Vägbeskrivning

gräsfrö

gav 91 företag
Karta
 • Grimboåsen 5
  41705 GÖTEBORG
  Visa vägbeskrivning
  031-55 92...
  Visa nummer
  Stängt
  Med ett stort utbud och lager har Gårda Johan allt du behöver inom markprodukter. Marksten, natursten, plattor, murar, trappor och belysning för en trivsam utemiljö, offentlig som privat.Vi kan det här med markprodukter. Efter många år i branschen kan vi med stolthet kalla oss experter. Vi på Gårda Johan har sedan 1995 inriktat och specialiserat oss på att sälja markprodukter till återförsäljare, entreprenörer och privatpersoner i hela Sverige.
 • Fallsbergs gård 1
  59691 SKÄNNINGE
  Visa vägbeskrivning
  0142-412...
  Visa nummer
  Hej! Vi är familjen Hermelin som bor och brukar Fallsbergs gård utanför Skänninge. På gården bor vi, Olof och Magdalena samt våra tre barn Sonja, Sigge, Sixten, hunden Peggy och katterna Sotis och Tigris.Vi har drivit gården sedan 2007 då Olof tog över den av sina föräldrar och de har i sin tur drivit den i närmare 40 år. Vi producerar färdig gräsmatta, potatis och KRAV-grönsaker.
 • Lokgatan 11
  36231 TINGSRYD
  Visa vägbeskrivning
  0477-552...
  Visa nummer
  (1
  Vi vill göra det enkelt för människor att odla där de bor. Genom att odla själva, om än bara i liten skala, kan vi alla tillsammans bidra till en mer hållbar framtid med friskare människor, djur och natur.Vår största ambition är just därför att förenkla det egna odlandet både inne och ute. Då kan vi som odlar fortsätta att odla mer och bättre. Samtidigt kan vi också bli fler som vill lära oss att odla.
 • Alingsåsvägen 15
  52441 LJUNG
  Visa vägbeskrivning
  0513-250...
  Visa nummer
  Stängt
  Ljungs Foder är ett familjeföretag som jobbar med försäljning av produkter till lantbruk. Vi har ett brett sortiment till Häst Hund och Katt. I vårt sortiment hittar du även det mesta du behöver för din trädgård.
 • Andersfälts Gård
  30596 ELDSBERGA
  Visa vägbeskrivning
  035-461...
  Visa nummer
  I mer än fyrtio år har Turfman odlat levererat gräs till Amatörer så väl som Professionella. Det är med stolthet vi konstaterar att Turfmans gräs rullats ut och täcker en hel del av Sveriges yta.
 • Vedum STORA HORSHAGA 1
  53461 VEDUM
  Visa vägbeskrivning
  0512-404...
  Visa nummer
  Tycker du att anlägga gräsmatta är svårt?Med vårt färdiga gräs på rulle slipper du oroa dig för ogräs och gles växtlighet. Det är bara att rulla ut över trädgårdsytan och efter två veckor har gräset slagit rot.Kontakta oss för mer information.
 • Box 185
  24522 STAFFANSTORP
  Visa vägbeskrivning
  046-32 58...
  Visa nummer
  KWS tillhör de ledande företagen i världen inom växtförädling, med dotterbolag och delägda bolag så väl som försäljningssamarbeten inom alla viktiga marknader. Våra produkter är nyttoväxter för lantbruket inom den tempererade klimatzonen. Tyngdpunkten för vårt förädlingsarbete ligger inom den traditionella växtförädlingen, med ständigt växande stöd från de nya bioteknologiska metoderna.
 • Hycklinge
  59179 FORNÅSA
  Visa vägbeskrivning
  073-831 93...
  Visa nummer
  Stängt
  Fornåsa Gräs startade sin produktion av färdig gräsmatta på rulle 1974. Våra kunder är både privatpersoner och entreprenörer.Jordarten vi odlar gräset på är mullhaltig moränjord och grässkörden görs med en modern automatiserad maskin för bästa kvalité.
 • Lindgrens väg 17
  38631 FÄRJESTADEN
  Visa vägbeskrivning
  070-526 40...
  Visa nummer
  Johan Arnessons Alltjänst AB grundades 1997 och erbjuder tjänster inom utsädes- och konstgräs granulat rensning. Med hjälp av mobila rensverk har jag möjlighet att komma ut till dig för rensning av spannmål från skörden eller konstgräs granulat. Ett sätt att spara både tid och pengar. Jag hyr även ut industrilokaler i Färjestaden. Hör gärna av dig för om du har fler frågor! För mig finns inga problem, bara lösningar.
 • Gammalstorpsvägen 354
  29492 SÖLVESBORG
  Visa vägbeskrivning
  0456-602...
  Visa nummer
  Stängt
  Välkommen till EGAB färdig gräsmatta! En färdig gräsmatta är det snabbaste och enklaste sättet att få trädgården färdig. Vi odlar och levererar färdig gräsmatta till privatpersoner, anläggare, kommuner, golfbanor och idrottsanläggningar.
 • När bomunds i burgen 802
  62348 STÅNGA
  Visa vägbeskrivning
  070-965 65...
  Visa nummer
  Stängt
  Gute Gräs har nära 30 års erfarenhet av odling och försäljning av färdiga gräsmattor för utrullning, främst till privatpersoner och företag på Gotland men även till fastlandet.Vår gräsmatta, odlad på sandjord här på Gotland, är av högsta kvalité och kan levereras med kort varsel.
 • Agnesfridsvägen 186D
  21375 MALMÖ
  Visa vägbeskrivning
  040-30 07...
  Visa nummer
  Stängt
  ScanTurf levererar och installerar konstgräs av högsta kvalitet över hela Sverige. Här hittar du information om våra produkter samt hur du kan komma i kontakt med oss. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och bra service.ScanTurf garanterar högsta kvalitet, vilket alltid lönar sig på lång sikt. Vi ser fram emot att höra av dig!
 • Stånga österlings 358
  62360 STÅNGA
  Visa vägbeskrivning
  0498-48 27...
  Visa nummer
  Stängt
  Plantskola på GotlandVi erbjuder:Försäljning i vår butikArbeten inom trädgårdAlla växter finns utomhus. Om du inte vill handla själv så kan vi plocka ihop din beställning och ställa ut varorna på gården.
gräsfrö gav 91 företag
Static map