Om Globen Naprapati & Rehab AB - Artan Raghe

Våra duktiga naprapater har över 25 års erfarenhet och hjälper er på bästa möjliga sätt med en effektiv behandlingsplan som kombinerar både behandling och träning.

Naprapati

Naprapatbehandlingen startar genom att först undersöka bakgrunden till de olika besvären. När korrekt diagnos är ställd tar vi fram den behandling som ger bäst effekt och förebygger framtida besvär.

Vi arbetar och behandlar olika typer av besvär i det neuromuskuloskeletala systemet så som nackspärr, huvudvärk, ryggskott, löparknä, musarm, idrotskador och mycket mer.

Massage

Vår massagebehandling ökar kroppens välbefinnande genom att minska stress och förebygga muskelrelaterade skador.

Vi arbetar med olika tekniker inom massage och stretching där behandlingen fokuserar på friskvård, skador och dysfunktioner för att förebygga olika typer av muskelproblem som kan orsaka skador och besvär.

Massage hjälper till att öka blodcirkulationen, lindrar smärta och minskar muskelspänningar. I sin helhet hjälper det er med avslappning och kan minska stress och ger ökat välbefinnande.

Rehabilitering

Behandlingen utförs bade manuellt med händerna men även genom rådgivning och träning. Vi fokuserar på att behandla, förebygga, rehabilitera olika besvär och smärtor som är kopplade till dina rörelser.

Föreläsningar

Vi hjälper er öka kunskapen hos er personal på företaget eller föreningen genom vår föreläsning om ergonomi, hälsa, idrottskador, stresshantering, träning och förebyggande åtgärder. Vi har möjlighet att anpassa innehållet efter era önskemål och föreläsningen utförs i våra lokaler eller ute hos er.

Tillverkning av sulor

Våra legitimerade naprapater utför en grundlig undersökning för att analysera kroppshållning, symmetrin i ryggrad och snedbelastning på fötterna. Därefter undersöks fötter, knän, höfter och rygg för att bedöma behovet av specialanpassad tillverkning av skosulor.

Det är väldigt viktigt med en korrekt centrering av fötterna då både skador och smärta i rygg, höfter och knän är kopplade till felaktig belastning.

Idrottsmedicin

Vår idrottsmedicin fokuserar på fysisk aktivitet med betoning på fysisk träning för att behandla och förebygga motions- och idrottsrelaterade besvär.

Laserbehandling

Vår laserbehanling kombinerar och synkroniserar specifika laserljus som minskar svullnad och accelererar läkningsporcessen på hela kroppen.

Akupunktur

Vår akupunkturbehandling ger våra patienter en smärtlindrande och lungande effekt i både muskler och leder. Akupunktur hjälper till att motverka stress och är en bra behandlingsform för att komma åt kronisk smärta.

Globen Naprapati & Rehab AB - Artan Raghes utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Globen Naprapati & Rehab AB - Artan Raghe Naprapat, Stockholm - 1
  • Globen Naprapati & Rehab AB - Artan Raghe Naprapat, Stockholm - 2

Globen Naprapati & Rehab AB - Artan Raghe, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Stockholm Globen Naprapati & Rehab AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

05.11.2013

Org.nr:

5569477309

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

50000

Omsättn.intervall

500 - 699

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

86905 Fysioterapeutisk verksamhet o.d., 31011 Tillverkning av kontors- och butiksmöbler

Exekutiva befattningar/Administration

Ledamot

Artan Ahmed Raghe Afrah

Suppleant

Lillemor Kristina Raghe-Johansson

Finansiell information

Omsättning

592 tkr

Vinstmarginal

21,6 %

Anställda

1