Om företaget

Vår önskan är att din hund skall få en bra och trevlig vistelse hos oss. Vi har ett nybyggda lokaler med stora ljusa boxar, där alla hundar har tillgång till egen rastgård på dagtid, med upphöjd liggplats. Hela hundpensionatet...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0526-232...
Adress

Gudebo 2

45294 Strömstad

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Om oss

Vår önskan är att din hund skall få en bra och trevlig vistelse hos oss. Vi har ett nybyggda lokaler med stora ljusa boxar, där alla hundar har tillgång till egen rastgård på dagtid, med upphöjd liggplats. Hela hundpensionatet är byggt för att vara så hygieniskt och lätt att hålla rent och har naturligtvis golvvärme. Allt för att din hund skall bo så bra som möjligt.

Alla hundar har med egen mat detta för att omställningen för hunden skall bli så liten som möjligt. Vid ankomst noterar vi när och hur ofta hunden skall ha mat, eller om den skall ha mediciner eller om den har speciella behov i övrigt. Hunden kan ha med en leksak, filt eller egen säng allt efter eget önskemål.

Gudebo Hundpensionats utvalda länkar

Omdömen

S

SR

Mer än ett år sedan

forvaring. opplevdes ikke bra. första och sista gången på gudebo

A

Arild Krosby

Mer än ett år sedan

Jeg föler trygghet nor Burre springer inn i det bur han får och derefter springer han direkte ut i luftegårde. for å...

Anonym användare

Mer än ett år sedan

vänliga ägare som tar väl hand om hundarna.
ahärliga skogsområden runt om.

h

hundägare

Mer än ett år sedan

För stort, upplevdes som enbart förvaringsplats

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

052623234

05-262 32 34

052-62 32 34

0526-232 34