Vägbeskrivning

gravstenar gravvård kristinehamn

gav 5 företag
Karta
 • Fastingsgatan 41
  68136 KRISTINEHAMN
  Visa vägbeskrivning
  0550-100...
  Visa nummer
  Öppet
  Sten Sohlberg med drygt 40 års yrkeserfarenhet av stenarbeten, startade sitt företag 1974. Vi har nu ca 16 anställda under högsäsong April-November (beroende på väderförhållanden). Vi åtar oss stenarbeten i hela Sverige och vi har även haft flera åtaganden i Norge. Sohlbergs stenhuggeri utför de mesta jobben inom granit och plattsättning.
 • Kungsgatan 37
  68131 KRISTINEHAMN
  Visa vägbeskrivning
  0550-105...
  Visa nummer
  Öppet
  Den personliga byrån nära dig med många års erfarenhet från begravningsbranschen i Kristinehamn. Det personliga mötet ser jag som mycket värdefullt för att med min kunskap vägleda er till kloka och prisvärda val. Jag finns alltid till er hjälp före, under och efter begravningen.Varmt välkomma att kontakta mig
 • Kungsgatan 48
  68131 KRISTINEHAMN
  Visa vägbeskrivning
  0550-100...
  Visa nummer
  Den som förlorat en nära anhörig vet att det hör till de svåraste upplevelserna i livet. Det omedelbara behovet av stöd och hjälp är stort. Att få rätt hjälp med allt som ska ordnas före, under och efter begravningen är av största vikt. Du kan tryggt lita på att vi har erfarenheten och kunskapen som krävs. Att vi är auktoriserade är ytterligare en garanti för att allt blir som ni har tänkt er.Välkommen till oss!
Din sökning på gravstenar, gravvård kristinehamn gav 5 företag och du har nått slutet av listan.
Static map