Om Globen Star Restaurang

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Liknande företag i närheten

135 m

Subway

619 m

Subway

1.3 km

Subway

1.4 kmTexas Longhorn

Texas Longhorn

Globen Star Restaurang, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnRestaurang Hamngatan 4 AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande05.07.2004
Org.nr:5566638747
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall< 1
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch56100 Restaurangverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Tajinder SinghLedamot
Bhupinder SinghSuppleant
Pekka AndermanRevisor

Omdömen om Globen Star Restaurang

Anonym användare

mer än ett år sedan

Bärs och mat där innan Hammarby - PSG matchen, vet inte om det var alla goa supporters som bidrog till det men till skillnad mot de andra betygen här så var det inget att klaga på, riktigt jäkla gott (helstekta fläskfilen med bbq sås iaf), bra pris, trevlig och hjälpsam personal. Enda gången jag varit där, men jag går dit igen om jag är i krokarna.

av S.o.S

mer än ett år sedan

Trevlig personal men inte mer

Hamburgare kändes som den stekts frusen och resten av maten (lax) fick oxå underkänt
Nä här får de allt ryka upp sig lite
Går gärna dit igen men inte för att äta

Sissi Bredenberg

mer än ett år sedan

Åt kalvytterfilé, (199:-) ingen smak, dålig pomes frites.
Bad om lite rödlök så att jag skulle få lite smak på rätten..........Men döm om min förvåning.......servitrisen gick ut till köket för att hämta den......men tyvärr blev det ingen rödlök för de hade inte tid i köket!!!
Min väninna åt Hamburgare, (140:-) trodde ju att den var hemlagad..men ej..smakade som vanliga köpta i frysdisken. Hade varit både bättre och billigare att gått till Mc´Donald i närheten.......

DL

mer än ett år sedan

Gick dit inför en konser, och beställde hamburgartallrikenoch min fru en stekt biff. Maten var kall och tyvärr smakade det inget vidare. Servecin var undermålig och servitrisen såg
besvärad ut när jag bad om notan. Med tanke på den kalla
maten så var priset upp åt väggarna. Gå inte hit om du vill lägga pengar på mat, då är nästan McDonalds 50 m bort godare och då säger det rätt mycket.

Chris

mer än ett år sedan

Jag och arbetskollegerna gör ett besök dit varje halvår, tyvärr så smakar allt likadant, fisken,köttet, kycklingen. Pannbiffar och dylikt är oftast knappt genomstekta. Tråkigt för att de har ett bra läge och bra salladsbuffé

simon

mer än ett år sedan

This was our third visit to the globen star with my family, the past two times resulted in us leaving before even ordering thanks to the non kid friendley attitude of the manager named dick and his serving staff.
My six year old son warned me not to go in and boy was he right.
terrible food, tasteless kids burgers, frozen dry chicken burnt pankaka och mm.
Upon saying it was not good i was given the cold shoulder and evil eye by the staff......
This place only stays open because the lack of options for diners.

anne

mer än ett år sedan

Min son ville gärna äta på på denna restaurangen. Han gick därför rakt in till ett bord, med mig efter. En personal sa då till oss att det var bokat för flera personer. Vi blev hänvisade därifrån, till ett bord i ett hörn. Strax därpå ser vi tre personer sätta sig vid "vårt" bord. Jag frågar då om det inte var bokat för flera. Personalen blev då irriterad o. det hela slutade med att jag o. min son hänvisades till macdonalds för att personalen sa sig inte vara nöjd med mig. Detta gjorde mig faktiskt ledsen! Som gäst måste man få ställa frågor utan att bli bemött taskigt. Jag äter f.ö. gärna på macdonalds, där är de ofta trevliga - vilket jag värdesätter. Om personalen hade haft lite mer servicekänsla på Globen Star så hade vi säkert trivts bra för vi gick trots allt in för att min son gärna ville äta där och tyckte att stället verkade trevligt.

Anonym användare

mer än ett år sedan

God mat, trevlig och tillmötesgående personal. Härlig stämning, både före och efter evenemang. Alltid mycket folk vittnar om en bra restaurang.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Allt smakar likadant oavsett om du väljer kycklingen , köttet eller fisken. Hamburgarna på hockeymatcherna är lite bättre men man skulle kunna göra så mycket mer.... Bra salladsbuffé dock.

Kategorier

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

08600484008-600 48 40086-00 48 400860-048 40