Se på karta

galleri, konsthandel 

gav 1053 företag inom detta område

Mann Gunilla, Ateljé

Banérsgatan 621148 Malmö
logo

Välkommen till Gunilla Manns Ateljé!

Liljevalchs konsthall

Stängt

(5)

Djurgårdsvägen 6011521 Stockholm
logo

Liljevalchs konsthall arbetar med konst som syns och blir sedd. Vi visar konst och form i flera stora och generösa utställningar om året. Den jurybedömda Vårsalongen återkommer varje vår. Välkommen till Liljevalchs - Stockholms vackraste utställningsmiljö!

Galleri Backlund AB

Stängt

Karl gustavsgatan 1341125 Göteborg
logo

Galleri Backlund, ett av Göteborgs större gallerier, startades av Lars Backlund 2007. I åtta år låg galleriet på Erik Dahlbergsgatan 10, men i januari 2015 flyttade galleriet till nya lokaler på Karl Gustavsgatan 13. Ida Gudmundsson började på galleri Backlund 2016 efter att tidigare ha arbetat på Göteborgs konstmuseum som konstpedagog och undervisat i konsthistoria på Art college.

Galleri Ramverkstad

Stängt

Posthusgatan 276130 Norrtälje
logo

Vi ramar in oljemålningar, afficher, litografier, sydda tavlor och i stor sett allt som går att rama i och lite till.

Wanås Konst / Stiftelsen Wanås Utställningar

Stängt

Vanås 28990 Knislinge
logo

Wanås Konst – Center för Konst och Lärande, producerar och förmedlar konst som utmanar och förändrar synen på samhället. Wanås Konst producerar platsspecifik internationell samtidskonst och lärande med nyskapande och tillgänglighet för alla som ledord. Wanås är en plats i världen där konst, natur och historia möts.

Ateljé Sjöström i Sverige AB

Stängt

Löparevägen 2B28133 Hässleholm
logo

Vi konstruerar och tillverkar lösningar på det mest skiftande slag hur ett konstverk kan exponeras. Välkommen till oss.

Galleri Blå Porten

Alby 12338662 Mörbylånga
logo

Konst . Mat - Rum

Galleri 701

Stängt

Östra Storgatan 4755321 Jönköping
logo

Du är alltid välkommen in till vårt galleri för en konstupplevelse. Vi är ett galleri för både nutida och klassiskt måleri.

Galleri Glans

Stängt

Nedre Torekällgatan 315172 Södertälje
logo

Vi är specialiserade på inramningar och har ett av marknadens största sortiment av ramlist. Inramningarna görs helt i egen verkstad vilket ger dig som kund ett mycket förmånligt pris. Vi kan stolt säga att vi är proffs på ramar.

Galleri Nord Amber

Stängt

Köpmangatan 1111131 Stockholm
logo

Gallery which is located in Stockholms Old Town (Gamla Stan) in Sweden represent expertise in knowledge about amber and posses both common and the most exclusive jewlery made of this prehistorical stone.

Galleri S:t Erik Konst & Ram AB

Stängt

Sankt eriksgatan 7911332 Stockholm
logo

Galleri S:t Erik är en väletablerad konst- & rambutik som har funnits i Vasastan i över 40 år. Här får du hjälp med inramningar av alla slag, uppspänningar på kilram av olje- & akrylmålningar, passepartoutinramningar, lådinramningar av objekt och broderiuppspänningar.

Konsthuset Ram Galleri Oskarshamn

Stängt

(5)

Kungsgatan 8A57230 Oskarshamn
logo

K Palmnäs Art

Pålstorpsvägen 844835 Floda
logo

Sätt färg på väggarna med konst från K. Palmnäs Art. Kontakta mig gärna för beställningar eller om du önskar köpa en originalmålning.

Mann Gunilla, Ateljé

Storgatan 1327231 Simrishamn
logo

Välkommen till Gunilla Manns Ateljé!

Galleria Bruno

Nytorget 15A11640 Stockholm
logo

Välkommen till Gunilla Manns Ateljé!

Mann Gunilla, Ateljé

(1)

Rörums byaväg 727295 Simrishamn
logo

Välkommen till Gunilla Manns Ateljé!

NP33 & Galleri Sander

Stängt

Trädgårdsgatan 3160242 Norrköping
logo

VÅGA SE – KONSTKLUBBEN FÖR ALLA SINNEN! Konstsällskapet Våga Se stödjer samtidskonsten genom att årligen dela ut stipendier och ha debutantutställningar. Vi gör grafik-upplagor, arrangerar ett stort konstlotteri, roliga aktiviteter, samt erbjuder rabatter på inramningar och konst. Våga Se vill att alla ska kunna ta del av riktigt bra konst, utan att det kostar skjortan. Mer information om våga se och fördelarna med att vara medlem finner du på Våga Ses

Galleri Frendberg

Stängt

Linnégatan 811447 Stockholm
logo

På Galleri Frendberg har specialiserat oss på svenska och antika orientaliska mattor. Vi står för kvalitet kombinerat med europeisk estetik. Vi insåg tidigt vikten och efterfrågan av svensk design både i Sverige och runt om i världen. Därför finner du hos oss en samling av svenska 1900-tals mattor. Bland dessa mattor finner man textilkonstnärer som Märta Måås-Fjetterström, Barbro Nilsson, Agda Östberg och Judith Johansson för att nämna ett fåtal.

Malmö Konsthall

Stängt

Sankt johannesgatan 721146 Malmö
logo

Malmö Konsthall är ett stort, lättillgängligt och öppet rum för samtidskonsten precis vid Triangelns tågstation i Malmö. Varje år visas ett flertal utställningar med både lokala, nationella och stora internationella konstnärer i en fantastisk byggnad, skapad 1975 av Klas Anshelm. Alltid fri entré.

Frövifors Pappersbruksmuseum

Stängt

Frövifors 71893 Frövi
logo

Följ med oss på en resa 100 år bakåt i tiden! Ett intakt pappersbruk från början av 1900-talet finns bevarat vid övre fallet i Frövi–Frövifors Pappersbruksmuseum. Det är Sveriges enda industriella pappersbruksmuseum.

Mångkulturellt Centrum

Värdshusvägen 714550 Norsborg
logo

SKF / Konstnärshuset

Stängt

Smålandsgatan 711146 Stockholm
logo

En unik och öppen plats för konst och kultur – samtid, tradition och framtid mitt i Stockholms City

Viklau Krukmakeri

Viklau änge 70262238 Romakloster
logo

Som keramiker driver jag Viklau Krukmakeri med verkstad och utställningslokal. Här finns även vedeldad ugn för svartgodsbränning och betongverkstad.

Galleri Kim Anstensen AB

Stängt

Götabergsgatan 1841134 Göteborg
logo

Välkomna!

Virserums Konsthall

Stängt

Kyrkogatan 3657772 Virserum
logo

Konsten är till för alla! Här pågår alltid flera utställningar samtidigt med lite olika inriktning för att passa olika smaker.