Om Hårfixarna i Jönköping

Frisör Jönköping. Vi ger dig aktuella frisyrtips och behandlingar kring pågående hårtrender i Jönköping, alltid med professionella hårvårdsprodukter.

Behandlingar

Hårfixarnas behandlingar för ditt hår

Tiden är viktig för oss alla, och kanske lite extra viktig när det gäller ditt hår. Tvekar du på om ditt hår räknas som kort eller långt?

​Eller kanske hur lång tid en klippning, färgning och slingning tar? Slå oss en signal så bokar vi in en tid för en behandling som passar dig.

Du kan självklart boka din behandling genom att besöka vår salong på Barnarpsgatan 23 i Jönköping, ringa eller genom att göra en onlinebokning.

Damfrisör

Hårfixarnas frisörer är utbildade att klara både dam och herrfrisyrer. Vi utbildar och uppdaterar oss löpande inom klippteknik, färgförändrande behandlingar, färg, form & stil, permanent, uppsättningar, brudfrisyrer, extensions/hårförlängning, hårvårdsprodukter med mera.

Vi gör hårförlängningar eller håruppsättningar för fest och bröllop​.

Vi kan hår och hjälper gärna till!

Herrfrisör

Vi på Hårfixarna klipper män i alla åldrar och utför de behandlingar som efterfrågas. Vi har kunskap inom frisyrdesign så som advance hair cut, sectioning, parting och position, design line och skulptering. Vi är kunniga inom klippdesign med sax och kniv och fokuserar mycket på system, form, stil och struktur.

Skägg är något vi har lång erfarenhet utav, och vi utför trimning/klippning, styling och även färgning av skägg.

Färgning

Hos oss på Hårfixarna kan vi hjälpa dig med toning, slingor, flerfärgning med mera. Idag finns det flera spännande trender inom hårfärgning och vi hjälper dig att uppnå dina önskemål på bästa sätt. Beroende på hur du vill färga så tar det olika lång tid. Kontakta gärna oss för mer information om våra tekniker, tidsåtgång och möjligheter.

Hårförlängning

Hårförlängning är en trend som har kommit för att stanna

Vi har arbetat med hårförlängning i över 20 år och har stor erfarenhet inom det. Vi använder oss endast utav äkta hår, Remy-hår, som anses vara den finaste kvalitén av löshår. Med Remy-hår menar man att alla strån ligger rättvända, alltså att alla toppar i håret ligger nedåt.

Vi gör ingen förlängning utan konsultation, så vi kan hitta färg och mängd som passar bäst för dig. Vi beställer håret efter att du har varit hos oss. Med löshår kan du på ett enkelt sätt förändra din frisyr, och allt äkta löshår kan klippas, tvättas och stylas till just din önskade frisyr.

​Permanent

Idag har permanent blivit en bortglömd behandling, då vi förknippar det med många små lockar. Vi kan skapa en permanent som är anpassad efter dig, precis som med färg.

Vi kan utföra såväl lockpermanent som rakpermanent. Vi kan även göra en volympermanent om du vill få extra volym i ditt hår.

​Ska du permanenta dig för första gången är det bra om du kan komma till vår salong och träffa oss innan du bokar behandlingen, detta för att vi vill vara på den säkra sidan så att vi kan nå ett önskat resultat och även bibehålla din hårkvalité. Har du redan gjort en permanent och vet vad det innebär kan du boka din behandling online.

Avsatt tid är 2 till 3 timmar. Vi klipper alltid håret efter en permanent.

Afrohår

Afrohår har en annorlunda struktur från kaukasisk-europeiskt hår, som har ett mycket ovalt tvärsnitt och tenderar att vara mycket lockigt.

Ett afrohår är ett tjockt och smålockigt hår, som även är det torraste av alla kända hårsorter, så det måste behandlas försiktigt. Vi har en specialist som har stor erfarenhet inom behandling för afrohår.

Styling, slingor

Här är möjligheterna många, om du själv vet vad du vill göra eller om du vill ge oss friheten att vara kreativa. Det kan vara allt från en uppsättning, inbakad fiskbensfläta, att föna fram liv i din frisyr, skapa lockar eller få fram en rak, skarp look.

​Alla våra behandlingar börjar med en konsultation där du och din frisör diskuterar dina önskemål och förväntningar på stylingen. Vi ger dig även skötselråd efter behandlingen.

Hårfixarna i Jönköpings utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Hårfixarna i Jönköping Frisör, Jönköping - 1
  • Hårfixarna i Jönköping Frisör, Jönköping - 2
  • Hårfixarna i Jönköping Frisör, Jönköping - 3
  • Hårfixarna i Jönköping Frisör, Jönköping - 4
  • Hårfixarna i Jönköping Frisör, Jönköping - 5
  • Hårfixarna i Jönköping Frisör, Jönköping - 6
  • Hårfixarna i Jönköping Frisör, Jönköping - 7
  • Hårfixarna i Jönköping Frisör, Jönköping - 8
  • Hårfixarna i Jönköping Frisör, Jönköping - 9

Hårfixarna i Jönköping, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnHårfixarna i Jönköping AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande25.11.1999
Org.nr:5565798641
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall5000 - 9999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch96021 Hårvård

Exekutiva befattningar/Administration

Juha Olavi NykänenLedamot
Hedda GewargeisSuppleant
Erik Arne Peter SandbergRevisor

Omdömen om Hårfixarna i Jönköping

Johanna Hagström

mer än ett år sedan

Vilket behagligt bemötande, jättenöjd med mina slingor. Tusen tack Kajsa!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Min första lyckade färgning och klippning som blev som jag tänkt frän början.
Micheline är den första som lyckats göra många, smala och fina slingor med folie och fått det supersnyggt! Tack för att jag slipper den jobbiga hettan!

Elisabet

mer än ett år sedan

Är alltid lika nöjd när jag har varit hos Hårfixarna. Otroligt bra bemötande och jag upplever att man som kund alltid blir sedd - av alla dem som jobbar där!

Kategorier

Sökord

frisör drop indrop in frisörfrisörfrisörsalonglöshårbra frisörklippningbillig frisörfrisörerslingorpermanent lockarfrisör prisersalongerfrisör torpasalongkeratinbehandlingpermanent håravfärgning hårboka tid klippningfrisör onlinehårsalongavfärga svart hårherrklippningslinga håretpermanenta långt hårslingor i håretfrisyrer herrboka tid frisörbarberareextensionsalltid salonghårprodukter damfrisör barnarpsgatanklippbillig barnklippningfrisör ipermanent långt hårfrisör juneportenprofessionell hårvård herrvolympermanentsalong eurostop boka tidbarberherr frisyrerfrisör jkpghårförlängningboka frisör onlinefrisör studentrabattklippoteket boka tidboka klipptidelevklippningolaplexhår stylehår o coa6 frisörklippsalongenbalayageboka frisörsalong alltiddamklippningmaskinklippningkort frisyr damhårsalongerpermanenta lockarhur lång tid tar det att slinga håretherr frisör ifärga håretpermanent locka håretfrisörer ilockpermanenthur lång tid tar det att permanenta håretfärga slingorklipptidklippcenter boka tidäkta löshårfrisyr herrkortklippta frisyrerrakpermanent hårethårstyleboka online frisöravfärga hårethårfrisörbra frisör ibilliga frisörerherrfrisörtjockare hårbarnarpsgatan 23frisyrer damsalonger iavfärgning av hårhur lång tid tar det att färga håretfrisör a6damfrisörfrisör cityfrisör boka onlinebarbershopsalong du och jagfärg hårbarnklippninghårfixarna i - frisörpermanenta hårbarnfrisörhårprodukter herrhår slingorhur lång tid tar det att färga håret hos frisörfrisörsalongerfrisör a6 drop insalong du och jag boka tidherr frisyrhårfixarenpermanenta håret

Möjliga telefonnummerformat

03612221203-612 22 12036-12 22 120361-222 12