Om företaget

Letar du glasögon som sticker ut lite extra? #nl#I så fall! Välkommen till oss!
 Vi är en fristående butik och väljer därför själva vad vi vill ha i vår butik. Dessutom älskar vi glasögon! #nl# #nl#Att ge alla våra kunder...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0511-510...
Adress

Torggatan 7

53330 Götene


Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Götene Optik Fia Göransson har valt att inte visa omdömen.

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Letar du glasögon som sticker ut lite extra? #nl#I så fall! Välkommen till oss!
 Vi är en fristående butik och väljer därför själva vad vi vill ha i vår butik. Dessutom älskar vi glasögon! #nl# #nl#Att ge alla våra kunder personlig och proffsig service när det gäller glasögon, solglasögon och kontaktlinser tycker vi är A och O. Alla våra glasögon slipas dessutom i vår egen verkstad.

Synundersökning

En synundersökning tar ca 45 minuter och då fastställer vi ditt synfel och stämmer sen av resultatet i en i provbåge så vi vet att det känns bra för dig att se med dessa styrkor.

Vi undersöker ditt binokulära seende, tittar om det finns dolda skelningar som påverkar ögonens samsyn och mäter ögats tryck.

Glasögon

Våra solglasögon och glasögon är inköpta med kärlek och känsla och vi vill att just du skall bli ”speciell” i dina nya brillor. Därför väljer vi att inte ta hem mer än några enstaka par av varje modell. Detta göra att det blir mycket roligare för både dig och för oss.

Linser

Vi älskar glasögon, men ibland är det faktiskt opraktiskt. Trots att glasögon är en av de viktigaste accessoarerna så kan det finnas tillfällen då kontaktlinser lämpar sig bättre. Vill du bära permanent, eller bara till sport eller fest? Eller kanske behöver du dina första läsglasögon och känner dig lite obekväm inför situationen.

Vi vet vilket alternativ som passar dig bäst! Vi arbetar med alla typer av linser till exempel astigmatiska, progressiva, färgade, dygnet-runt och engångslinser.

Götene Optik Fia Göranssons utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

051151030

05-115 10 30

051-15 10 30

0511-510 30