Om GPL STORE / Vasa Flytt AB

GPL grundades 1989 och är specialicerade på magasinering samt flytt av bohag. Vårt stora magasin finner ni lätt tillgänglig på Hisingen (Arendal industriområde). Omsorg och varsamhet om våra kunders tillhörigheter har gjort oss till det ledande företaget för magasinering i VästSverige. Låt GPL sköta flytten och magasinering åt er och lotsa er genom flyttens alla moment med omsorg om ert bohag. Välkommna ni också!

Magasinering

All lossning och lastning till och från magasin sker inomhus i markplan för enkel och snabb hantering. Vi erbjuder även smarta, billiga och säkra lösningar för all typ av arkivering.Vår magasineringsverksamhet och lokaler har hög säkerhetsnivå dessutom har vi rondbevakning nattetid. Våra samarbetspartners inom säkerhet är Securitas, Anticimex® och Unisto. GPL är godkända av alla ledande försäkringsbolag. Det åligger alltid kunden att hålla sin egendom försäkrad vid magasinering.

Kontakta därför ert hemförsäkringsbolag om ni önskar försäkra er egendom under magasineringstiden.

Privatflytt/bohagsflytt

Vi hjälper er att flytta oavsett om det gäller en lägenhet eller en stor villa. Om transportavståndet är bara till nästa trappuppgång eller till en annan stad, det spelar ingen roll. Ert bohag kommer att packas, lastas och lossas av noggranna, säkra och yrkesskickliga händer.

Vår flyttfirma hjälper även till med att flytta enstaka möbler från ett rum till ett annat, röja på vinden eller köra ett lass till tippen – en komplett service som få flyttfirmor erbjuder helt enkelt.

Företagsflytt

Vår flyttfirma erbjuder fullständig service inom företags- och kontorsflytt i Göteborg. Vi kan hjälpa er med följande moment: Packning, uppackning, demontering, montering,flytt ,städning, röjning, transport till återvinningscentralen. Alla flytt är unika och jämfört med andra flyttfirmor försöker vi anpassa oss till kundernas behov i så stor utsträckning som detta är möjligt. Vi erbjuder även internflyttar och distributionstransporter.

Pianoflytt och tunggods

Vi har mycket stor erfarenhet av pianoflytt. Stort eller litet spelar ingen roll, vi hjälper er att frakta det hem eller kanske bara flytta det från ett rum till ett annat. Vår flyttfirma utför pianoflytt i Göteborg med omnejd. Vi kan även hjälpa er med att forsla bort pianot till återvinningscentralen eller lämna bort det till välgörenheten.

Det är viktig att ni anger följande uppgifter i offertförfrågan: Pianots mått, Antal trappor pianot skall bäras upp/ner (även utetrappor), Tillgång till hissar. GPL Store utför även kassaskåpstransporter, långa som korta avstånd eller inom fastigheten. Våra kompetenta medarbetare kan bistå med hjälp vid inbärning av tunga maskiner och liknande.

GPL STORE / Vasa Flytt ABs utvalda länkar

Bildgalleri

  • GPL STORE / Vasa Flytt AB Förvaring, magasinering, lagring, Göteborg - 1
  • GPL STORE / Vasa Flytt AB Förvaring, magasinering, lagring, Göteborg - 2
  • GPL STORE / Vasa Flytt AB Förvaring, magasinering, lagring, Göteborg - 3
  • GPL STORE / Vasa Flytt AB Förvaring, magasinering, lagring, Göteborg - 4
  • GPL STORE / Vasa Flytt AB Förvaring, magasinering, lagring, Göteborg - 5

GPL STORE / Vasa Flytt AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Aaa Vasa Flytt AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

27.01.2017

Org.nr:

5590986773

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

50000

Omsättn.intervall

5000 - 9999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

49420 Flyttjänster, 81210 Lokalvård, 47919 Postorderhandel och detaljhandel på Internet med övriga varor

Exekutiva befattningar/Administration

reviews aboutName

V

Valeria Askora

moreThanAYearAgo

Mycket trevlig och hjälpsam personal. Killarna är mycket försiktiga och lyhörda till önskemål. Mycket prisvärd magasinering!!! Rekomenderas varmt!

H

Hesham Delpisheh

moreThanAYearAgo

Fantastiskt bra service. Prisvärda, försiktiga och oerhört effektiva. Första gången vi använder oss av en flyttfirma, i det följer det med en hel del stress och osäkerhet. Enormt fina personer med oerhört fint tålamod. Rekommenderas varmt!

m

mikael månsson

moreThanAYearAgo

Lätt tillgängligt. Bra service. Har bra lösningar. Mycket prisvärda!

K

Konstantin Lundberg

moreThanAYearAgo

mkt bra service, hjälpsam personal

Å

Åsa

moreThanAYearAgo

Kompetent personal, snabb och smidig flytt. Betalade 1/4 av vad ett par andra flyttfirmor ville ha betalt. Väldigt prisvärt! Är supernöjd med flytthjälpen!

E

Elin Alena Gustafsson

moreThanAYearAgo

trevlig bemötande och kompettent personal. Rekommenderar starkt! prisvärt lösning att magasinera via GPL!

S

Svetlana Afonina

moreThanAYearAgo

Bra service och lyhörd personal. Prisvärt.

E

Evgeny Zilbershtein

moreThanAYearAgo

Trevliga och alltid vill hjälpa! Bra ställe med god service! Tack så mycket!