Se på karta
Kastellgatan 141307 Göteborg

4.84 (37)

Välkommen till Pilates Complete! Vi är en komplett Pilates-och träningsstudio i vacker och inspirerande miljö i centrala Göteborg. Vi erbjuder variationsrik gruppträning, kvalitativ personlig träning och spännande kurser i Pilates, Yoga, Garuda och Barre.

Övre Kaserngården 841527 Göteborg

Parasport Västra Götaland samordnar och organiserar bland annat uppsökande verksamhet samt utbildnings- och tävlingsverksamhet för sina 105 föreningar.

Hovås Allé 1243653 Hovås

Leg KiropraktorSTEN D MAGNUSSON DC

Åbäcksgatan 6A43167 Mölndal

Sjukgymnastik/fysioterapi, arbetsterapi och träning i Mölndal - Från akut värk till friskvård

Gamlestadsvägen 31141502 Göteborg

4 (4)

Västsveriges största racketsportanläggning - snart med lunchrestaurang! Frukost- eller lunchträning gör din vardag enklare. Vi är anslutna till Actiway, Wellnet och Friskvårdskuponger. Hos oss kan du träna badminton, squash, tennis, bordtennis och nya innesporten padel Vi har även gym, minigolf, café och en äventyrsgolfbana med tolv hål utomhus och anordnar populära barnkalas. Planerar du en kick-off för ditt företag? Hyr hela hallen en fredag- eller lördagkväll från 299 kr/pers inkl 3 h spel - och bjud dina medarbetare på ett aktivt och roligt event. Alelyckans Sportcenter ligger endast 10 min bilfärd från Göteborgs centrum. Vi erbjuder intensivkurs i tennis från nybörjarnivå. Välkomna till Alelyckans Sportcenter!

Tempelgatan 3D43130 Mölndal

300KR FÖR 30Min!MASSAGE PÅ FÖRETAGET??Medicinsk Laserbehandling för smärtfri behandling utav problemområden och triggerpunkter samt mycket mer, hör gärna av Er för mer information och hjälp med Värk, Problemområden, Axelvärk, Ryggvärk mm.Klassisk massage passar dig:som vill förebygga problem eller vill ha en avslappnande massage som också gör mycket nytta!Ligger Centralt i Mölndal och finns i samma lokal som Ana´s Hair & Beauty.VÄLKOMMEN!

Skansgränd 343832 Landvetter

Välkommen till oss på Active Rehab.Göteborg, Kungälv, Landvetter & KinnaFysio & Arbetsterapi

Långenäsvägen 943535 Mölnlycke

Välkommen till Östermalmshallen Padel och Restaurang i Mölnlycke, Sveriges största återbruk!Den tillfälliga Östermalmshallen från Stockholm har nu fått en permanent plats i centrala Mölnlycke och vi erbjuder Padel, konferens event och mycket mer i en av Sveriges snyggaste anläggningar!Boka din speltid på Matchi.se, här hittar du också alla våra trevliga event så som AW padel, nybörjaramericano eller kanske seriespel?Lunch serveras i vår fina Restaurang, 11:00-14:00 varje vardagVälkommna!

Stigbergsliden 5B41463 Göteborg

Movement Center ligger på en mysig innergård på Tredje Långgatan i Göteborg. Vi erbjuder manuella behandlingar, personlig pilatesträning och undervisning om fascia via Zoom i form av workshops, klasser och föreläsningar.