Se på karta
Amorinavägen 2019144 Sollentuna

Massage och laserbehandlingar för människor, hundar och hästar, kurser och träningar.

Mölltorpsvägen 1254395 Fagersanna

Välkommen till J.E Hästbalans!Hästen är vår största atlet och friskvårdsmassagen är enligt mig en viktig pusselbit för en hållbar häst. Jag skapar min magi med händerna, för mig är den fysiska beröringen nyckeln till en lyckad massage. Vill du veta mer?

Ladvreta 115592 Nykvarn

Cert.Friskvårdskonsulent, Cert.Equipmentcoach,Sadelutprovare Massageterapeut människa och häst, Förmedling samt tillpassning av utrustning, sadel till häst. Åker ut till kund samt tar emot kund på Sadel & Friskvårdshuset Ladvreta Gård 155 92 nykvarn

Kvarnatorp Ingarör 134373 Virestad

Jag ger behandlingar med Svensk Klassisk Massage som anpassas efter Din önskan och behov, även i kraft och styrka.Det innebär att jag gör allt från en ren avslappnande behandling för att stimulera och underhålla flödet i muskler och vävnader - till en mer behandlande massage, vid muskelsmärta och rörelseinskränkning .

Sunnerbogatan 5B28632 Örkelljunga

Sjöbergs Helhetshälsa arbetar med att hjälpa hästar, hundar, katter och människor att må bättre. Detta genom komplementärmedicinska behandlingsformer som bland annat stöttar och påskyndar kroppens egen förmåga till läkning. Jobbar idag främst med massage, akupunktur, medicinsk laser, laserakupunktur och kontroll av sadel på hästar samt medicinsk laser på människor, hundar och katter.

Stora Torsjö 3201B28292 Västra Torup
Struven INGOLFSGÅRDEN 167294 Årjäng