Om GML Sport AB

GML Sport är en komplett leverantör av professionella lösningar för alla idrotter som utövas på gröna sportytor, både när det gäller drift, tjänster och maskiner. Vi erbjuder spetskompetens inom sports turf management och har resurserna, kunskapen och erfarenheten som tar dig hela vägen i mål.

Anläggning och bygg

De perfekta gröna sportytorna skapar vi tillsammans. Som beställare vet ni bäst vilka behov som ska tillgodoses. Vi är experter på att möta kraven. GML Sport erbjuder totalentreprenader för anläggning av alla slags sportytor – hela vägen från första idéskissen till färdig anläggning.

GML Sport har kapacitet att ta hand om totallösningar. För bästa resultat vill vi gärna komma in i ett tidigt skede. Med noggranna förarbeten minskas onödiga problem som i byggskedet och i förvaltningsskedet kan kosta mycket pengar. Vår främsta styrka är att se till helheten. Vi har kompetensen och resurserna att hjälpa dig ända fram till målet. Vi arbetar gärna i entreprenadformer där vi tar ett totalansvar i partnerskap med beställaren.

Drift

Spelytor, oavsett idrott, kräver kontinuerligt underhåll för att vara estetiskt tilltalande, trivsamma och ge högsta spelupplevelse året runt. Vi på GML Sport tar oss an all skötsel – från vinterns och vårens förberedelser inför sommaren till säsongslut och invintring.

GML Sport är landets ledande ”Sports Turf Management”-företag. Vi tillämpar tekniker som bygger på de absolut senaste innovativa lösningarna. Utgångspunkten är alltid en ordentlig analys och ett åtgärdsprogram som baseras på de lokala förutsättningarna, såväl växtmässiga som ekonomiska.

Naturligtvis erbjuder vi totala skötselkoncept både för golfanläggningar och idrottsplaner. Det är inte bara ett kostnadseffektivt alternativ utan också ett sätt att öka kvaliteten på era spelytor. Det går också utmärkt att anlita oss för att utföra specialarbeten – ett bra sätt att minska investeringsbehovet i framför allt dyra maskiner med låg nyttjandegrad.

Renovering

Renovering av idrottsplaner har tidigare varit både tidsödande och omständligt. Så är det inte längre. GML Sport har utvecklat en effektiv metod för renovering som minskar både tid och arbetsinsats väsentligt – samtidigt som ytan blir spelklar igen på kort tid.

Hårt belastade idrottsplaner med fullbokade spelscheman har begränsade möjligheter till återhämtning. Med vårt system är det möjligt att renovera under speluppehållet, på våren eller framemot hösten. GML Sport erbjuder ett totalt renoveringskoncept med ambitionen att skapa perfekta gröna sportytor. Den snabbaste lösningen för alla slags sportytor med slitageskador.

Dränering

I princip alla golfbanor och idrottsplaner har erfarenhet av någon form av dräneringsproblem. Dålig dränering påverkar spelet, utseendet, ekonomin och ryktet. För inte så länge sedan behövde en etablerad gräsyta stängas i flera månader för dräneringsarbete och skador kunde kvarstå i upp till ett år eller mer. På grund av detta fanns ett naturligt motstånd mot att genomföra sådana åtgärder. Men nu är det tack vare ny teknik möjligt att dränera idag och spela i morgon.

GML Sport är Nordens ledande sportdräneringsföretag. Vi arbetar gärna i entreprenadformer där vi tar ett totalansvar i partnerskap med beställaren. Hos oss möter du kompetensen, erfarenheten och resurserna som tar dig ända fram till målet – torrt om fötterna.

Bevattning

Vatten är livets källa. För att odla gräs under kontrollerbara former krävs kontinuerlig tillgång till vatten. Med våra moderna bevattningsanläggningar skapar vi optimala förutsättningar för växtlighet och därmed en grönare miljö. Oavsett förutsättningar kan vi erbjuda bevattningsanläggningar som är anpassade efter dina behov. Alltid med funktionsgaranti.

Vanligtvis kan ett bevattningssystem installeras utan att sportytan behöver stängas. Vi minimerar alltid avbrotten genom att omsorgsfullt välja den bästa tekniken för installationen. GML Sport arbetar med flera av världens ledande tillverkare inom bevattningsområdet. Arbetet utförs av bevattningstekniker med mycket hög kunskapsnivå. Flera har genomgått högre utbildning utomlands. Vi hjälper dig med din bevattning, oavsett om du vill köpa material eller ha offert på ett komplett bevattningssystem – installerat och klart.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • GML Sport AB Entreprenad, Göteborg - 1
  • GML Sport AB Entreprenad, Göteborg - 2
  • GML Sport AB Entreprenad, Göteborg - 3
  • GML Sport AB Entreprenad, Göteborg - 4
  • GML Sport AB Entreprenad, Göteborg - 5
  • GML Sport AB Entreprenad, Göteborg - 6
  • GML Sport AB Entreprenad, Göteborg - 7
  • GML Sport AB Entreprenad, Göteborg - 8
  • GML Sport AB Entreprenad, Göteborg - 9

GML Sport AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnGml Sport AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande02.10.1989
Org.nr:5563693372
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall50000 - 99999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch46610 Partihandel med jordbruksmaskiner och -utrustning

Exekutiva befattningar/Administration

Björn Daniel LinderståhlOrdförande
Pierre John Edward KubalskiLedamot
Björn Daniel LinderståhlLedamot
Lars Johan NordströmLedamot
Hans-Olof LagerströmLedamot
Carl-Fredrik Rasmus MeijerSuppleant
Kjell Mattias JosefssonExtern verkställande direktör
Jan Tobias UhrbergHuvudansvarig revisor