg!Vi vänder oss till både kvinnor och män som till tjejer och killar! Välkomna!

Hårfixarna i Jönköping

Stängt

(5)

Barnarpsgatan 2355316 Jönköping
logo

Frisör Jönköping. Vi ger dig aktuella frisyrtips och behandlingar kring pågående hårtrender i Jönköping, alltid med professionella hårvårdsprodukter.

Gyllene Saxen

Stängt

Östra Boulevarden 3229131 Kristianstad
logo

Gyllene Saxen ligger i centrala Kristianstad. Vi är ett positivt frisörteam som vill inspirera dig som kund och sätta dig i fokus. Vi utför allt inom hårvård och har både tidsbokning & drop-in i mån av tid att erbjuda.

Nya Kikide, AB

Stängt

Hantverkaregatan 976130 Norrtälje
logo

Vi på Kikide tar alltid god tid på oss och i schamponeringen bjuder vi alla kunder på en avkopplande massage. Varje person och hår är unikt gällande behov, struktur och längd. För att vi på bästa sätt ska kunna uppnå just dina önskemål är det viktigt med tid för en grundlig konsultation, innan vi påbörjar våra behandlingar.

Karin .M.FL.

(3)

Kungsgatan 4044131 Alingsås
logo

Välkommen att boka tid på Karin M.FL. Vi hjälper dig med klippning, slingning, hårfärgning m.m.

Mariali Styling

Barrvägen 380325 Gävle
logo

Kruuse & CO

Stängt

(5)

Sibyllegatan 3311442 Stockholm
logo

Det gemensamma för alla frisörer på Kruuse CO är att alla brinner för det vi gör och att alla skall känna sig välkomna.Alla arbetar kontinuerligt med kurser, visningar och fotojobb mm.Vi vill göra det så behagligt som det är möjligt för Dig.Vi vill göra Dig till en väldigt nöjd kund.Sa vi att alla får en underbar hårbotten massage och en gudomlig Cappuccino eller Latte.

Salong Hårtrend

Krondikesvägen 3383148 Östersund
logo

En dam- och herrfrisering. Välkommen att kontakta oss för att boka en tid.

HÅRCENTRUM

Stängt

Röingegatan 2228138 Hässleholm
logo

Hos oss får du professionell hjälp med ditt hår.Vi är fyra ambitiösa och kreativa frisörer som vill ge dig som kund bästa möjliga service och sätta dina önskemål i fokus.Vår uppgift är att framhäva din personlighet på ett attraktivt sätt.Välkommen!

Lisa Frisör / TiniSalongen

Stängt

(3.13)

Sofiavägen 4B22241 Lund
logo

Ekologisk frisör certifierad Frisörverksamhet alla frisörbehandlingar för dam barn herr klippning färgning uppsättningar styling extensions etc även studentrabatter.alla inom frisör förekommande arbetsuppgifter utförs behörig frisör

Freja & Frasse Hårstudio

Stängt

Smedjegatan 21A55320 Jönköping
logo

Frisör Jönköping. För oss är hår ett kreativt material. Redo att formas efter just din personlighet, ditt uttryckssätt och dina känslor. Välkomna.

Maria's Salon de coiffure

(5)

Staniastigen 1A24544 Staffanstorp
logo

Den lilla salongen med de stora möjligheterna!

Hårbolaget

Stängt

Stupvägen 119142 Sollentuna
logo

Välkommen till Hårbolaget!En frisyr värd att minnas, och bäras. Produkter av högsta kvalité. Avslappnad och trevlig miljö. Detta är vad vi lovar dig hos oss på Hårbolaget i Sollentuna.Vi erbjuder allt från klippning, till färg & toning, slingor, uppsättningar, stylingvård samt medicinsk fotvård. Belägen på nedre plan i Helenelunds centrum endast ett stenkast från tågstationen finner du Ylva, Anette, Pia och Helene inne på salongen, redo att fixa din drömfrisyr.

Klippstudion

Stängt

Ale torg 744931 Nödinge
logo

Klippstudion har funnits på Ale torg sedan 1999. Under åren har vi utvecklat salongen och vi erbjuder idag både frisörbehandlingar, traditionell rakning och skäggklippning.Vi på Klippstudion tycker att det är viktigt att du som kund ska känna dig välkommen och vi gör allt för att du ska vara nöjd med din behandling.För att kunna erbjuda dig bästa möjliga service har vi onlinebokning, så att du som kund kan boka tid när det passar dig. Kontakta oss på 0303-229317.

M Hårdesign

Stängt

(4.93)

Gamla kronvägen 17A43333 Partille
logo

MHårdesign drivs av Frisörmästaren Marianna, med 30 års erfarenhet i branschen. Vårt fokus är att erbjuda kunden hårvård av högsta kvalitet och vi skräddarsyr varje behandling.På MHårdesign används hårprodukter från välvalda märke så som Joico, Gold Lanza, Orofluido, L'Oréal. Vi är certifierade i Blomdahls öronhåltagning.Hos oss kan du Spraytanna med Automatikspraytanningkabinen That'so dom ger dig den perfekta solbränna.Här hittar du dessutom en certifierad Medicinsktfotvårdare och Massör.

Salong Intim

(5)

Hisingsgatan 2841703 Göteborg
logo

Salong Marinette

Bygdevägen 1331161 Ullared
logo

Klippotek Fiskis

Stängt

Notgatan 1613343 Saltsjöbaden
logo

Studio Trend AB

Stängt

(5)

Drottninggatan 8637438 Karlshamn
logo

Välkomna till en modern frisörsalong!

Salong Klippet

Stängt

Husbyvägen 1159175 Borensberg
logo

Salong Klippet ligger i den lilla vackra sjöstaden Borensberg och är en traditionell men samtidigt modern salong. Vi är ett gäng tjejfrisörer som ser till kundens bästa. Välkommen att boka en tid!

Hår & Sånt

Stängt

Hammarvägen 5256232 Norrahammar
logo

Kontakta för tidsbokning.

ONLY YOU Frisör & Skönhet

Byggmästaregatan 11B22237 Lund

Kungens Klippotek

Stängt

(1)

Tangentvägen 214175 Kungens Kurva

Vi jobbar med en aktiv och stämningsfull känsla genom att kombinera dina önskningar med vår erfarenhet på bästa möjliga sätt och på så sätt få det bästa resultatet för just dig.

Två Stylister - Nelly

Stängt

Rådsvägen 5A14148 Huddinge
logo

Personlig bemötande där du är i centrum

Söder-Salongen

Gamla Övägen 1B60345 Norrköping
logo