Bildgalleri

  • Hårgänget Frisör, Stockholm - 1
  • Hårgänget Frisör, Stockholm - 2
  • Hårgänget Frisör, Stockholm - 3

Hårgänget, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnHårgänget Södra AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande14.03.2002
Org.nr:5566254065
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall10000 - 19999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch96021 Hårvård, 47999 Övrig detaljhandel ej i butik, 85321 Gymnasial yrkesutbildning

Exekutiva befattningar/Administration

Karin Alice DazziOrdförande
Luca DazziVerkställande direktör
Karin Alice DazziLedamot
Luca DazziLedamot
Gerry Oscar Gustaf LöfgrenSuppleant
Bengt Magnus WalleniusRevisor

Omdömen om Hårgänget

Yoka

mer än ett år sedan

Jag har klippt mig hos Hårgänget på Götgatan i över 10 år och har alltid varit nöjd. Håret behåller en bra form långt efter att man klippt sig. Rekommenderas!

Charlotte Makboul

mer än ett år sedan

Felix är bäst på art klippa och stajla mitt hår. Jag har lockigt hår och han klipper det perfekt som en 20-tals Paris-page, precis som jag vill ha det. Jag passar på och bokar Felix när jag ska göra något speciellt, han låter mig inte gå därifrån utan att lockarna är precis i de vågor jag vill ha dem.
Felix, du är bäst!

Anonym

mer än ett år sedan

Servicen på detta ställe var under all kritik. Frisören var helt oduglig och otrevlig. Resultatet såg ut som en pojkbandsfrisyr från 92. För 600 spänn tycker jag att man kan vänta sig mer. Det enda som var okej var att håret blev tvättat. Till och med stolen var obekväm.

Venus

mer än ett år sedan

Jag var likt skribenten nedan hos Ali på Hårgänget idag och färgade håret, tyvärr blev resultatet inte i närheten av vad jag tänkt mig och visat på färgkartan att jag ville ha. Jag har färgat mig hos Ali förr, den gången sög inte mitt hår åt sig av färgen, men eftersom han tålmodigt åtgärdade problemet gick jag dit igen idag vilket jag nu i efterhand ångrar. Den nya färgen går knappt att urskilja från den gamla, och frisören ryckte mest på axlarna och skyllde på håret. Jag påtalade vänligt mitt missnöje och undrade hur vi skulle gå vidare med att få resultatet jag ville ha. Han ville inget mer göra, utan föreslog att jag går hem och väntar ut håret, som "blir ljusare med tiden". Annars kunde jag faktiskt gå till någon annan (!!).

Sådan nonchalans och inkompetens förväntar man sig inte av en frisör som tar så mycket betalt, i synnerhet inte en som ska föreställa vara färgexpert och som endast sysslar med färg. Det är ledsamt med negativ publicering, men ett dåligt resultat och trist bemötande betygssätts därefter.

Elin

mer än ett år sedan

Har klippt mig där ett antal gånger, hos flera frisörer, har alltid varit supernöjd. Senaste gångerna har Andy klippt mig och jag kommer aldrig gå till någon annan! Man möts alltid av ett mycket trevligt bemötande och känner sig alltid glad när man går där ifrån. De är grymma!

Karin Mattes

mer än ett år sedan

Har klippt å färgat mig på Hårgänget sen dom öppnade på Lilla Nygatan ( ibland m några års mellanrum ;);) ). Har ALLTID varit supernöjd när jag går därifrån, får oxå ofta frågan från andra var jag har fixat mitt hår !! Rekomenderar OFTA Hårgänget, med sin, i mitt tycke mycket kompetenta personal, framför allt Andy, Gary o Carina. Mvh Karin.

B. Nilsson

mer än ett år sedan

Aldrig har väl så många haft så mycket att tacka för att du gjorde en sådan fantastisk klippning! Till Hårgängets Andy från B. Nilsson

YlvaPylva

mer än ett år sedan

Klipp o färg av högsta klass! Provat många av Hårgängets frisörer och är alltid lycklig och glad!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Väldigt osympatisk och stressad frisör. Snäste av mina frisyrförslag. Omotiverat dyrt för en dålig klippning.

Sara

mer än ett år sedan

Jag har varit på MOC, Björn Axén, Toni and guy etc. Jag gillar att testa ställen. Denna gång var det Hårgängets tur. Tyvärr kan jag inte säga att det var en höjdare. Hårstylisten var måttligt road. Hade noll förmåga att känna in vad jag var för typ. Hon praktiskt taget sprang iväg till hårtvätten och jag fick rusa efter. På finare salonger brukar man få hårmassage. Här var det snabbt i med schampoo och snabb utsköljning och densamma med balsam. Torkade håret med en handduk lite hafsigt. Håret var dyblött på vägen tillbaka till stolen igen då jag inte fått nån handduk i håret (vilket bruka höra till på dyrare salonger). Klippningen blev helt okej men upplevelsen var rent ut sagt oskön. När jag skulle betala markerade hon tydligt att hon egentligen kostade 550 och inte 450 men då jag blivit ombokad till denna tid fick jag henne för 450 för den här gången. Var jag tvungen att veta denna information? Tack, men nej tack.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Bodde ett år där och klippte mig hos Hårgänget. Det är lite "massproduktion" över stället men jag blev alltid nöjd. Alla som jobbade där gav ett trevligt och proffsigt bemötande. Jag klippte mig hos Felix och han tog sig tid och gjorde ett noggrant jobb. Visst kostar det men det är den bästa frisören jag hittat i stan än så länge.

kund

mer än ett år sedan

Vilket skämt! Känns som kjesarens nya kläder. Tar betalt men ser inget resultat. Vissa frisörer klart bättre än andra. Klipp er ej hos felix. Tips

Bävern

mer än ett år sedan

Färgat mitt hår hos Ali ett antal gånger och ALLTID varit sjukt nöjd, fått MÅNGA komplimanger, ibland varje dag! Han e toppen!
Så jag förstår faktiskt inte vad ni andra menar. Visserligen händer det att det uppstår missförstånd mellan frisör och kund, men att tro att man ska få samma resultat som visas i färgkartan är ganska ologiskt. även jag som är helt obildad. Nej 5 stjärnor helt enkelt!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Färgade håret hos Ali blev inte alls nöjd. Trist bemötande, blev inte som jag tänkt mig. Väldigt dyrt för att inte bli som man vill ha det.

ac

mer än ett år sedan

jag har tjockt lockigt hår och har jättesvårt att hitta frisörer som kan hantera det, men hittade monica på hårgänget för ca 6 år sen och är sedan dess trogen kund. har alltid varit supernöjd när jag gått därifrån oavsett om jag velat ha en cool assymetrisk frisyr eller bara lite uppfräschning. kan verkligen rekommendera monica!

Slingan

mer än ett år sedan

Du är alltid assnygg i håret, vart är det du går nu igen? Javisstja HÅRGÄNGET! I Götgatsbacken. Det MÅSTE jag komma ihåg! Hej då!

"stammis"

mer än ett år sedan

Jag har varit kund i över 20 års tid och har bara superlativ! Trevlig o kompetent personal!

Johanna

mer än ett år sedan

Beställde tid på hårgänget efter att ha hittat dem på nätet. Uttryckte när frisören klippt en stund att jag ville att han skulle ta mer på längden. Detta hade han inte tid till, så han avfärdade mig. Jag ringde sedan upp och talade om att jag inte var nöjd med klippningen och fick först tid för omklippning hos en annan frisör. Den frisör som klippt mig ringer sedan upp efter att ha pratat med "sin chef" och talar om att jag om jag vill bli omklippt får betala för den nya klippningen. Uselt!! Jag går aldrig dit igen!

Missnöjd

mer än ett år sedan

Hemskt bemötande. Slarvigt klippt, med ojömn page. Kom igen liksom. Och sedan priset, 450 kr för ingenting. Träffade en gudomlig frisörska dagen efter som räddade mig. Hennes kommentar "elev klippning". Aldrig mer Hårgänget.

Anonym användare

mer än ett år sedan

om man klipper sig en fredag får man ett glas vin om man vill. Slick och snajsig salong med coolt klippta frisörer men väldigt trevlig atmosfär. Frisyren höll länge!

Kategorier

Möjliga telefonnummerformat

0821739208-21 73 92082-173 92