Om Galant Plast - Skumplast, tyger & gardiner

Tygaffär med syateljé & skumplast i Göteborg .Välkommen till Galant Plast – tygaffär med ett stort sortiment tyger och skumplast i Göteborg. Vi har även en syateljé för dig som vill ha hjälp med exempelvis skräddarsydda dynor, madrasser och designlösningar i olika material.

Stort sortiment och kompetent personal

Vi har ett brett sortiment av tyger, vilket gör oss till det självklara valet om du är på jakt efter tyg eller skumgummi i Göteborg. Hos oss kan du hitta hemtextil, dynor, madrasser och sytillbehör. Vi har lösningar för dig som privatperson, vi hjälper dig med produkter för din båt eller husbil / husvagn. Vi har även lösningar för företag, skola, restaurang, teater, filmbolag, offentlig miljö eller äldreboende. Våra kompetenta och erfarna medarbetare hjälper dig hitta rätt produkt utifrån dina behov, önskemål och förutsättningar.

Våra produkter är av hög kvalitet och skräddarsydda lösningar är vår specialitet. Vi har även en egen syateljé där vi kan sy produkter helt enligt dina önskemål. Ta gärna kontakt med oss för att få mer information kring våra produkter och tjänster.

Välkommen till vår tygaffär i Göteborg.

Avvikande öppettider

Nationaldagen stängt

Midsommarafton stängt

Midsommardagen stängt

Lördagar från och med 24 juni tom 19 aug sommarstängt!

Välkommen åter lördagar 26 augusti.

Galant Plast - Skumplast, tyger & gardiners utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Galant Plast - Skumplast, tyger & gardiner Skumplast, Göteborg - 1
  • Galant Plast - Skumplast, tyger & gardiner Skumplast, Göteborg - 2
  • Galant Plast - Skumplast, tyger & gardiner Skumplast, Göteborg - 3
  • Galant Plast - Skumplast, tyger & gardiner Skumplast, Göteborg - 4
  • Galant Plast - Skumplast, tyger & gardiner Skumplast, Göteborg - 5
  • Galant Plast - Skumplast, tyger & gardiner Skumplast, Göteborg - 6

Galant Plast - Skumplast, tyger & gardiner, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Galant Plast - Skumplast, tyger & gardiner

Magnus O

mer än ett år sedan

Omklädning i vinyl av 4 dynor och 2 ryggstöd på befintliga stommar. Den gamla båtinredningen blev som ny. Proffsigt utfört arbete till bra pris!

Missnöjd

mer än ett år sedan

Lämnade in ett båtkapell där sömmarna började ge sig så smått och rutorna började bli dåliga.
Hämtade ut kapellet senare med gamla rutor som var slarvigt utskurna, förstår egentligen inte hur dom kunde göra det så slarvigt.
Resten var dock bra, men det är rutorna jag minns.

Svar från företaget

Tråkigt att du inte kände dig nöjd med vårt arbete. Du skulle ha frågat oss varför vi gjort så, då hade du fått veta följande:
Man måste sy fast den nya plasten på kapellet innan det gamla kan klipps ur. Det gör man för att säkerställa passformen på rutorna, annars kommer inte kapellet att passa på båten igen.
Om man som kund inte känner sig nöjd med ett arbete är det alltid bättre att säga till att man inte är nöjd, så att vi har en chans att förklara oss och ev åtgärda det som kunden inte är nöjd med.
Med vänlig hälsning
Galant Plast

Peter

mer än ett år sedan

Dålig service helt enkelt. De återkommer inte och jag kommer absolut inte återkomma. Visst kan man ha hög arbetsbelastning, men då är det bättre att säga att man inte åtar sig några arbeten. Punkt slut.

Svar från företaget

Hej Peter, jag är ledsen att du känner idg illa bemött. Är det över mejlen du skickat något som du inte fått besvarat? Vi har haft datorproblem med ett jättevirus som "åt upp" allt på datorn däribland alla mejl. Dessutom sorterar vår dator bort mejl som den känner det kan finnas virus på och dessa mejl kommer aldrig fram till mig. Hur som hälst beklagar jag att du inte är nöjd med vårt bemötande. Bäst hade det vart om du kontaktat oss igen för den mänskliga faktorn finns naturligtvis att något/någorn kan bli missat, att man skrivit ner att tel mummer som vi inte kan nå kunden på osv. Det är vår ambition alla alla kunder ska gå nöjda harifrån. Hör av dig så ska vi se vad vi kan göra för dig.

HAS

mer än ett år sedan

Kontaktade företaget via angiven e-mail och frågade om det gick att ordna ett visst utförande på en skumplastmadrass och bad också om kostnadsförslag i så fall.
Företaget har ännu inte ens brytt sig om att svara vilket jag finner vara en märklig inställning gentemot kund och dålig servicenivå.

Svar från företaget

Jag ber om ursäkt om jag har missat att svara på ditt mejl. Vi försöker svara på alla mejl även om det kan dröja någon vecka under högsäsong då jag inte hinner med mejlen dagligen.
Vänligen Galant-Plast

Thomas Magnusson

mer än ett år sedan

Fruktansvärt dåligt bemötande, fick ett pris, frågade hur stor osäkerhet det var i priset. Svaret var att de tog i i överkant. När jag varit och lämnat dynorna visade det sig att de vill ha 45% mer, trots att de fått mått och bilder. Ville inte ta något som helst ansvar för den offert de skickat.
Skulle aldrig rkommendera en firma som beter sig på det sättet. kostar bara tid och pengar.

LB

mer än ett år sedan

Behövde en sittdyna till en fåtölj jag klätt om själv. Fick bra rådgivning och dyna + vadd till bra pris - trodde det skulle kosta det dubbla. Alternativet hade varit Myrins och det var så långt bort från centrum.
Personalen var hjälpsam och kunnig, upplevde jag.
Nu sitter jag i min fina fåtölj, den har fått nytt liv tack vare sittdynan. Är så glad! Tack till er.

Svar från företaget

Tack! Det är roligt att du blev så nöjd.

Erik

mer än ett år sedan

Beställde båtdynor och fick ett trevligt bemötande och kanonfina dynor.

Proffs det är vad de är.
Återkommer gärna flera gånger.

-

mer än ett år sedan

Sydde våra båtdynor, först syddes alla med fel kulör trots att vi hade rätt provbit på beställningen. Sedan blev en dyna helt fel längd och hela proceduren att få dynorna tog orimligt lång tid trots att de lämnades in i mycket god tid. Tyvärr betalades dynorna innan vi insåg alla fel och avdraget på priset blev löjligt lite. Tråkigt när man lägger ca 30.000 :- på ett arbete.

Sökord

tygGalant Plast - SkumgummiKonstläderskumgummi 10 cmGalonskumplasttygaffärsyateljegardinerskumgummi 5 cmgalantplasttygertygbutikbåtdynortyger & gardinerskummadrass metervaramåttbeställd madrassskumgummiskumgummi metervaramåttbeställda gardinerskumgummimadrasstrikåtygerköpa skumgummi till dynorgalant plast ab - tyg gardiner & skumplastmarkisväv återförsäljareköpa skumgummitugmåttbeställd dynabåt dynorbilliga madrassermadrass skumgummityg båtdynormåttbeställd bäddmadrassskumgummi metervara onlinebillig vaxdukskumgummi dynafilt tyg metervaratygbutikerhotellskolamåttbeställda madrassermöbeltygerrullgardinsvävtyger gardinerskumplast 10 cmkapellväv prismåttbeställda dynormåttsydda gardinerskumgummi madrassskumplast till dynorkonstläder metervaranya båtdynorsympatex återförsäljarebalkongskydd markisvävmörkläggningsgardiner tygbåtdynor tygsybutikklä om båtdynorbåtmadrassertygaffärerregnkappa galonmetervara gardintygplastköpa gardinermadrassbadrumsmattor plasttygaffärenskumgummi till dynormåttanpassat gardinmåttbeställd skumgummisyaffärtyg till båtdynortextilaffärgardintyger metervaragardinaffärkallskum metervaramåttanpassade gardinerakrylatdukmarkisvävskumplast på rulleskräddarsydda gardinerskumgummi till soffaköpa skumplasttextil butikgardin tygerdynor & textiierkapellrutorskumplast hornsgatantapetseraresytillbehörgardintygerköpa tyggardintyg metervaraskumgummimadrass metervaratextilskumplast metervaraplast tygkapellvävdynor till båtskumgummi dynorhård skumplasttyg metervara gardinbadrumsmatta plastklä om båtdynor galongardintyger på metervarabåtdynor prisbalkongskydd tygmarkisväv metervaraskumgummi till dynagalon till båtdynormöbeltygmadrass måttbeställdbåtdynaskumgummidynasy upp gardinerbalkongskyddmåttbeställd skummadrassskräddarsydda hissgardinersnygga vaxdukarskummadrasssy båtdynortygaffär imörkläggningsgardiner

Möjliga telefonnummerformat

03115281603-115 28 16031-15 28 160311-528 16