Om företaget

Vi jobbar med osteopati, massage, laser och kosttillskott. Våra behandlingar utförs av kvalificerad personal med inriktning på hälsa och friskvård.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0300-164...
Adress

Energigatan 9

43437 Kungsbacka

Hemsida och e-postGå till hemsida

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Hälsa & Helhet AB har valt att inte visa omdömen.

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Vi jobbar med osteopati, massage, laser och kosttillskott. Våra behandlingar utförs av kvalificerad personal med inriktning på hälsa och friskvård.

Hälsa & Helhet AB

Hälsa & Helhet startades 1984 i centrala Kungsbacka. Konceptet var friskvård i kombination med gym och massage. Snart märktes att detta var något som saknats i området och tillströmningen av kunder ökade.

Vi behandlar inte enbart människor utan även hundar och hästar. Osteopat Stefan Andréasson med ett brinnande intresse för djur började behandla travhästar med diverse muskulära problem.

Mer än 30 års erfarenhet inom Osteopati

Välkommen till Hälsa&Helhet ”Ett sätt att må bra”. Vi jobbar med osteopati, manuell medicin samt ultraljud, chockvåg & laser som extra stöd i behandlingen för att få snabba och säkra resultat. Hos oss hittar du även ett stort utbud av kosttillskott. Våra behandlingar utförs av kvalificerad personal med inriktning inom osteopati. Hälsa & Helhet startades 1984 i centrala Kungsbacka. Konceptet var då friskvård i kombination med gym och massage. Snart märktes att detta var något som saknats i området och tillströmningen av kunder ökade.

Kvalificerad behandling

Framförallt kunder med rygg-, axel- och nackrelaterade problem upplevde en märkbar förbättring vilket ledde till ökad efterfrågan på kvalificerad behandling. För att möta detta behov utbildade sig Stefan Andréasson (Hälsa & Helhets grundare) till osteopat mellan åren 1984-1989. En utbildning delvis förlagd i England där osteopatin tillhör den etablerade medicinen.

Med sikte på framtiden

Efterfrågan har fortsatt att öka när det gäller behandlingsmetoder som ger snabba och säkra resultat och idag finns flertalet kvalificerade osteopater på Hälsa & Helhet för att hjälpa kunder återfå hälsa.

Osteopatibehandling även på hästar & hundar

Vi behandlar inte enbart människor utan även hundar och hästar. Ett brinnande intresse för djur gjorde att Stefan Andréasson började behandla travhästar med funktionella och strukturella problem. Nöjda kunder och framförallt nöjda hästar gjorde att han idag är en av dem som framgångsrikt behandlar hästar inom trav, hopp, dressyr m.m.

Hälsa & Helhet ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Hälsa & Helhet AB

Omsättning

8 554 tkr

Vinstmarginal

4.50 %

Anställda

6

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Hälsa & Helhet AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Hälsa och Helhet i Kungsbacka Aktiebolag

Org.nr:

5562425412

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

96040 Inrättningar för kroppsvård

47291 Hälsokostbutiker

01430 Stuterier och andra hästuppfödare m.fl.

93191 Tävlingsstall

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

05.04.1984

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

030016410

03-001 64 10

030-01 64 10

0300-164 10