Om Götene Rehab och Fysioterapi, AB

Varmt välkommen till oss på Götene Rehab och Fysioterapi.Vi är en rehabmottagning som bedriver vår verksamhet i våra lokaler på Lidköpingsvägen 5, mitt i Götene och vi ingår i Vårdval Rehab i Västra Götalandsregionen.Vi erbjuder rehabilitering i form av sjukgymnastik, arbetsterapi och vi utför även hjälpmedelsutprovning.Till oss kan du komma med eller utan remiss oavsett ålder.Högkostnadskort gäller.

Sjukgymnaster, fysioterapeuter och arbetsterapeuter

Vi har tillsammans en lång erfarenhet och bred kompetens. Detta gör att vi kan hjälpa Dig på bästa sätt. Vårt huvudfokus är att du som patient skall känna dig bra bemött och trygg när du kommer till oss. Vi kan också göra hembesök vid behov.

Hos våra sjukgymnaster/fysioterapeuter kan du b l a få hjälp med smärta, skador, belastningsrelaterade besvär, neurologiska sjukdomar, idrottsskador, frakturer, postoperativ rehabilitering, spänningsrelaterad värk.

Vi har b l a vidareutbildningar och kompetens för funktionsbedömningar, akupunktur, JEMS, McKenzie, idrottsmedicin, manuell terapi, yrsel, mediyoga, balans, artros.

Hos våra arbetsterapeuter kan du bl a få hjälp med hjälpmedelsutprovning, stresshantering, vardagsrevidering, anpassningar i hemmet, hand och finger skador och smärta, demensutredningar.

Vi bedriver vår verksamhet i våra lokaler på Lidköpingsvägen 5 i Götene men kan även vid behov genomföra hembesök eller besök i samband med aktivitet ex på gymmet eller i idrottsföreningen.

Götene Rehab och Fysioterapi, ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Götene Rehab och Fysioterapi, AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnGötene Rehab och Fysioterapi AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande29.08.2014
Org.nr:5569811291
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall-
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsNej
SNI-bransch86905 Fysioterapeutisk verksamhet o.d.

Exekutiva befattningar/Administration

Eva Carine SvenssonLedamot
Ruth Kristina AnderssonSuppleant
Kjell Gunnar AnderssonRevisor

Kategorier

Möjliga telefonnummerformat

051134070705-113 407 07051-134 07 070511-34 07 07051-1340707