Om företaget

GML Sport är en komplett leverantör av professionella lösningar för alla idrotter som utövas på gröna sportytor, både när det gäller drift, tjänster och maskiner. Vi erbjuder spetskompetens inom sports turf management och har...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0372-885...
Adress

Gamla almedalsvägen 21c

41263 Göteborg

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

GML Sport är en komplett leverantör av professionella lösningar för alla idrotter som utövas på gröna sportytor, både när det gäller drift, tjänster och maskiner. Vi erbjuder spetskompetens inom sports turf management och har resurserna, kunskapen och erfarenheten som tar dig hela vägen i mål.

Anläggning och bygg

De perfekta gröna sportytorna skapar vi tillsammans. Som beställare vet ni bäst vilka behov som ska tillgodoses. Vi är experter på att möta kraven. GML Sport erbjuder totalentreprenader för anläggning av alla slags sportytor – hela vägen från första idéskissen till färdig anläggning.

GML Sport har kapacitet att ta hand om totallösningar. För bästa resultat vill vi gärna komma in i ett tidigt skede. Med noggranna förarbeten minskas onödiga problem som i byggskedet och i förvaltningsskedet kan kosta mycket pengar. Vår främsta styrka är att se till helheten. Vi har kompetensen och resurserna att hjälpa dig ända fram till målet. Vi arbetar gärna i entreprenadformer där vi tar ett totalansvar i partnerskap med beställaren.

Drift

Spelytor, oavsett idrott, kräver kontinuerligt underhåll för att vara estetiskt tilltalande, trivsamma och ge högsta spelupplevelse året runt. Vi på GML Sport tar oss an all skötsel – från vinterns och vårens förberedelser inför sommaren till säsongslut och invintring.

GML Sport är landets ledande ”Sports Turf Management”-företag. Vi tillämpar tekniker som bygger på de absolut senaste innovativa lösningarna. Utgångspunkten är alltid en ordentlig analys och ett åtgärdsprogram som baseras på de lokala förutsättningarna, såväl växtmässiga som ekonomiska.

Naturligtvis erbjuder vi totala skötselkoncept både för golfanläggningar och idrottsplaner. Det är inte bara ett kostnadseffektivt alternativ utan också ett sätt att öka kvaliteten på era spelytor. Det går också utmärkt att anlita oss för att utföra specialarbeten – ett bra sätt att minska investeringsbehovet i framför allt dyra maskiner med låg nyttjandegrad.

Renovering

Renovering av idrottsplaner har tidigare varit både tidsödande och omständligt. Så är det inte längre. GML Sport har utvecklat en effektiv metod för renovering som minskar både tid och arbetsinsats väsentligt – samtidigt som ytan blir spelklar igen på kort tid.

Hårt belastade idrottsplaner med fullbokade spelscheman har begränsade möjligheter till återhämtning. Med vårt system är det möjligt att renovera under speluppehållet, på våren eller framemot hösten. GML Sport erbjuder ett totalt renoveringskoncept med ambitionen att skapa perfekta gröna sportytor. Den snabbaste lösningen för alla slags sportytor med slitageskador.

Dränering

I princip alla golfbanor och idrottsplaner har erfarenhet av någon form av dräneringsproblem. Dålig dränering påverkar spelet, utseendet, ekonomin och ryktet. För inte så länge sedan behövde en etablerad gräsyta stängas i flera månader för dräneringsarbete och skador kunde kvarstå i upp till ett år eller mer. På grund av detta fanns ett naturligt motstånd mot att genomföra sådana åtgärder. Men nu är det tack vare ny teknik möjligt att dränera idag och spela i morgon.

GML Sport är Nordens ledande sportdräneringsföretag. Vi arbetar gärna i entreprenadformer där vi tar ett totalansvar i partnerskap med beställaren. Hos oss möter du kompetensen, erfarenheten och resurserna som tar dig ända fram till målet – torrt om fötterna.

Bevattning

Vatten är livets källa. För att odla gräs under kontrollerbara former krävs kontinuerlig tillgång till vatten. Med våra moderna bevattningsanläggningar skapar vi optimala förutsättningar för växtlighet och därmed en grönare miljö. Oavsett förutsättningar kan vi erbjuda bevattningsanläggningar som är anpassade efter dina behov. Alltid med funktionsgaranti.

Vanligtvis kan ett bevattningssystem installeras utan att sportytan behöver stängas. Vi minimerar alltid avbrotten genom att omsorgsfullt välja den bästa tekniken för installationen. GML Sport arbetar med flera av världens ledande tillverkare inom bevattningsområdet. Arbetet utförs av bevattningstekniker med mycket hög kunskapsnivå. Flera har genomgått högre utbildning utomlands. Vi hjälper dig med din bevattning, oavsett om du vill köpa material eller ha offert på ett komplett bevattningssystem – installerat och klart.

GML Sport ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

GML Sport AB

Omsättning

64 511 tkr

Vinstmarginal

-2.10 %

Anställda

30

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från GML Sport AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

GML Sport AB

Org.nr:

5563693372

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

46610 Partihandel med jordbruksmaskiner och -utrustning

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

02.10.1989

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 8
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

037288500

03-728 85 00

037-28 85 00

0372-885 00