Om GS-facket Förbundskontor

GS är Sveriges nyaste fackförbund. Vi organiserar ca 50 000 anställda på företag bland annat inom skogsbruk, träindustrin, tryckerier och grafiska designföretag. Vårt mål är att alltid vara nära dig som är medlem. Tveka aldrig att ta kontakt med oss. Vi finns här för dig.

Vi gör

GS arbetar för ett rättvist, demokratiskt och jämställt samhälle, där alla ska ha möjlighet till ett bra och tryggt arbete. Det innebär att vi har många olika arbetsområden, till exempel; arbetsmiljö, facklig utbildning, avtal, facklig närvaro, jämställdhet, antidiskriminering och internationellt solidaritetsarbete för att nämna några. Här kan du läsa mer om våra arbetsområden, mål och visioner.

Vi vill

Vår vision och värdegrund ligger bakom allt GS arbete och vi verkar för allas lika värde oavsett ålder, kön, bakgrund eller etnicitet. Om vi tillsammans tänker på hur vi kan förändra oss själva för att inte någon ska känna sig diskriminerad eller trakasserad så har vi kommit en bra bit på väg. Alla kan göra något för
att motverka diskriminering.

Vi finns här för dig

GS mål är att alltid vara nära dig som är medlem. Du kan nå oss på olika sätt. Din viktigaste kontaktpunkt är din avdelning, det är den du ska vända dig till i första hand. Om du är intresserad av att få kontakt med personalen på förbundskontoret, finns deras kontaktuppgifter här. Tveka aldrig att ta kontakt med oss!

Dina rättigheter

GS uppgift är få dig som medlem medveten om dina rättigheter och vad du kan förvänta dig av din arbetsgivare. Som medlem kan du gå utbildningar och få kompetensutveckling. Ta kontakt med din avdelning för att veta utbildningar som är på gång i din region.

GS ser framtiden som möjligheten att förbättra villkoren för våra medlemmar. Vi är aktiva i en bransch som har framtiden för sig och genom att många är med i GS är vi en stark förhandlare på arbetsplatsen. Du tjänar individuellt på att du och dina kollegor är med i facket. GS är ett LO-förbund och ingår i Facken inom industrin. GS är också medlem i två internationella fackliga federationer, BTI, Byggnads- och Träarbetarinternationalen och UNI, Union Network International.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • GS-facket Förbundskontor Facklig organisation, Stockholm - 1
  • GS-facket Förbundskontor Facklig organisation, Stockholm - 2
  • GS-facket Förbundskontor Facklig organisation, Stockholm - 3
  • GS-facket Förbundskontor Facklig organisation, Stockholm - 4
  • GS-facket Förbundskontor Facklig organisation, Stockholm - 5
  • GS-facket Förbundskontor Facklig organisation, Stockholm - 6
  • GS-facket Förbundskontor Facklig organisation, Stockholm - 7
  • GS-facket Förbundskontor Facklig organisation, Stockholm - 8
  • GS-facket Förbundskontor Facklig organisation, Stockholm - 9
  • GS-facket Förbundskontor Facklig organisation, Stockholm - 10

GS-facket Förbundskontor, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnGs
BolagsformIdeell förening
Datum för upprättande01.01.1973
Org.nr:8020051218
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital0
Omsättn.intervall100 - 199
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch94200 Intressebevakning inom arbetstagarorganisationer

Exekutiva befattningar/Administration

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

010470830001-047 083 00010-470 83 000104-70 83 00010-4708300