Om företaget

Vi har fullserviceanläggningar i Falkenberg och Varberg med försäljning, verkstad, reservdelar och karosseriarbeten. Välkommen!

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0340-161...
Adress

Kardanvägen 4A

43232 Varberg

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Gerts Bilfirma Bilhandlare, Varberg - 1
Gerts Bilfirma Bilhandlare, Varberg - 2
Gerts Bilfirma Bilhandlare, Varberg - 3
Gerts Bilfirma Bilhandlare, Varberg - 4
Gerts Bilfirma Bilhandlare, Varberg - 5

Om oss

Vi har fullserviceanläggningar i Falkenberg och Varberg med försäljning, verkstad, reservdelar och karosseriarbeten. Välkommen!

Välkommen till Varberg

Gerts Bilfirma är ett familjeföretag som startades i Falkenberg 1973. Sedan 1998 även återförsäljare i Varberg.

Vi har fullserviceanläggningar i Falkenberg och Varberg med försäljning,verkstad,reservdelar och karosseriarbeten.

Vi är miljödiplomerade enl Toyotas normer. Dessutom är vi anslutna till Kontrollerad Bilverkstad och Motorbranschens Riksförbund.

Vårt mål är att du ska bli nöjd som kund. Därför ska vi ta ansvar, tänka långsiktigt och aldrig sluta anstränga oss för att bli bättre.

Trygghetsservice

Trygghetsservicen för Toyotabilar som är 8 år eller äldre fokuserar på det mest väsentliga. Priset är endast 1.695 kr (tillägg för dieselmotorer). Köper du Trygghetsservicen ingår även en vägassistansförsäkring, Toyota Trygghetsassistans, förutsatt att du gjort de åtgärder som servicen eventuellt rekommenderat.

Varför komma till oss?

Anledningen till att du ska komma till oss är att det är så härligt med en väl fungerande bil! Och att vi är de som bäst kan hjälpa dig med din Toyota.

Vi är ganska säkra på att du bryr dig om din Toyota. Och vet du vad? Det gör vi med! Vi vill att varje Toyota ska vara i bästa möjliga skick. Vi är mycket noggranna och älskar detaljer – och det är ju detaljerna som gör helheten!

Hos oss på Toyotaverkstäderna finns teknikerna med fördjupade kunskaper om din bil, de som får den att bara gå och gå, felfritt och länge. Och som håller andrahandsvärdet uppe inför den dag det är dags att sälja.

Men här finns inte bara kunskap och omtanke om din bil. Här finns även originaldelar av högsta kvalitet och rätt sorts utrustning vilket också är viktigt för att hand om din Toyota på bästa sätt. Här finns experterna som hjälper dig med däcken och här finns alla möjliga tillbehör du kan behöva.

Vår ambition är att du ska känna dig trygg när du kommer till oss och riktigt nöjd när du går härifrån. Därför garanterar vi: Att din Toyota tas om hand på ett fackmannamässigt sätt. Att vi kontaktar dig om vi upptäcker något på din bil som bör åtgärdas men som du ursprungligen inte beställt. Att vi ger dig en prisuppgift från början så att du får kontroll över kostnaderna. Att din bil är färdig när vi lovat, till överenskommet pris. Och att du får fullständiga garantier på både arbete och delar.

Varmt välkommen!

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Gerts Bilfirma

Omsättning

116 167 tkr

Vinstmarginal

3.70 %

Anställda

16

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Gerts Bilfirma finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Gert Johansson''s Bilfirma Aktiebolag

Org.nr:

5564029188

Bolagsform

Aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

45110 Handel med personbilar och lätta motorfordon

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

30.07.1990

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 5
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

034016191

03-401 61 91

034-01 61 91

0340-161 91

034016195

03-401 61 95

034-01 61 95

0340-161 95