Se på karta
Borgmästaregatan 143432 Kungsbacka

Vi hjälper familjer i livets olika skeden med begravningar och juridisk rådgivning. Trygghet, omtanke och medmänsklighet är våra ledstjärnor. Hos oss är du i trygga och kunniga händer. Välkommen att kontakta oss!

Industrigatan 443432 Kungsbacka

Vi på Henrikssons Stenhuggeri är unika i det att vi idag har egen tillverkning av köksbänkar, gravstenar och andra stenarbeten och det är detta, samt vår stora kunskap, som gjort att vi lever kvar.

Eklandagatan 441255 Göteborg

5 (7)

Företaget finns i Göteborg men välkomnar kunder från Kungsbacka.

Begravningar i Göteborg, Mölndal, Kungsbacka, Partille, Angered, Mölnlycke, Kungälv, Stenungsund med omnejd och i hela Västra Götalands län till bra priser på begravning efter Din vilja. Kostnadsfri rådgivning. Transport och kistor till förmånligt pris. Välkomna att ringa och boka ett möte eller gå igenom era önskemål på telefon.

Varbergsvägen 19543445 Kungsbacka

5 (1)

Holmgrens begravningsbyrå finns i Kungsbacka och välkomnar folk med omnejd.Inom företaget finns stor erfarenhet av möte med sörjande.Simon Holmgren vill tillsammans med sina medarbetare erbjuda anhöriga ett personligt och tryggt avsked. Begravningsbyrån har cirka 10 medarbetare som bidrar till verksamheten vilket gör att byrån tar hand om hela processen, allt från transport till val av kista, blommor, tryckt material och bouppteckning. Vi tar hand om dig och ger omsorg hela vägen.

Borgmästaregatan 5E43432 Kungsbacka

På Västkustens Begravningsbyrå finns vi här för att lyssna på vad Du behöver och vi gör allt vi kan för att stötta Dig under sorgeprocessen.Vi vill ge Dig ett omsorgsfullt och vackert farväl när någon Du älskar dör. Vi gör alltid vårt bästa för att utforma en ceremoni som Du önskar, oavsett religion eller livsåskådning.Vi är med Dig hela vägen, från första mötet till gravsättningen.

Gymnasiegatan 1243450 Kungsbacka

Fenix Begravningsbyrå är en trygg och enkelbegravningsbyrå - en sådan vi skulle vilja ha för oss själva och våra närmaste.