Se på karta

golvbeläggning, golvreparation göteborg 

gav 384 företag inom detta område

AJ Floor Solutions AB

(5)

Markbovägen 642370 Säve
logo

Betonggolv och industrigolv för tuffa miljöer

Ogeborg Golv AB

Vallgatan 1541116 Göteborg
logo

Sedan början av 1960-talet har Ogeborg hjälpt inredare, arkitekter och företag i skapandet av vackra och hållbara kontorsmiljöer på den svenska marknaden. Våra ledord flexibilitet, kvalitet och service genomsyrar hela vår verksamhet i alla dess delar.Vi älskar det vi gör, är stolta över vår tradition, vårt sortiment och vårt kunnande.

B & M Måleri AB

Skrittgatan 4B43132 Mölndal
logo

Vi har de bästa målarna för ditt måleriprojekt. B & M Måleri har erfarna målare som utför måleritjänster efter önskemål! Professionella målare i Göteborg med omnejd med start 2006. Här hittar du stolta, erfarna och nogranna målare som åtar sig uppdrag stora som små. B & M Måleri hjälper dig som företag, fastighetsägare eller privatperson med eller utan . Våra ledord är: Kvalité, Professionalism & Kundnöjdhet.

Hällingsjö Kakel & Klinker

Garverivägen 2643896 Hällingsjö
logo

Vi har erfarenhet i både stora och små projekt, inget projekt är för litet för oss.Med 16 års erfarenhet inom branschen, utför vi allt inom kakel och klinker även mindre puts och murningsjobb.Certifierad för våtrum.Ring och boka möte för en kostnadsfri offert!

Ajour Trading Sweden AB - Golvslipning Göteborg

Snåkeredsvägen 243891 Landvetter
logo

Vi är specialister på golvslipning och renovering av natursten, terrazzo och betong med över 35 år i branschen. Visste du att vi utför allt ifrån renovering och diamantslipning samt rengöring och även i allt ifrån trapphus, till golv och fasader, stort om smått? Och att vi dessutom har vi ett brett sortiment av rengörande och vårdande produkter samt maskiner? Det är därför kan ni känna er trygga när ni anlitar oss, för vi har stenkoll!

Swedfloor Industrigolv I Väst AB

Långavallsgatan 1542457 Gunnilse
logo

Swedfloor Industrigolv i Väst AB har specialiserat sig på att installera och underhålla kundanpassade epoxi akryl polyuretan och andra fogfria golvbeläggningar. Våra duktiga golvläggare utför såväl stora som små kvalificerade golvarbeten åt bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner. Vi utför även injekteringar, olika betongarbeten samt asfaltering, stensättning och murning.Kontakta oss idag för din offert!

Johansson Golv AB, J F

Datavägen 5543632 Askim
logo

Vi utför det mesta inom golvläggning. Välkommen att kontakta oss.

Västra Bygg och Entreprenad I Göteborg AB

Gustaf Dalensgatan 3041724 Göteborg
logo

Västra Bygg & Entreprenad. Vi tar oss an både små och stora projekt, vårt mål är att du som kund ska bli nöjd både före, under och efter avslutat arbete!

Byggteknik Partille AB

(5)

Brodalsvägen 1A43338 Partille
logo

ByggTeknik Partille AB startades 2012, men vi som arbetar i firman har många fler års erfarenhet än så.Skillnaden med vår firma och andra byggfirmor är att vi tar ansvar för att du som kund är nöjd med både vårt arbete och vårt pris.Vi vill nämligen att du rekommenderar oss och även anlitar oss igen.Kontakta oss!

Golvkompaniet i Göteborg AB

Norra långebergsgatan 442132 Västra Frölunda
logo

Vi ger dig vackra och slitstarka golv i alla miljöer.

Golvkoncept I Härryda, AB

Metallvägen 7B43533 Mölnlycke
logo

Golvkoncept är ett företag som har över 20 års erfarenhet av golvbranschen. Vi arbetar med de flesta golv, såsom alla sorters trägolv som slipas och pigmenteras; i regel med Osmo hårdvaxolja eller valfri behandling.Vi lägger alla typer av trägolv, allt från fiskben till vanlig lamellbräda.

Elvb El VVS och Bygg AB

Exportgatan 17A (Port 4-5)42246 Hisings Backa
logo

ELVB El VVS och bygg Ab med org.nummer: 559216-968 är ett Göteborgsbaserat företag med säte på Hisings Backa.

Köksdemo

Jättestensgatan 1041872 Göteborg
logo

Välkommen till Köksdemo!Vi på Köksdemo hjälper dig med allt från luckbytet och renoveringar till att skapa ett skräddarsytt kök just för dig. I samarbete med vår leverantör Novaflex jobbar vi ständigt för att följa med i utvecklingen och kan alltid erbjuda dem nyaste Novaflex lösningarna till ditt kök. Kontakta oss för mer information!

Bergh & Co

Tagenevägen 3642537 Hisings Kärra
logo

När vi tar oss an ett projekt gör vi det med mer än 40 års erfarenhet av installationsgolv. Som ett av de äldsta företagen i branschen har vi samlat på oss rätt kompetens för nästan varje typ av golv du kan tänka dig.

Högtryckskompaniet HK AB

Högsboholmsvägen 4544891 Floda
logo

Företaget finns i Floda men välkomnar kunder från Göteborg.

Vår personal är välutbildad och har lång erfarenhet av krävande entreprenader. Högtryckskompaniet har genom åren fått förtroende att renovera flera kulturhistoriskt värdefulla fastigheter såsom Kungliga Slottet i Stockholm, Göteborgs Universitet i Göteborg och Råda säteri i Mölnlycke.

Mtb Plattsättning AB

Argongatan 1843153 Mölndal
logo

Välkommen till MTB Plattsättning AB År 2000 startade MTB Plattsättning med specialinriktning på plattsättning i större entreprenader och idag är Martin Vennerlöf ansvarig. Vi utför alla typer av jobb inom detta område t.ex. badrum, kök, badanläggningar, SPA- inredningar m.m.

Mats Larsson måleri

Rubingatan 842153 Västra Frölunda
logo

Göteborgs Plattsättningsentreprenad AB

Eckens väg 2843333 Partille
logo

Allt inom kakel och klinker. Badrumsrenovering och plattsättning i och runt Göteborg! Vi kommer och besöker er på plats, självklart kostnadsfritt.

Fa Väst Byggproffs

Hedatorpsgatan 242256 Hisings Backa

Nano Behandling AB

Importgatan 15K42246 Hisings Backa

Hjortsberga Måleri AB Nordsjö Idé & Design

Södra Hamngatan 19-2141114 Göteborg

Göteborgs GoIv & KakeI AB

Industrivägen 5543361 Sävedalen

Colorama Partille

Mellbyvägen 3343330 Partille

M S Golvslipning

Oskarsbergsvägen 1542471 Olofstorp