Om Gross Revision AB

J-Å Gross Revisionsbyrå AB har bedrivit verksamhet sedan 1985. Vi är en personlig och engagerad byrå med en personalstyrka om ca 8 personer. Vi strävar efter att hålla kontinuitet i uppdragen, för att medarbetarna ska få chans att lära sig kundföretagen, samt att kundföretagen ska ha en och samma kontakt hos oss från år till år. Vi vänder oss framförallt till små och medelstora företag i västra Sverige. Våra kunder finns representerade inom de flesta brascher.

Redovisning

Vill du ägna din tid till att driva din verksamhet istället för drunkna i papper? Eller tycker du det är svårt med bokföring, eller kanske papper rent allmänt? Då hjälper vi dig gärna! Våra redovisningskonsulter som följer REKO kan ta hand om din löpande redovisning, löner, skatteredovisning, bokslut, årsredovisning, deklaration etc.

Revision

Varför revision? Revision fungerar som en hälsokontroll av företagets redovisning och förvaltning. Vi kontrollerar att företagets redovisning är av god kvalitet och följer gällande regelverk avseende redovisning och skatter. Utöver detta görs en kontroll av förvaltningen för att se att inga överträdelser har skett (exempelvis förbjudna lån eller upprättande av kontrollbalansräkning).

Revision är en extra trygghet för styrelse och aktieägare, men även för eventuella externa intressenter så som banker, leverantörer, kunder m.fl.

Rådgivning

Många företagare önskar sig ett bollplank. En erfaren person att bolla idéer med, både vad gäller verksamheten, ekonomin och skatter. Vi som revisorer har erfarenhet av det mesta inom dessa områden. En stor del av rådgivningen idag är skatterelaterad på ett eller annat vis. Det kan röra sig om ägarfrågor så som generationsskiften, bolagsbildning eller ombildning, företagsvärdering etc. Vi har även erfarenhet av en mängd olika typer av utredningar.

Byrån

Vårt kontor ligger i centrala Göteborg och våra kunder finns i huvudsak i Västra Götalandsregionen.

Den lilla byråns personlighet och kostnadseffektivitet finns hos oss. Vi kan samtidigt erbjuda experthjälp genom vårt nätverk med de bästa rådgivarna inom juridik och skatter. Vi vänder oss framförallt till små och medelstora företag i västra Sverige. Våra kunder finns representerade inom de flesta branscher.

Vår affärsidé är att ge våra kunder bästa möjliga engagemang, personlighet och kompetens.

Medlem i FAR, branschorganisationen för revisorer, rådgivare och redovisningskonsulter.

Gross Revision ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Gross Revision AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnGross Revision AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande17.05.1977
Org.nr:5561950659
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall5000 - 9999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch69202 Revision

Exekutiva befattningar/Administration

Jan-Åke Lennart GrossOrdförande
Jan-Åke Lennart GrossLedamot
Susanne Karin KarjalainenLedamot
Carl Henrik GrossLedamot
Lena Sophie Katarina FiedlerHuvudansvarig revisor

Omdömen om Gross Revision AB

Thomas

mer än ett år sedan

Fick mycket bra och professionell hjälp vid en skatteförfrågan.

Möjliga telefonnummerformat

03181726003-181 72 60031-81 72 600318-172 60