Se på karta

godis - tillverkare, grossist 

gav 1154 företag inom detta område

Grahns Konfektyr AB

Norra Aspelundsvägen 1254134 Skövde
logo

Grahns Konfektyr skapar godis som gör livet roligare.

Ryfors Konfektyr

Nykyrkevägen 58B56533 Mullsjö
logo

Vi har stängt vår butik i Mullsjö.

Nordic Sugar

Sockerbruksvägen 124193 Eslöv
logo

Nordic Sugar är sedan 2009 en del av tyskbaserade Nordzuckerkoncernen. Nordic Sugar har i mer än 100 år tillverkat socker till den nordeuropeiska marknaden. Med en hög kvalitet, innovativ produktutveckling och en effektiv försörjning har vi nått en position som marknadsledare i Norden och Baltikum. Våra produkter används inom alla grenar av livsmedelsindustrin och många av våra speciallösningar utvecklar vi i nära samarbete med våra kunder.

Möllans Ost

(4.29)

Bergsgatan 3221422 Malmö
logo

Fantastisk ostaffär på Möllevången i Malmö! Här finns omkring 400 ostar samt en mängd charkuterier och delikatesser. Ett mecka för dig som älskar det goda i livet!Ost är något som alltid engagerar människor och inte minst oss på Möllans Ost. Varje enskild ost har sin egen historia att förtälja och vi berättar den gärna.

Nordarom AB

Moa Martinsons Gata 2060378 Norrköping
logo

NordArom is your reliable partner in product development and manufacturing of flavours and colours for the food industry. With knowledge, range, commitment and flexibility we deliver solutions that takes our clients products to the next level. Welcome to NordArom – a tasty and colourful supplier!

Kolafabriken i Sverige AB

Svenstorpsvägen 2A37261 Bräkne-hoby
logo

Våra kolor och fudge är tillverkade med extra mycket omsorg och kärlek och finns i många spännande smaker. Besök gärna vår fabriksförsäljning i Bräkne-Hoby mitt i hjärtat av Sveriges trädgård. För öppettider och mer information titta in på vår hemsida.

GB Grossisten i Fyrbodal AB

Öringvägen 145533 Munkedal
logo

Vi älskar glass och vi hoppas att du älskar glass lika mycket som vi. Vårt mål är att erbjuda god och rolig glass till dig och vi vill också att våra produkter ska överträffa dina förväntningar. Varje gång.

Berzelii Choklad

Sofierogatan 3A41251 Göteborg
logo

Handgjorda praliner och läckra desserter. Besök gärna vår butik med café. Även grossist till restaurang och butiker. Välkommen!

ICA

(5)

Antennvägen 1186337 Sundsvall
logo

Vi erbjuder en stormarknad med allt under ett tak; Mat, catering, kläder, skönhetsprodukter, trädgårdsmöbler, böcker samt mycket mer. Om ni har frågor, tips eller andra funderingar så möts vi här på sidan. Om inte annat så ses vi i butiken!

Scandi Candy AB

Bruksvägen 1123542 Vellinge
logo

Scandi Candy har tillverkar och packning av sockerkonfektyr i eget varumärke och legotillverkning av produkter åt andra aktörer in livsmedelsbranschen. Välkommen till vår godisbutik som ligger i anslutning till godisfabriken i Hököpinge. Vi säljer produkter ur vårt eget sortiment, och mycket annat godis, i lösvikt.

Mariannelunds Karamellkokeri AB

(5)

Trädgårdsgatan 10A59897 Mariannelund
logo

Vi är ett anrikt gammalt familjeföretag i godisbranschen. Vår tillverkning sker efter hantverksmässiga metoder och gamla, hemliga recept.Företaget har funnits sen 1929, och vi har ett 25-tal olika sorters karameller,chokladbollar, klubbor och annat smågodis. Vi tillverkar även vår populära senap efter eget recept.

Arholma Handel

(4.25)

Arholma norra byväg 176454 Arholma
logo

Arholma Handel är en åretruntöppen butik och erbjuder det mesta för de flesta.

SwitsBake Int AB

Ängstuvägen 164260 Malmköping
logo

Switsbake är ett bageriföretag med tre bagerier i Sverige. Vi ingår i en koncern med bagerier i bland annat Tyskland, Polen, Danmark, England, Spanien. #nl#

Norrbröd AB

Terminalvägen 1389150 Örnsköldsvik
logo

Norrbröd är en grossist som inriktar sig mot dagligvaruhandeln. Hos oss hittar ni produkter som bröd, läskkoncentrat, godis och ortens potatis.

Willumsen, AB Einar

Betselgatan 321377 Malmö
logo

Do yourself a flavourNo matter what taste you are looking for, our flavourists know how to create it. We enjoy working with our satisfied customers, many of which are market leaders in their specific industries. That makes us proud to be in the flavour business.

Gova Fisk AB

Fältstensvägen 2713762 Jordbro

Kakservice AB

Bifrostgatan 4443144 Mölndal
logo

Kakservice ger din skolklass och förening möjlighet att tjäna pengar. Tjäna 9375:-, 25 stycken säljer 15 burkar var.

Orex AB

Tirupsvägen 1324593 Staffanstorp
logo

Orexi betyder aptit på grekiska. Och det är precis vad Orex står för, aptit på mat och goda råvaror, men också aptit på att vara en god samarbetspartner. En partner som ger det lilla extra när det gäller kvalitet, service och omtanke.Vi erbjuder ett fullsortiment av godsaker, som tillsammans med din hantverksskicklighet ger en pizza av bästa kvalitet.

GB Grossisten Jönköping AB

(5)

Momarken 555650 Jönköping
logo

Vi älskar glass och vi hoppas att du älskar glass lika mycket som vi. Vårt mål är att erbjuda god och rolig glass till dig och vi vill också att våra produkter ska överträffa dina förväntningar. Varje gång.

Pågen AB

Kopparbergsgatan 1921444 Malmö
logo

Pågen är Sveriges ledande bageri inom förpackat färskt bröd, jäst kaffebröd, skorpor och kakor som är naturligt goda. Pågen har ett 40-tal olika matbröd i sortimentet, bland annat kända varumärken som LingonGrova och Hönökaka, men även Nordens mest sålda fikabröd Gifflar samt korv- och hamburgerbröd. Vi bakar också världens mest populära skorpor. Totalt bakar Pågen ca 60 olika produkter.

Ländia Konfektyr AB

Söderhall 18696 Vallentuna
logo

Ländia säljer idag sina klassiska Cocosbollar och Chokladbollar till de flesta dagligvaruaffärer i Sverige

Nacka Köttprodukter AB

(4.5)

Johan skyttes väg 25312534 Älvsjö
logo

Välkommen till Nacka Köttprodukter.Hamburgerproducenten som tänker på framtiden och tillverkar med miljöansvar Vi har funnits sedan början av 1980-talet och tillverkar hamburgare av högsta kvalité.Fabriksförsäljning till privatpersoner under ordinarie öppettider. Betalning SWISH.

Varsego Haninge

Dåntorpsvägen 5013650 Jordbro
logo

Lejonet & Björnen Sverige AB, Huvudkontor & Glassfabrik

(4)

August barks gata 342132 Västra Frölunda
logo

Sveriges enda Fairtrade och KRAV-märkta glass. Vårt ekologiska utbud speglar vår verksamhet - vi bryr oss och tar ansvar.

Hoffmanns Konfektyr AB

(2.14)

Bryggerigatan 726739 Bjuv
logo

Vi har ett av Sveriges största utbud av kokos & chokladbullar. Skulle det vara någon sort ni saknar så kontakta gärna oss – vi kan producera de flesta sorter.