Se på karta

glödgning 

gav 955 företag inom detta område

Inså Svets & Montage AB

Stängt

Signalvägen 3C43232 Varberg
logo

Tillverkning & montering av stålkonstruktioner.

Hjärnarps Plåtslageri & Takservice

Brovägen 426675 Hjärnarp
logo

Hjärnarps Plåtslageri & Takservice utför allt inom byggnadsplåtslageri & takarbete åt såväl privatpersoner som industrin. Tak och väggbeklädnad, vattenavrinning, huvar, skorstenar, band/skivtäckning, bleck, garageportar, ventilation, byggnation stålhallar och diverse monteringsarbeten.

LR Smide AB

Stängt

Flottiljvägen 4039241 Kalmar
logo

Vi är ett företag som utför det mesta inom svetsning och plåtarbeten. Från stålstommar och plåtarbeten vid om- och nybyggnation till svetsning av konstruktioner i alla format. Vi gör även svetsning för legoarbeten, reparationer och underhållsarbete samt smidesarbeten som räcken, trappor och grindar. Vi har även plåtslagare som kan göra traditionella plåtarbeten. Våra kunder är byggbolag, fastighetsägare, installatörer, industriföretag och privatpersoner.

Metalltryckning i Hovslätt AB

Huluängsvägen 555628 Jönköping
logo

Metalltryckning i Hovslätt AB - Er partner när det gäller trycksvarvning. Trycksvarvning i alla förekommande material.

c.g lindstedt mekaniska

Frövivägen 2371895 Ervalla

Lindstedt Mekanisk Verkstad etablerades 1932. Välkommen att kontakta oss för att få hjälp med ditt problem. Vi ser fram emot att höra från dig.

Kenneth Erikssons Byggnads AB

Holsby 1257454 Holsbybrunn
logo

Tillhandahåller byggkran och teleskoplastare. Utför kärnborrning, betongsågning, energideklaration m.m. Kvalité är vår ledstjärna!

Stora Råby Smidesverkstad AB

Stängt

Prästavägen 322480 Lund
logo

Ett familjeföretag med mångårig tradition inom yrket. Vi utför arbeten i stål som grindar, franska räcken, balkongräcken och stålkonstruktioner. Varmt välkomna!

robecro - Smide & Stålkonstruktioner

Stängt

Klambyholmsvägen 161-5527567 Vollsjö

Stålbyggare. Bygger det mesta utefter kundens önskemål, alltifrån villasmide till industriprodukter. Det mesta inom svetsning, även rostfritt och aluminium. Stort som smått.Allt levereras i hög kvalité för bästa funktion och användbarhet, vare sig det rör sig om ett par vackra grindar eller maskinstativ för industrin.Noggrannhet och precision är ledord här.Även unika och udda specialjobb kan erbjudas.Har du en idé så ska vi nog kunna få den verklig.Verkstaden ligger strax norr om Sjöbo.

Byggstål Peter Södergren AB

(5)

Pelletsgatan 765221 Karlstad
logo

Vi är specialister på alla former av stålarbeten och vi konstruerar, dimensionerar, tillverkar och monterar kundunika och arkitektsanpassade lösningar.

Bista Mekan AB

Stängt

Berglundavägen 12B70236 Örebro
logo

Kundorienterade lösningar för stålhallar, smide & bilinredningLåt oss komma med lösningar som passar er och det ni vill åstakomma. Vi på Bista Mekan AB skapar möjligheter med fokus på er som kund, inom stålhallar, smide, rostfritt och bilinredning.Med hög kvalitet och kort leveranstid hjälper vi er att hitta rätt!

Smedi AB

Ursviksvägen 12717446 Sundbyberg
logo

SmediAB är ett smidesföretag som ser säkerhet, utseende och framför allt kvalitet på våra produkter som en självklarhet. Vårt huvudsakliga mål är att kunna bemöta våra kunder med ett mycket brett kunnande inom alla smideskategorier. Vi finns på norrsidan i Stockholm och utför alla former av smidesarbeten i hela Stockholms län, främst till fastighetsbolag och byggföretag.

Bobic All-Svets, Ilija

(5)

Finnögatan 458278 Linköping
logo

Bobic Allsvets AB finns i Linköping och grundades redan 1973 och var till en början en svets- och reparationsverkstad. Med åren breddades verksamheten och inbegriper idag allt från nytillverkning av växelflakssystem och containrar till svetsning av byggnadskonstruktioner. En viss specialisering har gjorts mot service av vattenkraftstationer samt sopförbränningsanläggningar.

IBAB, Industri & Byggsmide AB

Vinkelhaken 1124732 Södra Sandby
logo

Vi utför allt stål inom byggnad. Stålstommar, räcken mm. Även en del i rostfritt, aluminium.Varmt välkomna

Ståthöga Verkstad AB

Spårgatan 2460223 Norrköping
logo

Ståthöga Verkstad AB är ett industriserviceföretag som arbetar med underhåll och reparationsarbeten samt tillverkning och montering av plåt- och stålkonstruktioner. Våra kunder finns inom processindustri, värmekraftverk, sågverk, bygg, kross- och återvinningsindustri. Arbetsområdet är främst Norrköping och angränsande kommuner i Östergötland.

Pålssons Maskiner AB

(1)

Gamla vägen 4024491 Kävlinge
logo

Vi är ett familjeföretag som tillverkar rörupphängningar och montagedetaljer för VVS – installatörer.Vi tillverkar även diverse andra produkter efter önskemål t.ex staket, grindar och vinställ.

Bergasmén AB

Styckjunkarvägen 263236 Eskilstuna
logo

Välkommen till oss, det lilla företaget med de stora möjligheterna! Vi på Bergasmén behärskar alla sorters svetsmetoder.

Smidigemodigh AB

Dokumentvägen 3839470 Kalmar
logo

Smidigemodigh AB är en mångsidig smidesfirma belägen i Smedby, strax utanför Kalmar, där kunskapen och hantverket funnits i släkten flera generationer tillbaka. Inriktningen ligger främst på räcken i smide till balkonger och trappor, grindar och staket. Även hela trappor i järn kan tillverkas där sättstegen görs i sten, trä eller järn. Glasväggar/dörrar och vinkällardörrar ingår också i tillverkningen.

Stefan Hofmeijer AB

Bjursätragatan 11512463 Bandhagen
logo

Stefan Hofmeijer AB - vi utför kvalificerade svetsarbeten i Stockholm! Vi är experter på metallbearbetning, svetsning, plåtbearbetning och smide. Vår personal är kompetent och besitter stor erfarenhet inom branschen. Vår erfarenhet sträcker sig över 40 år i branschen och har gått vidare till nästa generation. Vi lägger stor vikt på kvalité och service där våra kunder är den viktigaste delen.

Oljibe AB

Västberga allé 36C12630 Hägersten
logo

Oljibe (Olje & industribyggnadsentreprenader AB) är ett modernt byggföretag med gamla anor och nya idéer. Vi har under mer än 60 år i branschen utfört entreprenad-, byggservice och smidestjänster för framför allt fastighetsförvaltare, kommuner, fastighetsbolag, industriföretag, läkemedel-, olje- och försäkringsbolag.

Vättlands Byggservice AB

Stängt

(5)

Råggatan 445233 Strömstad
logo

Vi har har fokus på helhets-lösningar.Vi är ett byggföretag som har funnits sedan 2004. På uppdrag av både företag och privatkunder utför vi jobb i huvudsak nybyggnationer av egenritade villor/fastigheter utifrån kundens egna idéer.Vi utför även jobb som renoveringar tillbyggnader, murningsarbeten, kakeljobb m.m Vårt upptagningsområde är i Strömstadstrakten.Vi arbetar för företag och privatpersoner och erbjuder totalentreprenad inom bygg. gäller nybyggnationer och renoveringar.

Onsala Verkstad & Smide

Mariedalsvägen 21543934 Onsala
logo

Linde Byggmaskiner AB

Stängt

Skogstorpsvägen 371134 Lindesberg
logo

Linde Byggmaskiner etablerade 1949 Vi är en traditionell industrifirma. Det mesta inom Svets & smide kan du få utfört hos oss. Några huvudsakliga områden vi arbetar med är: Stålkonstruktioner, stålreparationer, plåtreparationer/konstruktioner.

Sundbybergs Svets Mekano AB

Mossvägen 117741 Järfälla
logo

Sundbybergs Svetsmekano står för stark kompetens inom måttbeställda bockade produkter, både korta och större serier. Vi använder oss av den senaste CAD tekniken som står för hög precision och tillförlitlighet.

Sjölins Smide AB

Movägen 2982492 Hudiksvall
logo

Vi tillverkar och monterar stålbyggnadssmide av alla dess slag. Vi utför även montage av betongprefab, tak och fasadbeklädnad.

Nybergs Svets AB

Bultgatan 744138 Alingsås
logo

Ett av Sveriges största företag på stålkontruktioner, ståltrapport & räcken. Vår affärsidé är att utföra skräddarsydda totalåttaganden från idé eller ritning till ett färdigt arbete eller produkt för en kundkrets som ställer höga krav. Och genom att vara ett kompetensledande, engagerat samt konstandseffektivt bolag, ska vi utföra arbeten som överträffar våra kunders förväntningar.