Om GÖAB Fönsterputs - Göteborg

GÖAB Fönsterputs i Göteborg utför miljövänlig fönsterputs i hela Storgöteborg med omnejd och vi har kunder i bland annat Kungälv, Kungsbacka, Lerum och Mölnlycke. Vill du att vi ska komma till dig? Inga problem! Kontakta oss för en fri offert. Vi hjälper såväl privatpersoner som företag. Som privatperson kan du dessutom utnyttja RUT-avdraget, som ger dig 50% avdrag på priset. Fönsterputs är ett hantverk och vi utför fönsterputsning för företag och fönsterputsning för privatpersoner.

Erfarenhet utöver det vanliga

Vi har hjälpt göteborgarna med fönsterputs sedan 1920-talet och har funnits på samma adress sedan 1940-talet. Men bara för att vi inte flyttat på oss, betyder det inte att vi inte utvecklat oss. Under våra snart 100 år i branschen, har förändringarna inom branschen varit många. Framförallt när det gäller material och kemikalier. Vi på GÖAB Fönsterputs ligger i framkant när det gäller miljövänlig fönsterputsning och vår långa erfarenhet säkerställer att vi alltid levererar toppresultat och otroligt rena fönster. Det kan alla våra nöjda kunder intyga.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • GÖAB Fönsterputs - Göteborg Fönsterputsning, Göteborg - 1

GÖAB Fönsterputs - Göteborg, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnGöta Kontor & Fastighetsservice Aktiebolag, Göab
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande16.01.1991
Org.nr:5564078169
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall5000 - 9999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch81100 Fastighetsrelaterade stödtjänster

Exekutiva befattningar/Administration

Mats Anders OlsbyLedamot
Alexander Samuel OlsbySuppleant
Lars Jonas ÅkerlindRevisor

Sökord

fönsterputsning prisboka fönsterputs onlinepris fönsterputspris fönsterputsningfönsterputs prisputsa fönsterfönsterputsningfönsterputsmiljövänlig fönsterputsfönsterputs hisingenfönsterputs företagbillig fönsterputsningfönsterputsareboka fönsterputsbillig fönsterputsbutiksstädningbyta fönster långedragpris för fönsterputsningprofessionell webbsidafönsterputs maskininglasad balkongfönsterrenoveringfönsterputs billigtstädfirma prisfönsterputs - omdömestädning hemmafönsterputsningengoteborgsfonsterputsmobilnr till privatpersonerfönsterputs ammoniakfönsterputsning företagfönsterputs öresundfönsterputs kontorstädfirmafönsterputs irena fönsterstorhjälp med fönsterputsningstädfirma örgrytegoabfönsterkarmarekotipset fönsterputsfönstertvätt & fönsterrengöringfönsterputs rope accessmaleviktrappstädning ilorensbergsgatan 8fönsterputs företag prisbutikstädningfönsterputs lägenhetfönsterputsning kontormats olsbyfönsterputs reparbetefönster prisfönsterputs utan ammoniakhöga höjder fönsterputslångedragfönsterputsare prislarmföretagbyta fönster örgrytefönsterputs alelorensbergsgatanfönsterputsning för privatpåvelundfonsterputsge bort en gåvastädning kontorfönsterputs miljövänligtstädfirma hisingensåklart fönsterputsfönsterutställningfönsterputs med ammoniakfönsterputs hög höjdserviceföretagbra fönsterputsfönsterglasoffert online gratisglasfasaderfinns fönsterputssälja fakturorfönsterputs professionella fönsterputsföretagfönsterputsning ifastighetsservicefönsterputs frölundagöab fönsterputsge bort en gåva i presentföretagsabonnemang telefons fasadputsge bortfönsterputs privatpersonkostnad fönsterputsjulfirande företagfönster putsfönsterputs minusgraderföretagoffereringhöghöjdsarbete fönsterputskikås öppettiderfönsterputs proffshemstädning och fönsterputsge bort gåvatextilföretagprofessionell städfirmakontorstädningköpa fönsterfönsterputs omdömesociala mediermobilnummer till privatpersoneruggledalfönstertvätteriks fönsterputswww.göabonnera på fönsterputsningkällö knipplakalles fönsterputs

Möjliga telefonnummerformat

03116828003-116 82 80031-16 82 800311-682 80