Om Göteborgs Hyrdepå AB - verktyg & maskiner

Hos oss har du möjlighet att hyra byggmaskiner, stora som små. Vår nybyggda hyrdepå är belägen i Surte, bara 15 minuter ifrån Göteborgs innerstad. Vårt utbud består av välkända märken inom branschen som vi vet håller hög standard. Utöver vårt stora utbud av maskiner erbjuder vi även utkörning till önskad adress. Kom in på en kaffe och berätta om dina projekt, vi hjälper dig att hitta det du behöve

Vi är mer än bara maskiner

Vi har lång erfarenhet av byggbranschen och vet därför att rätt maskin/verktyg kan vara avgörande för ett lyckat projekt. Om du är osäker på vilket verktyg du söker, eller hur du ska gå tillväga, hjälper vi dig gärna! Vi erbjuder full service genom hela ditt projekt, från början till slut.

Våra ambitioner

Vi på hyrdepån vill att fler ska ha tillgång till proffsutrustning till ett rimligt pris. Vår ambition är att fungera som ditt garage där du kan hitta utrustningen du söker. När projektet väl är klart tar utrustningen dessutom ingen plats då de återlämnas till oss och kan användas av nästa person. Vi anser att uthyrning av verktyg är ett steg i rätt riktning mot ett mer hållbart samhälle då verktygen används istället för att bli liggandes. För oss är hållbar utveckling viktigt. Därför letar vi ständigt efter utrustning som drivs av alternativ till fossila bränslen, men som samtidigt håller hög kvalitet.

Göteborgs Hyrdepå AB - verktyg & maskiners utvalda länkar

Bildgalleri

  • Göteborgs Hyrdepå AB - verktyg & maskiner Maskiner, maskinverktyg - Uthyrning, Ale - 1

Göteborgs Hyrdepå AB - verktyg & maskiner, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Göteborgs Hyrdepå AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

13.12.2021

Org.nr:

5593532889

Arbetsgivaravgift

Nej

Aktiekapital

0

Omsättn.intervall

-

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

77320 Uthyrning och leasing av bygg- och anläggningsmaskiner

Exekutiva befattningar/Administration

Möjliga telefonnummerformat

073720121707-372 012 17073-720 12 170737-20 12 17073-7201217