Gardenia Blomsterhandel logo

Gardenia Blomsterhandel

Om företaget

Gardenia är en liten, mysig butik alldeles vid kajkanten i Eriksberg. Vi erbjuder snittblommor, krukväxter och heminredning m.m.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
031-22 64...
Adress

Sörhallskajen 16C

41763 Göteborg

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Om oss

Gardenia är en liten, mysig butik alldeles vid kajkanten i Eriksberg. Vi erbjuder snittblommor, krukväxter och heminredning m.m.

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

031226410

03-122 64 10

031-22 64 10

0312-264 10