Om företaget

Välkommen till ett väletablerat vvs-företag med många år i branschen. Vi utför rörarbeten, VVS -installationer, -reparationer och -service i Gränna med omnejd. Vi har även försäljning av VVS-material och hjälper till med...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
070-531 33...
Adress

Wiréns väg 43

56391 Gränna


Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Välkommen till ett väletablerat vvs-företag med många år i branschen. Vi utför rörarbeten, VVS -installationer, -reparationer och -service i Gränna med omnejd. Vi har även försäljning av VVS-material och hjälper till med installationen. Vid totalentreprenader samarbetar vi med lokalt förankrade och tillförlitliga företag med behörighet, såsom elektriker, brunnsborrare och snickare.

Service och reparationer

Ring oss när du har problem med rören eller behöver reparera din värmepump. Vi är ett väletablerat företag och tillhandahåller de VVS-material som behövs.

Badrum, renovering - helt eller delvis

Vi utför badrumsrenoveringar och har bra kontakter i branschen. Vi erbjuder helentreprenad. Du som kund kan sparar tid och pengar.

Nyinstallationer

Vänd dig till Gränna Rör AB när du behöver hjälp med en nyinstallation.

Installation av värmepumpar

Hos Gränna Rör AB får du råd och vägledning när du ska installera en ny värmepump. Vi har Thermia värmepump till försäljning.

Gränna Rör ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Gränna Rör AB

Omsättning

3 860 tkr

Vinstmarginal

15.30 %

Anställda

1

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Gränna Rör AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Gränna Rör Aktiebolag

Org.nr:

5564078615

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

43221 Rörfirmor

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

08.10.1990

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Kategorier
Sökord
värmepumpar, VVS-arbeten, vvs, badrumsrenoveringar, rörmokare, nybyggnation, rörarbeten, avlopp, Renovera badrum, rörinstallationer, rörmärkning, kamerainspektion, industrirörmontage, stamrensning, infodring, gasinstallation, vattenläckor, avloppsfilmning, kedjegrävning, rörbesiktningar, ledningsrenovering, ventilrenovering, licenssvetsning, rörinfodringar, avloppsrensning, läckagesökning, pannbyten, stambyten, injustering, licensavverkning, värmeservice, energiborrning, rörsvetsningar, isoleringsarbeten, avloppsspolning, sprinklerinstallation, va-renovering, Renovera badrummet, avloppsrening, rörläckage, badrumsinstallation, bockning, Besiktiga badrum, rörläggning, vvs-montör, nyinstallation, stamspolning, värmeinstallation, rörisolering, badrumsrenovering, ventilmärkning, vvs-reparationer, avloppsinstallation, strumpinfodring, torrsugning, rörfyllningar, värmepumpinstallationer, stamrenovering, rörrensningar, vs, ventilslipning, vvs-service, energiarbeten, kylinstallation, relining, rörservice, punktreparation, rörsvetsning, oljebrännarservice, rotavdragsarbeten, rörrenoveringar, vatteninstallation, ledningsfilmning, rörmontage, högtrycksspolning, vattenanalyser, vvs-installation, Rensa avloppet, pumpinstallation, rörbokning, sanering, elvärmekonvertering, avtalsservice, värmepumpsinstallation, högtrycksarbeten, rörfilmning, rotskärning, avloppsstopp, rörspräckning, rörförnyelse, handikappanpassning, rörmokeriarbeten, tv-inspektion, sanitetsinstallation, valsning, enskilt avlopp, Besiktiga våtrum
Möjliga telefonnummerformat

0705313389

07-053 133 89

070-531 33 89

0705-31 33 89

070-5313389