Om Gränslös hans & hennes

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Äger du företaget?

Zmarta

Företagslån

Ansök om lån upp till 5 miljoner kronor

Ans&oring;k om lån upp till 5 miljoner kronor

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Gränslös hans & hennes, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Salong Gränslös AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

05.09.1994

Org.nr:

5564923661

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

5000 - 9999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

96021 Hårvård

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Gränslös hans & hennes

Anonym användare

mer än ett år sedan

JARKKO är den skickligaste frisör jag någonsin varit hos. Hans bemötande och lyhördhet för Mig som kund var extraordinär. Hit kommer jag att gå ofta. ;-)

Anonym användare

mer än ett år sedan

Denna salong vågar jag påstå är Växjös proffsigaste frisersalong. Hela stället andas kvalitet och vore det inte för det höga priset (smålänning?-javisst!) skulle jag vara stammis på stället. Exta plus för att man kan internetboka och det stora utbudet av frisörer som arbetar där.

mångårig kund

mer än ett år sedan

Jarkko och Magnus gör alltid ett kanonjobb, pigga och trevliga! Man känner sig alltid välkommen och väl omskött!

mångårig kund

mer än ett år sedan

Supervänligt bemötande, och skickliga frisörer!!

anonym

mer än ett år sedan

jag sa att jag ville ha många lager i håret och luggen till ögonbrynen, och luggen täcker lite av ögat och mitt hår ser ut som om att den ända de har klippt är 1 cm av de lager jag hade, jag sa att jag ville ha många lager, och de som jag har är de som jag hade förre.
Förra gången jag gick klippte någon annan mitt hår och blev jätte nöjd, men den här gången har jag betalt 495 skr för inget......

satisfied

mer än ett år sedan

I gave this salon a chance about a year ago and was satisfied. I have returned few times since then and still have the same opinion. Perfect color and Perfect cut; not only designed to my features and my style but able to quickly maintain daily. Will go back for more. THANK YOU!!!

Emelie

mer än ett år sedan

betalade nästan 600 kr för min kl...! men jag kan helt ärligt säga att jag aldrig varit så nöjd med mitt hår! Många tror att det bara att klippa av 5 cm på ett långt hår,man jag fick en Frisyr!!det funkar så bra även om jag inte jätte stylar det. Är så nöjd och tycker helt klart att det är värt det!

Eréne Svensson

mer än ett år sedan

Mina barnbarn har klippt sig på salongen flera gånger med jättefint resultat. Nyinflyttad i Växjö bestämde jag mig för att också gå dit. Suzanne gjorde ett kanonjobb. Tog ordentligt reda på hur jag ville ha mitt hår, vilken personlighet jag är osv. Det blev jättebra! Ska tillbaka i april igen med glädje! Hon ägnar sig dessutom helhjärtat åt sina kunder.

Kategorier

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

047075250004-707 525 00047-075 25 000470-75 25 00047-0752500