Se på karta

hårspray 

gav 114 företag inom detta område

Headline

(5)

Nygatan 17B90327 Umeå
logo

Årets frisörföretag i Umeå 2014. Drop in, tidsbeställning eller boka online? Vi på Headline är välutbildade frisörer som erbjuder dig en personlig service och vi väljer noggrant ut rätt produkt för ditt hår. Varje hår är unikt och har olika egenskaper. Välkommen till oss !

Shape Frisör

Vaksalagatan 18B75320 Uppsala
logo

Med vår kunskap och erfarenhet formar vi en frisyr som passar dig, ditt liv och ditt hår.

Carinas Dam & Herrfrisering

(5)

Sundsbrogatan 1769630 Askersund
logo

Lisa Frisör / TiniSalongen

(3.13)

Sofiavägen 4B22241 Lund
logo

Ekologisk frisör certifierad Frisörverksamhet alla frisörbehandlingar för dam barn herr klippning färgning uppsättningar styling extensions etc även studentrabatter.alla inom frisör förekommande arbetsuppgifter utförs behörig frisör

Roots of Sweden AB

(5)

Gamla Rådstugugatan 2460224 Norrköping
logo

Oavsett om du är trendslav eller bara vill göra ditt hår en tjänst erbjuder vi kompetens, kvalitetsprodukter och det lilla extra. Hos oss får du egen tid under hela din behandling. Vi tror inte på att dubbelboka eller jobba med flera kunder samtidigt. Vi strävar efter att höja seriositeten i vårt yrke och ser det som en självklarhet att alla på vår salong ska ha gesällbrev och frisörlicens.

Klippotekets Fabrik AB

Måttbandsvägen 218766 Täby
logo

1972 började Klippoteket tillverka egna produkter för styling, hårvård och kroppsvård. Idén var enkel: Högsta kvalitet till bra priser. Vår filosofi är densamma än idag och sortimentet har utvecklats till ett antal kompletta serier med allt från hårsprayer, färginpackningar och silver shampoo till silicon drops, torrshampoo och Argan Oil produkter.

Klippkällar'n

Lundvägen 3482460 Forsa

Hår 2000

Köpmansgatan 224130 Eslöv
logo

Välkommen in till Salong hår 2000. Isnija Muarem gör allt för att få dig nöjd och har produkterna för dig!

Frisörbutiken

Skreavägen 731144 Falkenberg

Salon Classique

logo

Salon Classique är en frisör salong belägen i den lilla härliga småstaden Sundbyberg som drivs och ägs av mig, Susanne Magnusson. Jag är utbildad frisör och innehavare av gesällbrev dessutom har jag en hudvårdsutbildning från New York i grunden. Jag utför och säljer hårvård, säljer lite hudvård (men utför ingen hudvård) och en del make-up. Jag arbetar med allt på två ben brukar jag säga.

Idé-Salongen

Västeråsvägen 263223 Eskilstuna
logo

idé-salongen är en frisör- och stylingsalong som klipper, stylar och färgar efter senaste modet. Salongen har funnits sedan 1936 i Eskilstuna.

Eriksson, Solveig Britt Inger

Aspgatan 328971 Sibbhult
logo

Scandinavian Hair Company AB

Företagsgatan 1723351 Svedala
logo

Vi är specialister på private label produkter och skräddarsyr nyskapande hud, skägg och hårvårdsprodukter av mycket hög kvalitet. Vi tar utgångpunkt i dina drömmar och önskemål och hjälper dig igenom alla steg – från din unika idé till färdig produkt. All utveckling och produktion sker på vår anläggning i skånska Svedala.

Salong Beauty Hair Borås

(5)

Lilla Brogatan 19-2150335 Borås
logo

Salong Beauty Hair erbjuder klippning, färgning, slingor och är expert på afrohår! Flätor, dreadlocks, weawing, löshår och rastaflätor är salongens specialité! Salongen sätter ditt hår i centrum, hjälper dig med val av behandlig som passar just din hårtyp, och ger dig tips och råd hur du bäst sköter ditt hår.Ring oss eller kom in i salongen för att boka tid, vi har speciella öppettider lördag och söndag!

Baldmen

Stratusvägen 1474345 Storvreta
logo

Välkommen till Baldmen - din ultimata destination för rakapparater, trimmers och skäggvårdsprodukter! Vi är en pålitlig onlinebutik dedikerad till att förse män med de bästa verktygen och tillbehören för en snygg och bekväm rakning. I vårt sortiment hittar du ett brett utbud av högkvalitativa rakapparater och trimmers som passar alla preferenser och behov. Oavsett om du föredrar en klassisk rakapparat, en avancerad elektrisk trimmer eller en praktisk kombination av båda, har vi något som passar dig. Vi erbjuder produkter från välrenommerade varumärken som garanterar en smidig och precisionssäker rakning varje gång

systermedfler

(5)

Parkgatan 1941138 Göteborg
logo

Välkommen till Syster med Fler!Klipp, färg,styling eller uppsättning? Ring oss gärna för prisuppgift och bokning! I lokalerna huserar också en massör.

Salong Rabarber

Industrivägen 877153 Ludvika
logo

Välkommen till Salong Rabarber. Besök vår tidsbokning online för att få din tid! Vi ser fram emot att träffa dig!

Studio C I Ljungby, AB

Eskilsgatan 934143 Ljungby
logo

Välkommen till studio C - Piercing, fransar, bryn & hårshop samt inredning.

Fasth Frisérsalong

Särnmarksgatan 1753130 Lidköping

Välkommen till Fasth Frisersalong, en hårsalong med koll på det senaste inom modern hårvård.

Sultan barbershop Göteborg

(5)

Drottninggatan 7141107 Göteborg
logo

Välkommen in till en klassisk barbershop när du behöver en skicklig, erfaren och utbildad barberare/frisör. Vi finns i centrala Göteborg och erbjuder både drop in samt tidsbokning.

Sainesational hair

Stallbacken 3C89240 Domsjö
logo

Vi har mer än 20 års erfarenhet inom hårförlängning, skötsel och även hårvård av afrohår. Sainesational hair erbjuder hårförlängningar med hår av toppkvalité. Vi arbetar främst med weaving metoden där det egna håret flätas i små inbakade flätor som löshåret sedan sys fast på, denna metod är den mest skonsamma för håret.

Lush Kungstorget - Göteborg

(4.5)

Kungstorget 5-7411 17 Göteborg
logo

Lush Luleå

Storgatan 40A972 31 Luleå
logo

Lush Götgatan - Stockholm

(4.75)

Götgatan 26118 46 Stockholm
logo

Lush Uppsala

(5)

S:t Pers Galleria 753 20 Uppsala
logo