Om Guntorps Herrgård

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att det är gratis att fylla i din företagsinformation på Eniro?

Zmarta

Företagslån

Ansök om lån upp till 5 miljoner kronor

Ans&oring;k om lån upp till 5 miljoner kronor

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Liknande företag i närheten

1.1 kmKrutans Rumsuthyrning

Krutans Rumsuthyrning

11.3 kmEkerum Golf & Resort AB

Ekerum Golf & Resort AB

28.9 kmHotell & Vandrarhem Svanen

Hotell & Vandrarhem Svanen

29.9 kmBest Western Kalmarsund Hotell AB

Best Western Kalmarsund Hotell AB

Guntorps Herrgård, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Guntorps Herrgård AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

19.10.1984

Org.nr:

5562506344

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

3000 - 4999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

55101 Hotellverksamhet med restaurangrörelse

Exekutiva befattningar/Administration

reviews aboutName

Susanne

moreThanAYearAgo

Första gången på Öland.
Lugn miljö, nära till allt.
Fina rum, jätte god och bra service.
Mycket trevligt bemötande.
Rekommenderar varmt detta hotell.

Nilla

moreThanAYearAgo

Personalen är fantastisk. Alltid ett varmt bemötande!

Maria Elofsson

moreThanAYearAgo

Skulle gärna bott här igen om jag ska till Öland igen! Är en krävande gäst men allt gick att ordna bara man sa till. komfort/känsla helt i nivå med prisklass. Kan rekomendera!

Maria Elofsson

James

moreThanAYearAgo

Rummen är rymliga men saknar tyvärr charm. Att äta middag på Herrgården visade sig bli en intressant tillställning! När vi möttes av hovmästaren "flaggade" han för att det var ca 30 min väntetid på maten. Vi bestämde oss därför att ta en öl medan servitören dukade upp vårt bord. Efter ca 30 minuter gick vi in till vårt bord och tittade närmare på Menyn. Ca 10 minuter senare kommer servitören fram och säger att all mat är slut. Jag blir rasande och säger till hovmästaren, och efter lite påtryckning visade det sig att vi kunde beställa av hela Menyn igen. Förvirrande. Nu hade de tydligen trollat fram mat igen. Efter att vi beställt gick det ganska fort att få maten MEN, jag fick fisk istället för kött. Han säger att jag kan få byta till min ordinarie rätt men det kommer att ta tid. Tillslut accepterar jag fisken vilken servitören säger att han bjuder på. Efter mycket om och men smakar maten mycket gott, men hade vi vetat om hur vi skulle bli behandlade hade vi valt ett annat ställe!

missnöjd påskbordsgäst

moreThanAYearAgo

Dyrt, smaklöst, torftigt och dessutom usel service

Björnen

moreThanAYearAgo

Mycket mycket god mat till lunch i en suveränt läcker avslappnad miljö. Känns verkligen lyxigt att äta där för lunch, o till det överkomliga priset.

Kan verkligen rekommenderas, starkt. Så...har ni vägarna förbi och är hungriga, dt finns inget bättre i Borgholm.

Anna Ström

moreThanAYearAgo

Rekommenderar varmt den som vill åka till ett mysigt och genuint ställe att bo på Guntorps Herrgård. Allt var bra från de fina och mysiga rummen, bubbelpoolen och bastun till den goda och vällagade maten och den mycket trevliga och generösa ägaren. Öland och Guntorps Herrgård var väl värt ett besök även på vintern!!

Björn I Ohlson

moreThanAYearAgo

Allmänt nöjda. Förstår inte gnället. Trevlig duktig personal. Rummen (lägenheten) rymliga, bra förvaringsutrymmen. Pentry. Vacker matsal / orangeri. Goda, vackert upplagda varmrätter. Tillräcklig frukost. Vacker tomt. Återkommer gärna om vi har möjlighet. Väl långt till centrum när man har bagage, men taxirörelsen fungerade, när vi väl lyckats skaffa telenumret.

Erik Hed

moreThanAYearAgo

Vi har stuga på Öland och besöker Guntorps nästa varje år. Var faktiskt där förra veckan. Måste säga att maten är prima och deras servitör är väldigt skicklig på att kombinera vin till maten. Plus för att det är ganska prisvärt och det familjära välkomnandet.

usch usch

moreThanAYearAgo

Ett sällsynt dåligt smörgåsbord och en fnuttig varmrätt helt utan smak, och detta till ett pris av 400 kronor. Verkligen inget ställe att besöka två gånger.

Jan

moreThanAYearAgo

Snålisen jag tyckte att man fick väldigt mycket för pengarna! Trevlig personal tycker jag också.

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

04851300004-851 30 00048-51 30 000485-130 00