Se på karta
Helsingborg

Vi utför nyläggning och ändring av trädgårdar och grönområden. Vi stensätter även gångar, terasser och garageinfarter med betongsten, marktegel eller gatsten.För mer information se vår hemsida.

Celsiusgatan 4021214 Malmö

Vi utför allt inom markarbeten.Utförande av markanläggningar. Anläggning av takträdgårdar inkl. membranisolering. Byggnation av miljöhus, plank, trädäck, cykelgarage m.mDränering och isolering. Läggning av sedumtak.EU-anpassning av lekplatser. Stubbfräsning och kabelgrävning.

Lockarpsvägen 1223841 Oxie

ABTOT utför markentreprenader för bostadsrättsföreningar, kommunala bostäder, privata trädgårdar, schaktet till byggmästare, rörläggare och elfirmor. I företaget finns en gedigen maskinpark med allt ifrån grävmaskiner och hjullastare till lättare utrustning som mätinstrument och vibratorplattor

Strandgårdsvägen 1021838 Bunkeflostrand

Professionell trädgårdsanläggning i Malmö. Äger du en trädgård? Låt oss då göra jobbet! Välkommen att kontakta oss!

Klarbärsgränden 1425375 Helsingborg

1 (1)

Vi har lång erfarenhet av det mesta inom trädgårdsskötsel och trädgårdsanläggning.Vi hjälper bland annat med gräsläggning, trädfällning och häckklippning, men även fasadmålning och stensättning.

Box 8627522 Sjöbo

Sjöbo Anläggning & Trädgård AB är en anläggnings och trädgårdsfirma. Vi anlägger allt från schakt till färdig trädgård, så vi finns med dig från spadtag till rosenbuske. Sjöbo Anläggning & Trädgård präglas av de egenskaper man ofta hittar hos familjeföretag - personlig service och personal som bryr sig!

Vrångöbryggväg43083 Vrångö

Vi på Andréns mark och trädgård AB utför alla typer av markarbeten för trädgården t.ex. plattsättning, mur-byggnation och mycket mer utefter kundens önskemål.Vi utför även trädfällning och allt innom grönytor.Gå gärna in på vår hemsida för att veta mer om våra tjänster och tveka inte att höra av er.

Lövsta Lövhem 163511 Eskilstuna

5 (1)

Vi hjälper dig med land- och sjöentreprenader. Pålning, grundförstärkning, muddring, tomtplanering, sprängning, sandstränder m.m.

Innerspåret 4618754 Täby

Skötsel och förvaltning av utemiljö Våra tjänster täcker hela din utemiljö, vi sköter dina grönytor med gräsmatta, rabatter, buskar och träd. Under höst- och vårstädning utför vi även lövrensning, nedskärning av perenner, ogräsrensning och mer som kan behövas.

Stenbygatan 1372136 Västerås

Trädgårdsservice Strang tillhandahåller alla typer av trädgårdstjänster sedan 1984. Vi arbetar både med växter och naturmaterial. Våra trädgårdsanläggare i Västerås skissar, planerar och utför uppdraget inom de tidsramar vi satt upp och vi följer alltid budget. Du kan lita på att få det precis som du vill när du anlitar Trädgårdsservice Strang. Vi kan lämna referenser och har många goda vitsord från andra nöjda kunder.

Nergårdsvägen 274381 Bälinge

Välkommen till TrädgårdSmart, den mest betrodda leverantören av trädgårdstjänster i Uppsala och Stockholm. Vi är specialiserade på skötsel av grönytor och erbjuder ett brett utbud av tjänster för att ge din trädgård den bästa möjliga omvårdnaden. Från gräsmatteskötsel och stubbfräsning till försäljning och installation av luftvärmepumpar, vi har allt för att göra din trädgård frodig och blomstrande.

Bagarevägen 528262 Bjärnum

Din trädgårdsmästare. Löser det mesta inom park och trädgårdsskötsel. Utför trädgårdsstjänster som gräsklippning, lukning, beskärning. Jag löser det mesta inom trädgård. Gör även gravskötsel

Dalhem björkhage 962256 Dalhem

Nybergs Trädgårdstjänst Gotland AB är firman du kontaktar för hjälp med din trädgård, trädfällning, grävarbeten och anläggning. Vi utför arbeten med stor glädje och noggrannhet, samt med goda referenser i ryggen. Välkommen att kontakta oss för ditt nästa projekt, oavsett om det gäller att anlägga en uppfart och trädgård eller en mindre trädfällning!

Långbyn 21470591 Örebro

Vår huvudsakliga arbetsuppgift är markarbeten så som anläggning av grunder, tomt planering, plattläggning samt mindre byggnationer. Vi utför fastighet & trädgårdsskötsel samt uthyrning av diverse trädgårdsredskap & maskiner. Vi utför även konsultverksamhet inom mark och anläggnings entreprenader åt olika företag. Grönyteskötsel - Platt & sten läggning - Anläggning - Schaktning - Grundläggning - Markarbeten.

Hallgatan 2153161 Lidköping

Kulla Hage Trädgård & Design utgår ifrån Lidköping och utför trädgårdstjänst, trädgårdskonsultation, trädgårdsskötsel, trädgårdsanläggning, trädgårdsritningar m.m. inom Skaraborg.

Tredje Avenyen 728148 Hässleholm

SKÖTSEL, ANLÄGGNING, DESIGN OCH KONSULTATION KRING TRÄDGÅRD OCH GRÖN UTEMILJÖ I HÄSSLEHOLM OCH KRISTIANSTAD.

Rigavägen 639356 Kalmar

Vi utför allt inom mark, trädgård och fastighetsservice åt företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Våra tjänsteområden är Fastighetsskötsel, Trädgårdstjänster, Markarbeten, Taktvätt/Takmålning, Måleri, Lokalvård, och Teknik & Felanmälan.För oss är förtroende och tillit mellan oss och kund otroligt viktigt. Därför strävar vi alltid efter målet att leverera bäst kvalité och kundnöjdhet på marknaden till rätt pris.