Se på karta
Garverivägen 2643896 Hällingsjö

Vi har erfarenhet i både stora och små projekt, inget projekt är för litet för oss.Med 16 års erfarenhet inom branschen, utför vi allt inom kakel och klinker även mindre puts och murningsjobb.Certifierad för våtrum.Ring och boka möte för en kostnadsfri offert!

Snåkeredsvägen 243891 Landvetter

Vi är specialister på golvslipning och renovering av natursten, terrazzo och betong med över 35 år i branschen. Visste du att vi utför allt ifrån renovering och diamantslipning samt rengöring och även i allt ifrån trapphus, till golv och fasader, stort om smått? Och att vi dessutom har vi ett brett sortiment av rengörande och vårdande produkter samt maskiner? Det är därför kan ni känna er trygga när ni anlitar oss, för vi har stenkoll!

Metallvägen 7B43533 Mölnlycke

Golvkoncept är ett företag som har över 20 års erfarenhet av golvbranschen. Vi arbetar med de flesta golv, såsom alla sorters trägolv som slipas och pigmenteras; i regel med Osmo hårdvaxolja eller valfri behandling.Vi lägger alla typer av trägolv, allt från fiskben till vanlig lamellbräda.

Högsboholmsvägen 4544891 Floda

Företaget finns i Floda men välkomnar kunder från Härryda.

Vår personal är välutbildad och har lång erfarenhet av krävande entreprenader. Högtryckskompaniet har genom åren fått förtroende att renovera flera kulturhistoriskt värdefulla fastigheter såsom Kungliga Slottet i Stockholm, Göteborgs Universitet i Göteborg och Råda säteri i Mölnlycke.

Jämnakulla 15143898 Hindås
Garverivägen 2543896 Hällingsjö
Tallspinnarevägen 643532 Mölnlycke
Buatjärnsvägen 743892 Härryda