Om Hästhälsovård Veterinär Linda Dunbäck

Välkommen! Jag hjälper gärna dig och din häst till ett friskare och mer hållbart hästliv, fysiskt & även online. Jag välkomnar er som precis köpt er första häst och önskar rådgivning om hur ni ska göra med allt från skötsel, foder och träning till vaccinationer och avmaskning. Alla frågor är välkomna, stora som små. Jag välkomnar även er som haft häst hela livet men som har frågor och funderingar om hur ni kan hantera en specifik frågeställning i ert hästliv.

Rådgivande Hästhälsovård

För mig är denna typ av veterinärt förebyggande arbete inget nytt, jag har arbetat med förebyggande hälsovård parallellt med mitt tandvårdsarbete under alla år men jag presenterar gärna mitt koncept. Jag anser att vi kan förhindra och förebygga sjukdom och skador hos våra hästar genom grundläggande kunskap om hästens naturliga beteende och dess biologi. Det är egentligen ingen raketforskning utan det är baskunskaperna som gör att vi kan sikta mot stjärnorna. Våra hästar kommer alltid drabbas av olyckor och oförutsedda händelser men vanligt förekommande sjukdomar som magsår,kolik, luftvägsproblem och återkommande rörelsestörningar kan många gånger förebyggas. Det kan dock krävas lite detektivarbete för att reda ut grundorsaken

Kontentan blir en friskare, lyckligare häst som kan leva sitt liv fullt ut i många år. Kunskap skapar trygghet, ett lugn inombords och känslan av att veta att vi som hästens skötare och vän gör så gott vi kan.

Ni är varmt välkomna hem till mig på kliniken i Torsås men många gånger går det bra att lösa problem/frågeställningar även på telefon. Jag förstår att det ibland kan kännas omöjligt att hitta tiden att lasta och åka iväg med sin häst, jag kan själv tycka att det är krångligt och svårt.

Utöver specifika frågeställningar från er sida så erbjuds även ett förebyggande häst hälsosamtal, där vi utgår från frågor och svar om din hästs foderstat, skötsel, utrustning och träning. Ni får många frågor att besvara och jag får många svar att analysera. Tillsammans går vi sedan igenom en plan för framtiden.

Hästhälsovård Veterinär Linda Dunbäcks utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Hästhälsovård Veterinär Linda Dunbäck Privatpraktiserande Veterinär, Torsås - 1
  • Hästhälsovård Veterinär Linda Dunbäck Privatpraktiserande Veterinär, Torsås - 2
  • Hästhälsovård Veterinär Linda Dunbäck Privatpraktiserande Veterinär, Torsås - 3

Hästhälsovård Veterinär Linda Dunbäck, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital0
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Möjliga telefonnummerformat

073787137207-378 713 72073-787 13 720737-87 13 72073-7871372