Se på karta

hårklippning 

gav 10000 företag inom detta område

Sol & Hår i Gnosjö AB

Stängt

Storgatan 233530 Gnosjö
logo

Välkommen till Sol & Hår i Gnosjö! Vårt mål är att ge dig en frisyr och stil som ni känner er snygga och bekväma med. Vår förhoppning är att både ung och gammal ska känna sig välkommen till vår frisörsalong.

Sprej Sweden AB

Varvsgränd 285232 Sundsvall
logo

Vi är ett sammansvetsat och erfaret team på fem frisörer.Vi utbildar oss kontinuerligt för att kunna inspirera och avancera, allt för att kunna erbjuda dig som kund det allra bästa.Salongen, som öppnade 1998, ligger i centrala Sundsvall på Varvsgränd 2.Du kan boka tid online, eller så ringer du salongen på telefon.Lämna ett meddelande på vår telefonsvarare om vi inte kan svara, så ringer vi upp så snart vi har möjlighet.Vi önskar er välkomna!Katarina, Lina, Sandra, Ulrika och Nina

Hårfixarna i Jönköping

Stängt

(5)

Barnarpsgatan 2355316 Jönköping
logo

Frisör Jönköping. Vi ger dig aktuella frisyrtips och behandlingar kring pågående hårtrender i Jönköping, alltid med professionella hårvårdsprodukter.

Salong Magic Hands

Stängt

Nynäsvägen 2113647 Haninge
logo

Salongen med ett helhetskoncept och expertis inom hår och skönhet. Ring för tidsbokning eller titta in på Drop in!

Salong 18 Kvadrat

Stängt

Stenhuggarvägen 662153 Visby
logo

Välkommen till Salong 18Kvadrat Din Frisör och Hårolog 💜

Kruuse & CO

Stängt

(5)

Sibyllegatan 3311442 Stockholm
logo

Det gemensamma för alla frisörer på Kruuse CO är att alla brinner för det vi gör och att alla skall känna sig välkomna.Alla arbetar kontinuerligt med kurser, visningar och fotojobb mm.Vi vill göra det så behagligt som det är möjligt för Dig.Vi vill göra Dig till en väldigt nöjd kund.Sa vi att alla får en underbar hårbotten massage och en gudomlig Cappuccino eller Latte.

Tybble Frisören

Stängt

(5)

Drakenbergsgatan 170219 Örebro
logo

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Frisör Fager Hårdesign

Stängt

(5)

Lilla Fiskaregatan 2322222 Lund
logo

Frisör i Lund City med studentrabatt

Salong Axelsson

Stängt

(4.17)

Stenportsgatan 653130 Lidköping
logo

Vi vill hälsa dig som kund välkommen in till oss!Vi älskar vårat jobb & att få ta hand om dig som kund!Vi har en stor butik med allt inom hår & lite mer!Vi arbetar med dem senastetrenderna & teknikerna vilket gör att vi kan hålla en hög nivå på salongen.Vi är tillsammans ett glatt, inspirerade & kreativt gäng som tar vårt jobb på största allvar & ger allt för att du som kund ska vara mer än nöjd efter ett besök hos oss.Vårt mål är att ge dig som kund en härlig helhetsupplevelse🖤

Salong Carisma

Stängt

Kvarngatan 2368630 Sunne
logo

En salong för hela familjen, med tv och lekhörna för de mindre och gott kaffe med dopp för de äldre.

Varafin, AB

Stängt

(5)

Storgatan 153434 Vara
logo

Det är vi fyra tjejer som idag är Vara Fin. Vi är ett sammansvetsat frisörteam som älskar sitt jobb! Vi har lyckan att varje dag få jobba med människor, i en lugn och avslappnande miljö med instrumental musik i högtalarna. Vår inspiration får vi genom medier, utbildningar, visningar och mässor, men framförallt av varandras kunskap och kreativitet här i salongen. #nl#Varmt välkommen in på Vara Fin! #nl# #nl#

Klippstudion

Stängt

Ale torg 744931 Nödinge
logo

Klippstudion har funnits på Ale torg sedan 1999. Under åren har vi utvecklat salongen och vi erbjuder idag både frisörbehandlingar, traditionell rakning och skäggklippning.Vi på Klippstudion tycker att det är viktigt att du som kund ska känna dig välkommen och vi gör allt för att du ska vara nöjd med din behandling.För att kunna erbjuda dig bästa möjliga service har vi onlinebokning, så att du som kund kan boka tid när det passar dig. Kontakta oss på 0303-229317.

HairConcept

Stängt

(5)

Andersvägen 416969 Solna
logo

Vi ställer höga krav på frisörkunskap. Hos oss får du professionell service med det senaste inom klippning, hårvård och färg.

Wiila Kliniken AB

Östergatan 1843430 Kungsbacka
logo

Hud- och hårvårdssalong som väljer att sätta kunden i fokus. Vi ger personlig service och erbjuder en avslappnad atmosfär.

Sidsjöboden Hårvård och Present

Stängt

Bodvägen 2485357 Sundsvall
logo

Välkommen till natursköna Sidsjöbodarna! - smultronstället nära stan, men ändå på landet. Salongen ligger endast 8 minuter från Sundsvalls centrum, i en härlig miljö. Inga parkeringsproblem här hos mig.

Salong Duo

Stängt

(5)

Idrottsgatan 3021614 Limhamn
logo

Salong VITA

Stängt

(4.4)

Nybrogatan 711434 Stockholm
logo

VITA är ett frisör- och makeupteam med en sak gemensamt – vi älskar vårt jobb. För att kunna tillgodose våra kunders högt ställda förväntningar håller vi oss ständigt i framkant; lika förankrade i de senaste trenderna som i det tidlöst klassiska. Vi vågar påstå att vår expertkompetens och vårt varma personliga mottagande gör oss till en av Stockholms absolut bästa hårsalonger. Let us spoil you!

Salong Vivåga

Stängt

Skaragatan 1553132 Lidköping
logo

För oss som frisörer på salongen är det mycket viktigt med engagemang, yrkesskicklighet och arbetsglädje. Välkommen till oss!

Frisörgänget

Stängt

Ågatan 2161434 Söderköping
logo

Välkommen till Frisörgänget en modern familje salong som har funnits sedan 2005 i Söderköping,Vår salong håller sig alltid uppdaterad av det senaste inom hårvård. Vi erbjuder hårvård till herr, dam och barn. Vi har både tidsbokning och Drop-In.

Klippotek 38 Kvadrat AB

(5)

Kungsgatan 12B43241 Varberg
logo

Vi erbjuder professionell och kvalitativ behandling av ditt hår. Våra behandlingar omfattar både dam- och herrklippningar och vi är också specialiserade på färgbehandlingar med Loréals INOA-tekniker.

Hårmakeriet

Bultgatan 13A44240 Kungälv
logo

Varmt välkomna till Hårmakeriet, din personliga frisörsalong i Rollsbo. För tidsbokning når ni oss på telefon!

Hårstudion i Arvika AB

Hantverksgatan 567131 Arvika
logo

Ainas Hårdesign

Stängt

(1)

Hökvägen 792332 Storuman
logo

Välkommen till Ainas Hårdesign! Vi klipper både barn, herrar & damer. Vi erbjuder allt ifrån klippning, trimning, färgning, slingor, ögonbryn & bruduppsättning.

Theoklippet

Stängt

(5)

Eskadervägen 1018354 Täby
logo

Vi hjälper dig att få en fin frisyr. Vill du ha tjockare eller längre hår?Vi utför extensions för alla åldrar.Välkommen!

Capat Frisörsalong

Stängt

(5)

Kornvägen 1124436 Kävlinge
logo

Vi på Capat Frisörsalong älskar vårt yrke! Med nyckelord som känsla, service och kvalit'e finns vi här för Dej!