Om Göteborgs Hyllservice AB

Vi är specialiserade på all typ av hyllinredning. Måttanpassade skjutdörrsgarderober och dressingroom. Flexibla inredningar för garderob, förråd och garage. Mirro, Elfa, Hyllteknik med flera fabrikat. Välkommen till vår utställning och få hjälp med att skapa din drömförvaring!

Göteborgs Hyllservice AB etablerades 1970 och har nu varit verksamma i drygt 40 År.

Huvudsortiment som vi erbjuder i dag bygger fortfarande på de samarbetspartners och standarder som vi odlade för drygt 30 år sedan.

Detta lyfter vi gärna fram då det säger en hel del om hur vi vill bemöta Er.

Vi vill bygga relationer som varar och förstärkas med åren, samt erbjuda Er ett bassortiment som är tidlöst i fråga om standard och funktion.

Kort och gott, vi är ett nischföretag som är specialiserade på all typ av hyllinredning (förvaring). Inom detta område har vi mycket stor kunskap som vi med glädje delar med oss till Er.

Så tveka inte, våga testa oss redan i dag!!!

Göteborgs Hyllservice ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Göteborgs Hyllservice AB Hyllor, hyllsystem, Mölndal - 1
  • Göteborgs Hyllservice AB Hyllor, hyllsystem, Mölndal - 2
  • Göteborgs Hyllservice AB Hyllor, hyllsystem, Mölndal - 3

Göteborgs Hyllservice AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Göteborgs Hyllservice Aktiebolag

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

13.04.1970

Org.nr:

5561347534

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

3000 - 4999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

46650 Partihandel med kontorsmöbler

Exekutiva befattningar/Administration

Ordförande

Bo Stefan Frost

Ledamot

Ulf Vilhelm Lundblad

Ledamot

Bo Stefan Frost

Suppleant

Anna K Elisabeth Balcker Lundblad

Suppleant

Yvonne Berntsson Frost

Finansiell information

Omsättning

4 161 tkr

Vinstmarginal

0,9 %

Anställda

1

Sökord

skjutdörrarskjutdörrar garderobelfa hyllsystemgarderobervikdörrHyllinredningskjutdörr garderobVolymställVikdörrsgarderoberskena till skjutdörrbygghemma skjutdörrarPlåthyllorbelysning garderob skjutdörrKlädförvaringTillbehörvikdörrarPallställtunna skjutdörrarhöga skjutdörrarDressingroomProdukter och tillbehörHyllor, hyllsystemHyllställskjutdörrar garderob måttanpassadeBeställningsvarorvikdörr inomhus glasgöteborgs hyllservice öppettiderbreda hurtsarelfa skjutdörrbranäs vikdörrarvikdörrar med hyllorWalk in ClosetFlexibel förvaringPellymirro skjutdörr reservdelarskjutdörr i glas med låsMåttanpassade garderoberfrån golv till tak hyllsystemFörvaringTrähyllorLagerlådormåttbeställda skjutdörrarKlädkammareutanpåliggande skjutdörrförrådsinredningelfa lumi skjutdörrarRostfria hyllorHemleveransKontorshyllorKöpkorthyllsystem trököpa skjutdörrar garderobHyllplanVirkesställSkåpgarderob med vikdörrarvikdörr 1 94stor vikdörrGarderobshyllorKapprumgarderob skjutdörrarjabo hyllsystemmåttbesällda vikdörrarGarderobsfronterskjutdörr skena multiskjutdörrar måttGarderobsinredningMirroLagerhyllorElsa- planförvaringhyllsystemMobila ställHyllormodeno skjutdörrskjutdörrar spegel snetakSkjutdörrsgarderoberHyllteknikhöga vikdörrarKontant betalningGrenställskjutdörrar uterum polenvesper garderob med 3 skjutdörrarswedoor skjutdörrvikdörr trähyllsystem med skrivbordskjutdörrar garderob barnsäkraButiksförsäljningTellbehyllsystem sparringgarderob vikdörrvikdörr blocketGavlartermofönster vikdörrarskjutdörrar bygghemmaElfaUniversalhyllorutåtpåliggande skjutdörrritningsskåpStålhyllorHyllförvaringSpegeldörrsgarderoberFakturaVäggskenormåttbeställda skjutdörrar garderobskjutdörr svart

Möjliga telefonnummerformat

03140470003-140 47 00031-40 47 000314-047 00